Tak jak w tytule.
Sztuczna.
Gra aktorska drewniana.
Każdą rolę odgrywa tak samo.
Zero warsztatu i talentu aktorskiego.
Jej głos zawsze brzmi jak roztrzęsionej histeryczki.
Ponadto gra wyłącznie w masowych gniotach.
Typowy produkt stworzony i wylansowany przez TVN.
Czym wy się zachwycacie tak naprawdę?
To czekam na ciebie daj znać jak uzbierasz i przyjedziesz do Polski z chęcią ci oklepie ten twój parszywy ryjek.
Chyba cameronowa ciotuchna zastosowała kosmiczną technologię i utworzyła zdalnie swojego klona w postaci vanadaina. Wiec strzeż się, ziom, zmasowanego ataku pedzio-klonów znienacka ;-D
To żeś teraz konioyebie zabłysnął jak chrząstka w salcesonie. Pedalskie nasienie to że lubisz zabawy penis vs. odbytnica nie oznacza odrazu że wszyscy muszą to lubić.
Siedź sobie tam w stanach pruj ten azbest a w wolnym czasie swojemu kochankowi możesz golić nawet łonowce.
Hihihihi ale ty masz przykre życie Maksiuniu bo musisz sobie wymyślać intrygi jak w wenezuelskich telenowelach które oglądasz z wypiekami na twarzy.
Tracisz pion.
Plackoyebie cały czas czekam na ciebie, uzbierałeś wreszcie tą kasę na samolot czy dalej zbierasz kasę obciągając pały na głównej ulicy w Sacramento ?
Biedny, mały trollu, mam zajebiaszczo udane życie, ale nie przeszkadza mi to w tym, by dla jaj ponapierdzielać się z wiejskiego pedałka, pełnego nienawiści do kobiet, który w Pierdziszewie Dolnym ssie pałki, by uzbierać na PKS i dojechać na ustawkę z tomuchem. Dla postrachu wkleiłeś w avatar Terminatora, rżnąc przy okazji wielkiego cowboya. A wenezuelskie telenowele to zapewne twój ulubiony repertuar, zwłaszcza, że poziom inteligencji lokuje ci się w okolicach paleozoicznego trylobitu.
Czyżby cię, cwelu, już zakażone menele nie chciały obracać, że z nudów, bezmózga cioto znów tu wracasz?
Przede wszystkim, pedrylu, musisz zadać sobie zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie - po ch*j, taka wesz, jak ty marnuje tlen na tej planecie? Wolałbym oszczędzić karalucha, niż ciebie. Zrób, cioto, w końcu coś pożytecznego - powieś się, utop, otruj, zastrzel. Świat od razu stanie się lepszy.
Pedalska łajzo, który raz powtarzasz piątą klasę podstawówki, że stać cię tylko na szczeniackie odwracanie określeń, którymi zostałeś trafnie opisany? Musisz poświęcać całe kieszonkowe, aby płacić najbardziej odrażającym menelom za możliwość spożywania ich skażonego nasienia. Bo jak inaczej wyjaśnić specyficzny odór szczelnie wypełniającego twoją makówkę rzadkiego kału, który sączy się wszystkimi otworami, czego efekty widać i czuć na tym portalu. Łykając spermę bezdomnych ćpunów uczyniłeś w swym ptasim móżdżku takie spustoszenia, że zaburzyło ci to elementarne podstawy logiki - będąć sfajdanym agresywnym pederastą (czym się zresztą sam chwalisz pod jednym z tematów), który nienawidzi atrakcyjnych kobiet, nazywasz ciotami spoko facetów, którzy są ich wielbicielami. Nie dość, że cwel, to jeszcze debil.
Szkoda czasu na tego człowieczka czym więcej agresji kierujesz w stronę jego to on ją obraca wobec ciebie. Zaraz ci zwyzywa twoją matkę i ojca.
Jego tylko na to stać wyciera jęzor o czyichś rodziców ... żałosny, zakompleksiony i bezmózgi troll.
Wiem, stary, że szkoda czasu na śmiecia. Ale było już kilka miesięcy spokoju z tym cwelem, to musiał, pedryl sfajdany, wypełznąć spod jakiegoś krowiego gówna, pod którym zimował, żywiąc się przy okazji.
Suko, pedale, pedofilu już się gubisz w tej twojej bezdennej głupocie i wulgaryzmach.
Ciesz się dziś tych twoich wpisów bo jutro już ich nie będzie razem z twoim kontem buahahahahaha ...
I ty podobno jesteś normalny i nikomu nie ubliżasz.
Szkoda patrzeć.
Jednak racją jest prześledzenie twoich postów.
Teraz jestem w 100% pewien że ty jesteś zablokowanym cameronem baumem.
