Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
264 824 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
mscislaw_09Z

zdecydowanie Di Carpio

camakal

Miażdżąco DiCaprio choć Johnny też daje rade.

klaudia2251

trudne pytanie ale kapke lepszy jest Di Caprio oboje są gigantami ale Leo lepszy. kto jest lepszy De Niro czy Al Pacino tez bardzo trudne pytanie ;p

mscislaw_09Z

Wiesz, tutaj będziesz miał odpowiedzi, że Leo DiCaprio, natomiast takie samo pytanie na profilu Deppa może dać inną odpowiedź.
Ale jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie Leo, choć Johnny'ego też uważam za dobrego aktora i lubię gościa :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Też uważam, że zdecydowanie Leo bez względu na to gdzie by zostało zadane to pytanie.

mscislaw_09Z

Zdecydowanie i bez wahania Leonardo. Moim zdaniem jest po prostu genialnym aktorem, wyraźnie lepszym niż Depp, chociaż obu panów lubię i szanuję.

anna_o2

A ja uważam, że ładna z ciebie dziołcha.

huo_sanchez

Dziękuję,bardzo mi miło. :)

anna_o2

To się nazywa gracja :))
s'il vous plait

huo_sanchez

A TY JESTES GEJUN POSRANY XDDD
----
KUPA NA RZYCIE

radomir_niewiadomski

No, zaimponowałeś... Dziękujemy, do widzenia, ,możesz już zejść ze sceny...

mscislaw_09Z

oczywiscie ze da vinci tylko szkoda ze zatonol na tytaniku i juz nie zyje [*]

radomir_niewiadomski

Niestety na Filmwebie Leonardo ma niższą ocenę od J. Deppa: Leonardo DiCaprio 8,9 a Johnny Depp 9,2 więc może Akademia sugeruje się opiniami ludu? Może warto najpierw o uhonorowanie Leonarda bardziej odpowiednią punktacją na tym portalu?

użytkownik usunięty
Roza_Mont

opinie niekórych są śmieszne ,czytałam kiedyś komentarz jakiegoś urzytkownika ,który wystawił Leo 1 gwiazdkę tylko dlatego ,że zagrał w TITANICu

Roza_Mont

a to Depp dostał Oscara?

użytkownik usunięty
mscislaw_09Z

Osobiście uważam ,że zdecydowanie Leo ,ale Johnny też jest bardzo dobrym aktorem.

mscislaw_09Z

Leo zostawia Deppa daleko w tyle :)

mscislaw_09Z

Depp. Moim zdaniem ma szerszy wachlarz możliwości.

mscislaw_09Z

Depp działa mi już na nerwy głównie tym,iż nie rozwija się aktorsko jeśli można to tak w ogóle nazwać...przez ostatnie lata gra bardzo podobne role a jego udział w PZK jest już mocno naciągany. Wygląda to trochę tak jakby dziecko nie mogło przestać bawić się jedną zabawką i trwa przy niej - jak Depp przy takich samych rolach. Także Leo jest dla mnie numerem 1.

mscislaw_09Z

Ice Cube jest lepszy od obu.

mscislaw_09Z

Trudne pytanie, oboje są genialnymi aktorami, ale jednak bardziej ubóstwiam DiCaprio :)

mscislaw_09Z

Leoś :) :*

mscislaw_09Z

hahahhahaaha zacne porównanie uśmiałem się

mscislaw_09Z

Zdecydowanie DiCaprio. Johnny Depp się nawet nie umywa,

mscislaw_09Z

Choć lubię obu, to jednak według mnie Leonardo jest lepszym aktorem. DiCaprio ciągle się rozwija. Gra w świetnych filmach. Podczas, gdy Depp swoje świetne role zawdzięcza głównie charakteryzacji, a jak już wystąpi w czymś ambitnym, to niestety często się zawodzę oczekując, że będzie lepiej.

mscislaw_09Z

Di Caprio znacznie lepszy.

mscislaw_09Z

Depp to tak marny aktor przy DiCaprio, że w ogóle administrator powinien usunąć ten wątek i oznaczyć go jako niezgodny z regulaminem! ;)

sweet_anger

A kto to jest Depp? ;)

earnshaw1847

:D iksde, itde ;)

mscislaw_09Z

Johnny jest lepszy i na bank by przeżył w "Titanicu"

chojesss

Na bank by zapobiegł uderzeniu statku w górę lodową, wszak ma kapitańskie doświadczenie :]

mscislaw_09Z

Wiadomo, że DiCaprio.

mscislaw_09Z

No w tym wypadku zdecydowanie DiCaprio. Zdecydowanie. Choć i Depp jest moim ulubionym aktorem.

mscislaw_09Z

Zależy w jakich filmach,ja osobiście lubię bardzo obu tych panów i obydwu uwazam za jednych z najprzystojniejszych aktorów:-). Aczkolwiek bliżej mi do Leo,wiekowo to filmy z obydwojgiem są dla mnie zawsze obowiązkowe do obejzenia:D pozdr

mscislaw_09Z

Depp miażdży tego przeciętniaka.

mscislaw_09Z

Zdecydowanie Leo.

Roksolana_13

Wspaniała dyskusja, rzekłbym porywająca.

Cordel

Nie musisz w niej uczestniczyć.

mscislaw_09Z

Miałem wątpliwości ale po Wilku z Wall Street już ich nie mam, Leo is the best

awesomeone1

Leo, jest bardzo różnorodny, Depp natomiast jest świetnym aktorem ale ostatnio gra bardzo podobne role.

mscislaw_09Z

Oczywiście, że Leo. Geniusz w każdej kreacji, gra fenomenalnie.

mscislaw_09Z

DiCaprio to wg. mnie najlepszy aktor w dziejach ale to tylko moja subiektywna opinia. ( i oczywiście większość się ze mną nie zgodzi i mają do tego absolutnie prawo)
Równać się z Leo mogą :
Jack Nicholson, Al Pacino., Jack Nicholson ,Johnny Depp i może Robert De Niro, (ale i tak dla mnie są gorsi od geniusza DiCaprio)

WRMUFC

Najlepszy?? Chyba żartujesz?

Unibet_78

Pół żartem pół serio to pisałem, ale obecnie jeden z lepszych.

WRMUFC

w to już bardziej uwierzę.... :P

użytkownik usunięty
mscislaw_09Z

Di Caprio