Jest niesamowity,na jego walkach nie sposob sie nudzic.Najbardziej utkwiły mi walki z Marco Antonia Barrera,Juanem M. Maeqezem,Oscarem de la Hoya i Rickim Hattonem,ale w szczegolnosci podobała mnie sie z Marqezem ktora zakonczyła sie remisem.Emocje od pierwszej rundy do werdyktu Marqez lezał na dekach w pierwszej rundzie 3 razy a pozniej zaczał odrabiac straty a Pacqman nie ustepował.Droga walka tez była zajebista,ale ja teraz czekam na pojedynek z Margarito a pozniej niech dojdzie do walki z Mayweatherem i sie tak naprawde okaze kto jest najlepszym bokserem aktualnie bez podziału na kategorie.
Wspaniala walka Mannego ale musze przyzac ze jednostronna,aby byl pojedynek wyrownany musi walczyc z Maywetherem lub Mraqezem bo inni mu nie dorownuja.
jedynym bokserem który może dorównywać szybkością Pac-manowi jest Yuriorkis Gamboa
Floyd po obejrzeniu walki Pac-mana z Gipsiarzem zechce chyba pójść do więzienia.
Musi dojść do walki Pacquiao Mayweather. wtedy dopiero dowiemy się królem P4p
Obawiam sie ze przez Floyda nie dojdzie do tej walki a szkoda byloby niesamowite widowisko jeszcze wieksze niz walka Oscar de la hoya vs Mayweather
Walka Oscar de la hoya vs Mayweather wcale nie była takim niesamowitym widowiskiem. Oscar chaotycznie atakował a Floyd się tylko cofał
Floyd ewidentnie się boi walki z Mannym, może chce aby do tej walki doszło kiedy obaj będą bliscy 40-stki i wtedy Pacman straci szybkość i przegra
Floyd boi sie walczyc z Pacquiao bo dobrze wie ze przegra a wtedy skonczy sie 'legenda' o niepokonanym Manym.
Sam nie wiem dlaczego jeszcze nie doszlo do tej walki . Moim zdaniem Floyd jest lepszym bokserem . Dlatego ze ma znacznie lepsza defensywe . Styl Pacmana doskonale pasuje Maywetherowi poniewaz bardzo lubi on nacierajacych bokserow . Moze wtedy walczyc na wstecznym i spokojnie kontrowac .
Floyd to mistrz kontry, ale sadze Manny by wyprowadzał tyle cisów że FMJ nie zdołał by ich wszystkich uniknąć,a sam w cale by ich tak dużo nie zadawał.
Chciałby też zobaczyć tych bokserów w konfrontacji z S.G.Martinezem, charciarz między nimi jest duża różnica w warunkach fizycznych i prawdopodobnie do takich walk nie dojdzie
Z Martinezem byly jakies poczatkowe rozmowy ale powiedzial ze moze zejsc chyba tylko do 155 funtow ale to dla Mannego za duzo . Nie ma co na sile walke robic . Obydwoje maja inne postury, warunki i niech walcza z najlepszymi w swoich kategoriach . Ja bym zobaczyl Martineza chetnie z Felixem Sturmem . A Mannemu to zostal tylko Floyd , zeby udowodnic ze jest najlepszy . Dziwne tyle kasy do wziecia a oni nie doszli jeszcze do porozumienia ;DDDDDDDD
Powinien i tak mieć jedną porażkę w rekordzie. Zwycięstwo w pierwszej walce z José Luis Castillo podarowali mu sędziowie
Bedzie ostro Martinez vs Chavez jr powiem tak Martinez to wygra ale ze Chavez jest snusiem legendy moga oszukac
Chavez to bydle on w czasie walki ma ponoc limit polciezkiej . Nie wiem czy Martinez go znokautuje a na punkty moga przewalowac .