Dobra rada prześledź też posty camerona bauma (czyli twoje) tj. te w których wyzywał on moją matkę i ojca oraz żonę Maxa66.
Widzę że masz jakąś poważną obsesje na punkcie tego użytkownika.Rozczaruje cię jednak srogo, bo nim nie jestem. Domyślam się ze sporo krzywdy ci uczynił bo już wspominasz go po raz dwudziesty. To się robi niebezpieczne bo już wszędzie go widzisz. A to co było pisane to widziałem. Prowokujesz, ublizasz a później jesteś święty i wielce pokrzywdzony :-) Wiesz że w ten sposób sam jesteś (teraz użyje twojego ulubionego słowa) Trollem? Takie są fakty.
Fakty to są takie że ja nie prowokuje tylko odpowiadam na chamstwo i na lżenie aktorek. Moje zdanie poprze wielu użytkowników FW. Tak więc cameronie baumie nie sprowokujesz mnie ponownie. Możesz mnie śledzić na każdym temacie i zgłaszać moje posty jeśli nie leżą ci na wątrobie.
ps. Przy okazji zgłaszaj też swoje obelgi (z poprzedniego konta) bo pod tym nowym nickiem jesteś przecież święty.
I znowu bredzisz o tym użytkowniku, ogarnij się już :-)
Gdybym chciał to tak naprawdę mógłbym nawet teraz pozgłaszać te wszystkie posty w których komuś ubliżałeś i byś poleciał.
Mam to szczerze mówiąc gdzieś, niech inny się bawi z tobą w kotka i myszkę :-)
I znowu jesteś pokrzywdzony :-)
Nieszczęścia same cię spotykają... i każdy przeciwko tobie ;-)
PS - tak jestem święty, każdym calu nieskazitelny i krystaliczny
Ja ci przedstawiam argumenty dlaczego niekiedy kogoś obrzucę mięsem, a ty znowu o swoje !
Skoro widzisz zło tylko u mnie a innych uważasz za świętych to nasza rozmowa nie większego sensu.
Pozdrawiam i życzę miłych świąt :)
Nie przypuszczam, Tom, żeby to był cameron_baum.
c_b był jednak ścierwem cuchnącym, a TheWitcher_666 w dość kulturalny sposób (na jaki nie stać by było śmiecia c_b) zwrócił ci uwagę na bluzgi. Szkoda jedynie, że nie zdawał sobie sprawy, że moje, czy twoje gnojenie słowne camerona_bauma wynikało tylko i wyłącznie z faktu, iż ta wesz obrażała i prowokowała nas pierwsza. A wraz z wykilowaniem tej cwelowatej łajzy znikły też jego wypociny, których teraz nie ma okazji poczytać ;-)
Dziwna może wydawać się jedynie zbieżność czasowa zniknięcia c_b z pojawieniem się TW_666 i przyjęcie do znajomych kumpeli c_b, ale nie takie rzeczy się zdarzają.
Maxsiu to nie zbieżność to cameron baum we własnej osobie i zaczynają mu puszczać nerwy.
Przypomnij sobie tą jego wyższość nad innymi i porównaj to z tym tekstem ...
"Pewność już miałem dużo wcześniej, teraz to tylko formalność.
Na wsi to przerąbane.
Całe dnie albo w oborze, albo na placyku jara się szlugi, ćpa, chleje i chędoży co tylko się nawinie.
Gdzież z tej wsi uciec kiedy się groszem nie śmierdzi?
Czyż nie, tomucho"
Znowu te same wyzwiska i lżenie dziwny zbieg okoliczności co nie ?
Sorry, ziom. Swój pobieżny osąd oparłem jedynie na tej, w miarę stonowanej, nie pasującej do giga-buca c_b wypowiedzi, gdyż nie miałem czasu przejrzeć innych jego produkcji.
Jednak łatwo znaleźć post, w którym koleś otwarcie przyznaje się, że był tym śmieciem c_b, tylko przegiął i mu wirtualnie sklepano ryło.
Szkoda, że nie w realu ;-)
I teraz jestem w 200 % pewien z tomucho stałem się Tomusiem i ten charakterystyczny tekst ... "Hue hue hue hue hue" ! skąd my go znamy ?
cameron baum tak zaczynał swój post gdy wyzywał mnie gdy wypowiadałem się o filmie Helikopter W Ogniu.
Ja tam nie widzę ani jednego wyzwiska.
Wzrok cię już myli powoli.
Tomuś, ty masz już naprawdę obsesję.
Coś takiego napisała o tobie inna użytkowniczka ;-)
Przejrzyj swoje posty to może ją znajdziesz ;-)
A to co napisałem było żartem, bardzo złośliwym, tylko ty byś nie załapał nawet gdyby ci transparent podstawić pod nos ;-)
Spięty jesteś, musisz w końcu wyluzować, odetchnij świeżym powietrzem.