LeBron James

LeBron Raymone James

6,2
1 408 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby LeBron James

Ja uważam że Lebron jest najlepszy na świecie za 5 sezonów przewyższy wielkiego MJ

Speed23

Nie kompromituj się człowieku ... Nigdy nie przewyższy Jordana, a nawet nie osiągnie poziomu Kobego.

pichalski

poziom Kobego ?
kilku zawodników już osiągnęło jego poziom, w tym James

Speed23

Z obecnych zawodników jest najlepszy jak dla mnie, a Michaela ma szanse przegonić :)

baciey

Moim zdaniem Kobe w tym i poprzednim sezonie robi niesamowite rzeczy. LeBron nie jest jeszcze na tym poziomie. Kobe rozgrywa teraz jedne z najlepszych sezonów w swojej karierze, jest w pełni rozwiniętym zawodnikiem.

pichalski

Az strach się bać jak Lebron się rozwinie. Kobie jest bardzo wartościowym zawodnikiem ale LBJ mu dorównuje i sądzę że w osiągnięciach na parkietach NBA przegoni go ale czas nam pokaże.

pichalski

Lebron - skuteczność - 47% - pkt - 27 - zbiórki- 7 - asysty - 7 - bloki - 0.8 - przechwyty - 1.7
Kobe - skuteczność - 45% - pkt - 25 - zbiórki- 5.3 - asysty - 4.7 - bloki - 0.5 - przechwyty - 1.5

Jak widać są prawie równi, z tym że Kobe ma za sobą 14 lat gry a Lebron 7. Na chwile obecną grają na tym samym (najwyższym) poziomie.

baciey

Kobe 5
Lebron 0

pichalski

I co z tego? Mowa o tym kto jest lepszym zawodnikiem, a takowym jest LeBron już od dłuższego czasu.

dgone

Na jakiej podstawie uważasz, że Lebron jest lepszy ?

pichalski

http://www.youtube.com/watch?v=FBqL2ikTgGY koniec tematu.

pichalski

LeBron jest od trzech lat lepszy od Kobe. Z gównianego Cavs zrobił czołową drużynę ligi, mając przy tym kosmiczne statystyki, dwukrotnie z rzędu wygrywając MVP ligi. Kobe grając w drużynie z MO Williamsem, Jamisonem i stuletnim Shaqiem miałby problem z wejściem do playoffs (tak jak to było w 2005).

A MJ był wielki, ale jeśli chodzi o ocenę graczy to żadem autorytet. Przypomnę tylko, że to on wybrał w drafcie Kwame Browna i Adama Morrisona.

pichalski

Wypowiedź Jordana to opinia i jest z 2008 roku - wtedy byli na bardzo zbliżonym poziomie. Na dodatek Mike krótko wcześniej powiedział, że LeBron ma potencjał na przerośnięcie Kobe'go.
LeBron jest znacznie produktywniejszym koszykarzem od dobrych 3 lat, ma większy wpływ na zespół, praktycznie w każdym elemencie statystycznym jest lepszy od Bryanta. To czym Kobe przedewszystkim się wyróżniał nad nim kilka lat temu jak shooting - teraz już ma gorsze. Dla zorientowanych tematu, który z nich jest lepszy nie ma już gdzieś od 3 lat. Kobe'go na półce najwyższej hierarchii trzyma tylko drużyna.
@allan_houston: Draft to jest głównie loteria, większość menadżerów sięgnęła by wtedy po Kwame, tak samo jak po Darko, Olowa czy paru innych niewypałów.

Speed23

LeBron jest looserem i zawsze nim będzie. Nie ma psychiki, a warunki i umiejętności to nie wszystko. Nigdy nie może być porównywany do MJ, bo ten nigdy z Chicago nie uciekł, a na pierwszy tytuł musiał parę dobrych lat czekać. Swoją drogą drugiego MJ nigdy nie będzie. :)

PS. Te 5 lat z pierwszego postu zaraz mija i przepowiednia kolegi jakoś się nie sprawdziła. :)

Przemas_2

dobrze gada, polać mu ;-)

Przemas_2

No teraz spokojnie można powiedzieć że LeBron James jest najlepszy ... te wsady :)
Michael Jordan BYŁ NAJLEPSZY ale już nie jest bo nie gra w NBA

P.S Kobe lepszy od Jamesa? Pff... ostatnio się skompromitował przed Millawukee

Barges

Wsady nie świadczą o tym, że jest najlepszy.
Jordan był najlepszy, Kobe jest zaraz za nim, przed LeBronem jeszcze długa droga.

pichalski

Ja wiem wiem .. :D Ale ja wole LeBrona od Bryanta ...

1. MJ
2. LeBron
3. Bryant

pichalski

http://www.youtube.com/watch?v=IUrZa0e1obY

Macie ich Najlepsze akcje

Szczerze obaj są świetni .... Lecz ja wole Lebrona.

Barges

Ciężko ich porównywać, bo są w innym wieku i grają na innej pozycji. Zobaczymy jaki poziom gry będzie prezentował James w wieku KB24. Dla mnie i dla wielu Kobe jest wyjątkowy, przez całą karierę gra w jednym zespole, zdobył 5 mistrzowskich pierścieni i nie poddał się tylko dalej dąży do swojego celu, LeBron nie posiada takiej determinacji.

pichalski

Wyniki gracza najskuteczniejszego ! :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=kL2TnZS0dWA&feature=fvwrel

Dużo Osób pewnie to widziało ! :)

Barges

LeBron jest na pewno lepszy i to już od dobrych kilku lat, ten ranking całkiem dobrze oddaje rzeczywisty poziom za ubiegły rok, czyli dość sporą różnice między nimi.

Barges

Co? Jakie wsady?