Maria Sharapova

6,5
31 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maria Sharapova

bardzo jęczy

użytkownik usunięty

jak gra

zgadzam sie.

Szkoda że nie zwracasz uwagi na jaką jest tenisistką i na to że przezwyciężyła ciężką kontuzję, a nie na to że jęczy na korcie. Sampras czy Agassi też sapali na korcie i jakoś to nikomu nie przeszkadzało.

tomucho77

szkoda że nie zwracasz uwagi na to że te jęki przeszkadzają rywalkom.I nie porównuj ich do niej bo to nie ta skala.

fauzi

Jak borykała się z kontuzją ręki i przegrywała z każdym to nie przeszkadzało tobie i innym Jej jęczenie, ale gdy znowu wygrywa i jest nr. 2 to Jej jęki strasznie ciebie i innych drażnią !

tomucho77

Już od bardzo dawna mówiło się o tym że jęki przeszkadzają rywalkom i co najwyżej,ty tego nie dostrzegałeś.Teraz mówi się o tym może troche śmielej,ale kogo ma to dziwić? Pomyśl,zawodniczka stara się skoncentrować ale nie może bo przeciwniczka wyje jak jakiś kojot.... Wtedy się o tym nie mówiło,bo nie było to konieczne.To chyba logiczne.
Odsuń na chwile te niezdrową fascynacje i pomysl trzeźwo czy to jest sprawiedliwe.

fauzi

Niesprawiedliwe to by było wtedy gdyby tylko ona jęczała i nikt inny, a prawda jest taka że inne tenisistki też jęczą i sapią.

tomucho77

Kompletnie ograniczony jesteś.Próbujesz porównać zwykłe ludzkie sapanie spowodowane wysiłkiem,a tym co ona wyprawia!!! Masz klapki na oczach...

fauzi

Byłeś kiedyś na korcie jak Ona gra ?

tomucho77

Posłuchaj chłopcze to czy byłem nie ma tu nic do rzeczy.Argument że na korcie to nie przeszkadza to dla mnie żaden argument.Ona stwarza nienormalną sytuacje.To tak jakby bokser wył przy każdym ciosie.Przecież tu siada kompletnie cała taktyka bo naprzeciwko ktoś wyje jak wilk.I co najgorsze nikt nic z tym nie zamierza robić.
Słuchałes kiedyś co mówią jej rywalki o tych jej jękach??? ona ma to gdzieś a nie powinno tak być.

fauzi

Spodziewałem się takiej odpowiedzi chłopcze posłuchaj na korcie są mikrofony i w TV te Jej jęki są wyolbrzymione, na korcie na żywo nic nie słychać.
Chłopcze miłośnikom tenisa ziemnego, a tacy przychodzą na stadiony tenisowe nie przeszkadzają jęki tenisistek i sapania tenisistów.
Miłośnicy tenisa ziemnego zwraca uwagę na grę i technikę tenisistów, natomiast tacy "niedzielni" znaffcy tenisa zawsze będą zwracać na głupoty ... bo właśnie tak należy nazwać to o co się spieramy.

ps.
Chłopcze mam w dupie to co o Niej myślą inne tenisistki !

tomucho77

Ciągle piszesz TYLKO o kibicach siedzących na trybunach,a ja pisze o PRZECIWNICZKACH!! Rozumiesz różnice???
Jakoś specjalnie mnie nie dziwi ze masz to w dupie.Dla ciebie to głupoty bo jesteś w nią zapatrzony jak w obrazek.Ręce mi opadają jak czytam to co piszesz....Ale to już twój problem.

fauzi

Panie fauzi mam pytanko czy oglądałeś wczorajszy finał French Open ?

tomucho77

Nie.Jest Euro jakbyś nie zauważył;P Mało mnie ostatnio tenis obchodzi.Gratuluje wygranej.
Skąd to pytanie? Mniej jęczała niż zazwyczaj?

fauzi

Szkoda że nie oglądałeś usłyszał byś wtedy jeszcze bardziej irytujące i przeszkadzające w grze sapania i wydawane dźwięki Sary Errani niż jęki Mashy, których się tak czepiasz.

tomucho77

Nie wyobrażam sobie bardziej irytujących ale to jest mozliwe.Może nadrobie zaległości jak znajde czas.na razie mam troche innych spraw na głowie.

To nie są jęki, to okrzyki wojenne.

mulholland_2

Dobre :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

I tyle po nim pozostało :)