Piszecie, że Maciek jest głupi i nie jest przystojny , bo nie macie u niego szans i się denerwujecie jak , można kogoś obrażać z zazdrości on wam nic nie zrobił i co poruwnujecie tak się podniecanie tym Pittem , ale on jest przstojniejszy do niego i jest lepszym aktorem , bardzo go lubię to najlepszy Polski aktor, a każda z was chciałaby być jego dziewczyną i wy wiecie, że on jest przystojny.
aaa! dzisiaj sie do mnie usmiechnal! <sex> przejezdzal kolo mnie jak stalam na przystanku :) na zywo wyglada jeszcze lepiej niz w filmach.. zajebisty jest! :)
i nie tylko... to prawdziwy polski aktor miły, przystojny, elegancki
i zawsze ma dobry humor... (pozdrówko serducha) :P:P (buziaczki) :*:*:*:*:*
masz racje, jest przystojny- co nie znaczy, ze musi sie podobac wszystkim... ale z to zdanie, ze Zakościelny jest najlepszym polskim aktorem- po prostu smiech na sali. Mnie kojarzy on sie wylacznie z rolami w serialach, komediach romantycznych itp. Jesli on jest najlepszym polskim aktorem- to jakim aktorem jest ktos, kto ma naprawde SPORY i IMPONUJACY dorobek w aktorstwie, no powiedzmy Jerzy Stuhr...
--->tswisla
Po pierwsze: najdłuższe (chyba 69 słów;D) i jedne z najgłupszych zdań jakie widziałam na filwebie.
"Piszecie, że Maciek jest głupi i nie jest przystojny , bo nie macie u niego szans i się denerwujecie" - Mądry na pewno nie jest (wystarczy że się przeczyta jakieś wywiady lub obejrzy się jakiś program z nim). Dlatego że tobie się podoba to wszystkim ma się podobać? Zastanów się trochę.
"tak się podniecanie tym Pittem , ale on jest przstojniejszy do niego i jest lepszym aktorem" - Na pewno Pitt jest milion razy lepszym aktorem od tej imitacji aktora Zakościelnego. Do tego Zakościelny wygląda jak jakiś pedał. Nie jest ani trochę męski. Za to Brad... och ;D
"bardzo go lubię to najlepszy Polski aktor" - to zdradza twój wiek i iloraz inteligencji, oraz to że nie masz zielonego pojęcia o kinie
"a każda z was chciałaby być jego dziewczyną i wy wiecie, że on jest przystojny" - dobrze że mi powiedziałaś że on jest przystojny i że chcę z nim chodzić bo ja nie wiedziałam tego;D
Bravo dla założycielki tematu
Witam :) Przeczytałam Twoją wypowiedź o Maćku Zakościelnym... I też się troszkę uśmiałam :))) Ok rozumiem Cię - nie lubisz Go, nie oglądasz z Nim filmów i wogóle dla Ciebie jest dnem.. OK nic nie mam do tego, ale proooooooooszę nie ochrzaniaj ludzi o to, że Go lubią i szanują, że im się podoba... Bo to świadczy wyłącznie o Tobie. Nie chcę Cię pouczać bo od tego są rodzice ;) ale chodzi mi o to żebyś szanowała czyjeś zdanie - może dla założycielki tego tematu jest przystojniejszy od Brada? Może dla niej jest naj naj naj... I naprawdę takimi słowami tego nie zmienisz.. Jeśli jest się kogoś fanem to piszę się o swoim idolu wszystko co najlepsze :) Na pewno też masz swój autorytet :) I go się trzymaj :)
Pozdrawiam Cię :)
Sorry myślałam, że dziewczyna założyła ten wątek :) Przepraszam w takim razie w swojej wypowiedzi pisałam o FANIE CHŁOPAKU :)
ej, o gustach sie nie dyskutuje, nie? :p komus sie bardziej podoba pitt.. a komus zakoscielny. ja nie uwazam zadnego z nich za ideal faceta. jesli mialabym jednak wybrac to chyba zakoscielny.
Nie mnie poprostu denerwuje jak ktoś kogoś obraża z zazdrości ja bym tego postu nie napisał jakbym wcześniej tych wcześniejszych nie przeycztał tych złośliwych postów.
LIBERIUM VETO !
Jak można pisać że Zakościelny jest lepszym aktorem od aktora z wyższym doświadczeniem oraz grą aktorską.
