Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
13 634 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

Krązą plotki że ma zagrać Rachel Dawes w tym filmie. Jak myślicie nadaje isę do tej roli ??

Sidewinder

To potwierdzone plotki :) A moim zdaniem nadaje się bardziej niż Katie Holmes. Bo ma to "coś", czego Holmesównie brakuje.

Pinokio1983

A moim zdaniem to nie powinno się aktorów zamieniać bo po prostu nie i nieważne jak Holmes zagrała, już mnie ta zamiana będzie drażnić w filmie.

Mateo_SF

Już lepiej żeby była Holmes,chcoaiż jest tragiczna. Aktorów nie powinno się zmieniać,jeszcze,że obsada była w sumie super!!

jacekwielgosz

A ja dziekuje niebiosom, że Holmes nie bedzie w nowym Batmanie. Moze sie myla ale mialem wrazenie ze w B Begins to ja studio wcisnelo na sile zeby byla jakas rozpoznawalna mloda twarzczyczka coby wiecej nastolatkow sciagnac do kin. Natomiast Maggie...jestem na tak. podobala mi sie jej gra w "Przypadku Harolda Cricka" i moim zdaniem poradzi sobie lepiej niz K.H

Sidewinder

Pewnie, że się nadaje. Katie Holmes ma uśmiech spaniela i irytujący sposób gry. Jest niesamowicie sztywna. Natomiast Maggie jest urocza, nienachalna. Poza tym, po "Sekretarce" jestem pewna, ze zagra wszystko xD

Sidewinder

Dopiero teraz się dowiedziałam, że Maggie Gyllenhaal zastąpi Katie Holmes w roli Rachel Dawes. Fantastycznie! Jako nastolatka lubiłam Katie, jednak dawno już mi ta sympatia przeszła - ta dziewczyna nie pasowała do "Batmana". A jakie są oficjalne powody zmiany aktorki? Holmes sama zrezygnowała (tudzież Tom jej nie pozwolił), czy studio postanowiło dokonać zmiany?