Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ostatnio usłyszał podobno ich nowy kawałek - What I've done...
Czy to naprawdę LP??? Brzmi zupełnie inaczej niż LP, który znam...

Dobrodziej

Tak nowa piosenka Lp, no zupełnie inaczej brzmi ponieważ sam Chester śpiewa na Mtv Polska można już oglądac teledysk do tej piosenki :);)

Health___

Hehe... Gdy tylko usłyszałem, że wyszedł nowy numer LP odpaliłem BS... Wpisałem "What I've Done" i zassałem...
Po przesłuchaniu pozostał mi niesmak... Wychodziło, że LP całkowicie zmieniło styl i wokalistę (!!!)... Postanowił powęszyć, natknąłem się na jakiś link, ściągnąłem i... To był PRAWDZIWY LP...
Tamten utwór to jakiś psikus (zupełnie inny zespół i w ogóle lipa)... xD

PS: teledysk jest świetny... :D

Dobrodziej

Swietna piosenka, świetny teledysk...juz nie moge doczekac sie plyty. Jestem ciekawa tego NOWEGO linkin park;] A tak wogole to po necie buszuje piosenka starego zespolu Chestera o tym samym tytule "What I've Done" wiec pewnie sporo osob sciaga ja myslac ze to nowy singiel LP.;]

lena611

do What I've Done trzeba się przyzwyczaić ;)
ja po pierwszym przesłuchaniu tej piosenki poprostu nie wiedziałam,co powiedzieć...
tak.LP ma zdecydowanie inny styl,nie mówię,że gorszy,tylko trzeba się przyzwyczaić ;D
Taa,ja też słyszałam o tej piosence (Grey Daze).

Aaaaah,Minutes to Midnight 15 maja,a mnie już zżera ciekawość!
BTW.Czytał ktoś,jak Linkin Park opisało po trochu każdy kawałek na swojej płytcie?

Panna_Vader

świetna piosenka i GENIALNY teledysk (polecam wszystkim!!) i masz racje,do WID trzeba się przyzwyczaic,tez na poczatku poczulem zmiane,ale po którymś tam razie poczułem że to stary dobry LP w szczytowej formie,zrzera mnie ciekawośc odnosnie nowej płyty,ale mimo to przeczekam i nie bede ściągał z neta fragmentów utworów których jest już kilka,poczekam na całą płyte!!

spider0

4 maja zostala wydana ich nowa plyta od 15 w sprzedarzy, ja juz sciagnela i boże prosze cie spraw żeby to był kolejny fake:/ what i've done to najbardziej staro-linkinowy kawalek na tej płycie:(

Dobrodziej

To jest ten sam stary, dobry LP!:D Wczoraj ściągnąłem ich nowy album i musze powiedziec, że jest zajebisty:) Na początku byłem ździwiony, że tylko 12 utworów, ale teraz mnie to nie obchodzi. Na płycie zawarte są świetne kawałki. Mi najbardziej przypadł do gustu "Bleed it out":P
Pozdrawiam

_Kuba_

Ja czekam do premiery:D:D. Ale przyznam, że udało mi się ściągnąć 2 nowe utwory, Leave Out All The Rest (genialna piosenka) oraz In Between co do tej piosenki nie jestem zbyt przokonana, no i mam pytanie do osób którzy mają już płytę, czy w In Between refren śpiewa Mike?? Bo wydaje mi się, że tak....