Manny Pacquiao

Emmanuel Pacquiao

8,0
3 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Manny Pacquiao

Jest niesamowity,na jego walkach nie sposob sie nudzic.Najbardziej utkwiły mi walki z Marco Antonia Barrera,Juanem M. Maeqezem,Oscarem de la Hoya i Rickim Hattonem,ale w szczegolnosci podobała mnie sie z Marqezem ktora zakonczyła sie remisem.Emocje od pierwszej rundy do werdyktu Marqez lezał na dekach w pierwszej rundzie 3 razy a pozniej zaczał odrabiac straty a Pacqman nie ustepował.Droga walka tez była zajebista,ale ja teraz czekam na pojedynek z Margarito a pozniej niech dojdzie do walki z Mayweatherem i sie tak naprawde okaze kto jest najlepszym bokserem aktualnie bez podziału na kategorie.

użytkownik usunięty
sador1991

I ta jego wspaniała szybkość, wspaniała walka z Antonio Margarito

Bezapelacyjnie najlepszy bokser bez podzialu na kategorie obecnie,a moze nawet i w historii.

Wspaniala walka Mannego ale musze przyzac ze jednostronna,aby byl pojedynek wyrownany musi walczyc z Maywetherem lub Mraqezem bo inni mu nie dorownuja.

Ma najszybsze rece obecnie nawet Amir Khan nie jest takszybki

użytkownik usunięty
Goracy

jedynym bokserem który może dorównywać szybkością Pac-manowi jest Yuriorkis Gamboa

Manny jest szybszy ale Gamboa od niego duzo nie odstaje

użytkownik usunięty
sador1991

Floyd po obejrzeniu walki Pac-mana z Gipsiarzem zechce chyba pójść do więzienia.
Musi dojść do walki Pacquiao Mayweather. wtedy dopiero dowiemy się królem P4p

Obawiam sie ze przez Floyda nie dojdzie do tej walki a szkoda byloby niesamowite widowisko jeszcze wieksze niz walka Oscar de la hoya vs Mayweather

użytkownik usunięty
sador1991

Walka Oscar de la hoya vs Mayweather wcale nie była takim niesamowitym widowiskiem. Oscar chaotycznie atakował a Floyd się tylko cofał
Floyd ewidentnie się boi walki z Mannym, może chce aby do tej walki doszło kiedy obaj będą bliscy 40-stki i wtedy Pacman straci szybkość i przegra

Floyd boi sie walczyc z Pacquiao bo dobrze wie ze przegra a wtedy skonczy sie 'legenda' o niepokonanym Manym.

Wtedy bylaby to nudna walka tak jak rewanzowa Bernarda Hopkinsa z Royem Jonsem

użytkownik usunięty
Goracy

dokładnie do tej walki nawiązywałem

użytkownik usunięty

Sam nie wiem dlaczego jeszcze nie doszlo do tej walki . Moim zdaniem Floyd jest lepszym bokserem . Dlatego ze ma znacznie lepsza defensywe . Styl Pacmana doskonale pasuje Maywetherowi poniewaz bardzo lubi on nacierajacych bokserow . Moze wtedy walczyc na wstecznym i spokojnie kontrowac .

Ja uwazam ze Manny wygrałby z Floydem ale po zacietej walce

użytkownik usunięty

Floyd to mistrz kontry, ale sadze Manny by wyprowadzał tyle cisów że FMJ nie zdołał by ich wszystkich uniknąć,a sam w cale by ich tak dużo nie zadawał.
Chciałby też zobaczyć tych bokserów w konfrontacji z S.G.Martinezem, charciarz między nimi jest duża różnica w warunkach fizycznych i prawdopodobnie do takich walk nie dojdzie

użytkownik usunięty

Z Martinezem byly jakies poczatkowe rozmowy ale powiedzial ze moze zejsc chyba tylko do 155 funtow ale to dla Mannego za duzo . Nie ma co na sile walke robic . Obydwoje maja inne postury, warunki i niech walcza z najlepszymi w swoich kategoriach . Ja bym zobaczyl Martineza chetnie z Felixem Sturmem . A Mannemu to zostal tylko Floyd , zeby udowodnic ze jest najlepszy . Dziwne tyle kasy do wziecia a oni nie doszli jeszcze do porozumienia ;DDDDDDDD

Tchorz Floydzik boi sie utraty zera w rekordzie

użytkownik usunięty
sador1991

Powinien i tak mieć jedną porażkę w rekordzie. Zwycięstwo w pierwszej walce z José Luis Castillo podarowali mu sędziowie

Tej walki nie ogladałem ale napewno ja wkrotce zobacze

Martinez ostatnio pieknie pokonał Dzirdziniuka

Goracy

Pac Pac Pac wali w morde wznak

Bedzie ostro Martinez vs Chavez jr powiem tak Martinez to wygra ale ze Chavez jest snusiem legendy moga oszukac

użytkownik usunięty
zegan333

Chavez to bydle on w czasie walki ma ponoc limit polciezkiej . Nie wiem czy Martinez go znokautuje a na punkty moga przewalowac .

użytkownik usunięty
sador1991

Z Marquezem stoczył chyba najlepsze pojedynki.

I Moralesem

najlepszy pojedynek to dla mnie z cotto i pierwszy z barrerą chociaż z marquezem też byty niesamowite