Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

"ma 190 cm wzrostu"
dwie niżej
"ma 185 cm wzrostu"

może któraś z nich nie odnosi się do wzrostu

ale jak czasem próbuję dodać coś sensownego to imbecyle odrzucają bo im się nie chce sprawdzać

prodigium

To proste. Mial 190cm kiedys, jednak po wycieciu sobie zebra zmalal do 185 :<
Ale za to teraz moze sobie robic loda. hu hu

użytkownik usunięty
freakman

Bo to tak jest, człowiek po wstaniu zawsze ma kilka centymetrów więcej, pod wpływem grawitacji staje się niższy, to nie żarty tylko fakt.

Może przy pierwszej pomiarce miał na sobie jedne ze swych ulubionów butów na mega-koturnie...?

mikrobas

A moze podczas twoich narodzin lekarze stwierdzili ze nie masz mozgu...?

freakman

Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy;

Młodości! dodaj mi skrzydła!

Niech nad martwym wzlecę światem

W rajską dziedzinę ułudy:

Kędy zapał tworzy cudy,

Nowości potrząsa kwiatem

I obleka w nadziei złote malowidła.

użytkownik usunięty
freakman

Żal mi ciebie, freakman, jak naprawdę wierzysz w to, że Brian wyciął sobie te żebra. Człowieku, jest taka książka jak ,,Trudna droga z piekła" i tam jest wyraźnie napisane, że to tylko głupia plota. Radziłabym przeczytać, bo książka niezła.
A poza tym, to co was obchodzi, ile Brian ma wzrostu? Na pewno ponad 1,80m. I jest jakiś problem?

aniu513 !
Jaki inny komentarz mi pozostal? No do cholery co mozna odpisac na cos takiego: 'Może przy pierwszej pomiarce miał na sobie jedne ze swych ulubionów butów na mega-koturnie...?'

A poprzedni post, to byl zarcik. Nie wiem, jakos tak nie lubie tej kukielki Mansona.

prodigium

A moze on maleje z wiekiem 0.o

Nic mnie juz nie zaskoczy

prodigium

W książce pt. "Trudna Droga z piekła" jest wyraźnie napisane , że ma 190 cm wzrostu... sam tak tam mówi ;P
Ale książka , została wydana dosyć dawno a każdy wie , że w raz z wiekiem się maleje xd
Ja tak myśle ;)