Lindsey StirlingI

5,9
7 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsey Stirling

Jest niesamowita! Zerknijcie na Jej konto na "YouTube".

Lady_Selected

Zerknęłam,zerknęłam :) Ma kurna talent.Zasłuchałam się w Elements,Lord of the rings,Assasin's Creed,Moon trace i innych :D .

Fantasty

Najbardziej podobają mi się jej utwory "bez dubstepu", bo te "bum, bum" z tyłu mnie denerwuje.

Lady_Selected

Rzecz gustu, niektóre jej utwory lepiej brzmią z podkładem elektronicznym. Np. Crystalize, jak dla mnie dowód na to że połączenie instrumentu klasycznego z elektroniczną muzyką może mieć ręce i nogi. Poza tym myślę, że dzięki temu uda się jej dotrzeć do młodszej widowni, która dzisiaj jest w większości na bakier z muzyką klasyczną.

Pamiętam, że jak byłam młodsza to podobne rzeczy jak Lindsey wyczyniała Vanessa Mey. Tylko, że z tego co pamiętam łączyła swoją grę chyba z popem.

Lady_Selected

a Popieram, Popieram :) świetne kawałki, że tak się wyrażę MOTYWUJĄCE :D

KudlatyZabijaka

hej, a wiecie może jak się nazywa piosenka na końcu jak ona mówi do nas? watch?v=aHjpOzsQ9YI

freeman94

Już znalazłem, jak by coś to nazywa sie Song of the Caged Birds

Lady_Selected

Uwielbiam ją ! Jej historia motywuje do działania. W Amerykańskim odpowiedniku Mam Talent została skrytykowana oraz uznano, że jej talent jest niewystarczający, mimo to nie poddała się. Dodać trzeba, że jej popularnością bije na głowę innych finalistów owego programu ;>