trudne pytanie ale kapke lepszy jest Di Caprio oboje są gigantami ale Leo lepszy. kto jest lepszy De Niro czy Al Pacino tez bardzo trudne pytanie ;p
Wiesz, tutaj będziesz miał odpowiedzi, że Leo DiCaprio, natomiast takie samo pytanie na profilu Deppa może dać inną odpowiedź.
Ale jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie Leo, choć Johnny'ego też uważam za dobrego aktora i lubię gościa :)
Też uważam, że zdecydowanie Leo bez względu na to gdzie by zostało zadane to pytanie.
Zdecydowanie i bez wahania Leonardo. Moim zdaniem jest po prostu genialnym aktorem, wyraźnie lepszym niż Depp, chociaż obu panów lubię i szanuję.
Niestety na Filmwebie Leonardo ma niższą ocenę od J. Deppa: Leonardo DiCaprio 8,9 a Johnny Depp 9,2 więc może Akademia sugeruje się opiniami ludu? Może warto najpierw o uhonorowanie Leonarda bardziej odpowiednią punktacją na tym portalu?
opinie niekórych są śmieszne ,czytałam kiedyś komentarz jakiegoś urzytkownika ,który wystawił Leo 1 gwiazdkę tylko dlatego ,że zagrał w TITANICu
Osobiście uważam ,że zdecydowanie Leo ,ale Johnny też jest bardzo dobrym aktorem.
Depp działa mi już na nerwy głównie tym,iż nie rozwija się aktorsko jeśli można to tak w ogóle nazwać...przez ostatnie lata gra bardzo podobne role a jego udział w PZK jest już mocno naciągany. Wygląda to trochę tak jakby dziecko nie mogło przestać bawić się jedną zabawką i trwa przy niej - jak Depp przy takich samych rolach. Także Leo jest dla mnie numerem 1.
Choć lubię obu, to jednak według mnie Leonardo jest lepszym aktorem. DiCaprio ciągle się rozwija. Gra w świetnych filmach. Podczas, gdy Depp swoje świetne role zawdzięcza głównie charakteryzacji, a jak już wystąpi w czymś ambitnym, to niestety często się zawodzę oczekując, że będzie lepiej.
Depp to tak marny aktor przy DiCaprio, że w ogóle administrator powinien usunąć ten wątek i oznaczyć go jako niezgodny z regulaminem! ;)
Zależy w jakich filmach,ja osobiście lubię bardzo obu tych panów i obydwu uwazam za jednych z najprzystojniejszych aktorów:-). Aczkolwiek bliżej mi do Leo,wiekowo to filmy z obydwojgiem są dla mnie zawsze obowiązkowe do obejzenia:D pozdr
Leo, jest bardzo różnorodny, Depp natomiast jest świetnym aktorem ale ostatnio gra bardzo podobne role.
DiCaprio to wg. mnie najlepszy aktor w dziejach ale to tylko moja subiektywna opinia. ( i oczywiście większość się ze mną nie zgodzi i mają do tego absolutnie prawo)
Równać się z Leo mogą :
Jack Nicholson, Al Pacino., Jack Nicholson ,Johnny Depp i może Robert De Niro, (ale i tak dla mnie są gorsi od geniusza DiCaprio)