Pitt ma już wiele za sobą, jest postacią wykreowaną, pomijając operacje plastyczne i wszystkie różności, jest dobrym aktorem.
Wygląd...Każdy może być piękny, w wyścigu na czerwony dywan wszystkie chwyty są dozwolone, gwiazdy upiększają swoją urodę na różne sbosoby i teraz mało kogo obchodzi jak...aktor ma się podobać.
Porażka.. Przepraszam ale to pierwsze co przyszło mi na myśl po przeczytaniu tej wypowiedzi. I nie mówię tu tylko o poprwanej polszczyźnie, ale i o ortografii. A już "Polski aktor" woła o pomstę do nieba. Przymiotnik to jest moja panno! Przymiotniki piszemy z małej litery.
Po drugie nie miałabym co do roboty tylko marzyć o tym, by być dziewczyną Zakościelnego. Litości! Są o niebo lepsi aktorzy na świecie, którym taki Zakościelny do pięt nie dorasta. I nie mam tu na myśli wcale Pitt'a, proszę szanownej Pani Ignorantki. Czy to jeden taki Pitt na świecie? Przykładowo podam Johnny'ego Depp'a, Alana Rickmana, Jeremy'ego Brett'a, Toma Hanks'a...
Proponuję zakończyć tę monotematykę i zainteresowac się kinem w nieco szerszym zakresie, niż oglądanie pana Zakościelnego w serialu "na dobre i na złe".
pozdrawiam.
chyba trochę przesadzasz z tymi apostrofami? ;) wiem, że to nie polska ortografia, ale nadal ortografia. a innych ochrzaniasz.
sorry, nie mogłam się powstrzymać.
Oh przepraszam, miałąm rzec Panie Ignorancie. Mea culpa, jesteś mężczyzną...
Ale tego to tym bardziej nie rozumiem, bardziej by to było sensowne, gdyby pisałą to jakaś zwariowana zakochana "fanka" Zakościelnego. Ale cóż.. Bywa i tak.
to, że założyciela tematu każdy bierze za rozhisteryzowaną fankę Zakościelnego wiele o nim mówi, nie musimy go już bardziej pogrążac;)
no faktycznie, my dziewczyny nie mamy szans u Zakościelnego, ale za to autor tematu...
Ale się uśmiałam! Ja bym nie chciała być jego dziwczyną:P Nie mój tym. A co do jego grania.. to, to przemilcze...
pozdrawiam
nie prawda ;/ nie lubię zakościelny i nie dlatego że nie mogę mieć szans... i weź w ogóle nie porównuj Zakościelnego z Pittem... nie ma co porównywać gówna z dżemem ;/;/ Pitt to wspaniały i fantastyczny aktor! zakościelny to marny aktorzyna typowy lowelas telenowelowy... trele morele.... aktor z niego żaden!!!! nie rozumiem jak można porównać gwiazdę wielkiego formatu ! światowego kina-Brada Pitta... z takim... amantem niczym nie wnoszącym jak zakoscieny... i co ty w ogóle za bzdury wypisujesz... każda z nas chciałaby być jego dziewczyną? wybacz ale to nie prawda nie możesz się wypowiadać za miliardy dziewczyn... ;/;/ i to że tobie się podoba nie znaczy że każdemu musi
no ale mimo wszystko pozdrawiam :)
a ja...hmmm, osobiście także go nie znam, w serialach go widziałam,może ze dwóch, ''Tylko mnie kochaj'' oglądałam...nie umiem oceniać gry aktorskiej,ponieważ mi samej to nienajlepiej wychodzi...ale ja bym mu dała; 7/10. Wydaje mi się,że zamiast go porównywać do Pitta, powinniście go porównać do braci Mroczków...pierwszy jakieś pojęcie o aktorstwie ma, ci dwaj-... ...
pozdrawiam i za błędy przepraszam;D
P.S Mam do niego sentyment za role w Kryminalnych...
ach... tak to jest jak sie dziecko do komputera dopusci...
w glowie mi sie nie miesci jak mozna oceniac aktorstwo sugerujac sie uroda!
no i jeszcze tekst miesiaca: Maciej Zakoscielny- 'to najlepszy Polski aktor'
Przystojny????????????
Tak to se możesz mówić do męskiego mężczyzny a nie mężczyzny-chłopczyka
wygląda jak dziecko a do dzieci nie mówi się, że są przystojne
ten chłopięcy wygląd nie jest przystojny a niedojrzały lub ładny.
Przystojny to męskie określenie.