rozbawia mnie w Prison Break:D smieszny jest.
Najlepsze bylo:
Tweener: To niewolnictwo Yo?
Fish: To wiezienie Yo.
Ja sie przyłaczam ;) Tweener jest ślicnzy słodki i w ogóle ;d Moja ulubiona postać (na równi z Teddym ;d ) Jak go Mahone zastrzelił - jedyny moment przy którym płakałam w tym serialu, ale naprawdę ryczałam jak głupia ;(
hej a co to znaczy okreslenie tweener - w PB mowili na niego sierotka ale ja mam PB z innym lektorem i mowili leszcz
Wypowiadam sie bo mnie to zainteresowało. głupie to było i postanowilam to skomentować. czemu mam nie pisac skoro mi sie nie podoba? skoro mi sie nie podoba tez mam prawo to powiedziec
A co w tym szczytnego że się umiera w wieku 20-paru lat jako bohater? Tak, wszystko pięknie ale nic z tego nie będziesz mieć, najwyżej do nieba pojdziesz:P
O, no widzisz, a to już coś :D Pójdziesz do nieba :D Zresza, to kiedy ktoś umiera, jako bohater, to zawsze pozostaje w pamięci innych ludzi :D
chodzi o to ze wolal bym umzrec jak normalny czlowiek, ale będąc w sytuacji twenera wolal bym umrzec jak on. tyle
Tweener sam sobie zasłużył, bo był kapusiem. To się tam musiało skończyć. A że przed śmiercią go wybielili to go wszyscy pokochali. Kellermana tez wybielili. Czarne charaktery się zmieniają w aniołki. Ja Tweenera nie lubię, bo nie lubię cwaniaczków
hmmm , ja bym wolał kapowac belikowi niz dawac du*y avovadowi, ale ty widocznie lubisz te analne gierki...
a gdzie ja tu piszę co wolę;P? nigdzie nie piszę co zrobiłabym w takiej sytuacji. ale jakoś inni nie donosili;P Tweener sprzedał się od początku więc Bellickowi było dość łatwo:P
On kapowal bo belick dawał mu za to zarcie... ciekawe czy ty jakbys siedziala w pace to bys nie miala ochoty na hamburgera albo frytki?????????
Ale to jest argument:P sprzedać kumpla za frytki, to rozumiem;) niee, to też bym się nie wahała ani chwili. Gdyby chodziło o moje życie albo zdrowie to bym nie kapowała ale frytki to co innego;)
Tak to straszne, sam sobie na to zasłużył:P nie wiesz że głupich ludzi się nie żałuje? sprzedał kumpli dla frytek super, nie chce mi sie z tobą gadac
Ooo widzę ciekawą rozmowę, moge ja też? :lol2:
A na początku Tweener kapował nie za frytki i hamburgera tlyko dlatego, ze Bellick dowiedział się, ze to no zwinął Gary'emu zegarek i zaszantażował go, ze albo będzie mu kapował albo powie o tym naczelnikowi, a wtedy Tweener trafiłby do izolatki, albo dostał jeszcze kilka lat ;)
Ale Lane Garrison jest bardzo głupi. Moze po tym serialu dostałby kilka ról w innych serialach albo filmach ale on w czasie kiedy najlepsze propozycje mogłby dostać będzie siedziec. Jest głupi bo w głupi sposób zabił człowieka i nie ma co go żałować
Yyy.. Przyznaję, że akurat ten komentarz jest tak głupi, że szkoda słów.. "Kto w tych czasach nie ćpa i nie pije?????" Lool.. Hmm.. Weź się lepiej zastanów nad tym co piszesz.. Bez obrazy..
Ja nie ćpam, piję jak mam okazję, nie mam prawka ale kiedy będe mieć to nie będę sobie jezdzila po pijaku bo tak wszyscy robią. dziewucho weź się zastanów co ty w ogole piszesz, ty jestes normalna? "kto w dzisiejszych czasach nie ćpa i nie pije","sprzedał kumpla bo Bellick dawał mu frytki" ciekawe masz poglądy, leczyłaś się kiedyś w tym kierunku? ale celowo jechał po spożyciu, nie wsadzili go do samochodu na siłę. lecz się
Jest przyjemnie;) ale nie będę udawała że mi się podobają takie durne poglądy. jak się nie skonczylo jeszcze 10 lat to niech się nie wypowiada o czyms o czym się nie ma pojęcia
10 lat to ja skonczylam baardzo dawno!!! Wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj!!!! A z tym "Kto w tych czasach nie ćpa i nie pije" To chodzilo mi o "Aktorów" Bo prawie wszyscy to robią!!!!!! Jak nie wiesz o co mi chodzi to sie nie odzywaj!!! Paweto jak ma byc milo skoro ona wszystko krytykuje???? :/ Nie wiem czemu jej tak bronisz :/
Bo plosie pani ona się przezywa:P Takie tekasty to w przedszkolu. Nie wiem o co ci chodzi bo twoje wypowiedzi są głupie, poprawiasz je dopiero kiedy zwrócę ci uwagę, np. tekst o frytkach a teraz o ćpaniu. Napisałaś że wszyscy ćpają i nie napisałaś że chodzi tylko o aktorów. Ile masz lat? nie wygląda na to że dużo więcej niż 10. Piszesz coś a zaraz sie z tego wycofujesz. To ty mnie krytykujesz bo napisalam ze morderca pownien siedziec w pierdlu, tam gdzie jego miejsce. To ty nie masz o niczym pojęcia więc nie wygłupiaj się więcej i nie pisz takich pierdół. pogadać z tobą mogę ale jak masz tak chrzanić to lepiej nic nie mów bo za każdym tekstem że dla frytek warto sprzedać, albo że każdy ćpa albo że podziwiasz mordercę ja cię skrytykuję
Bo plosie pani ona się przezywa:P Takie tekasty to w przedszkolu. Nie wiem o co ci chodzi bo twoje wypowiedzi są głupie, poprawiasz je dopiero kiedy zwrócę ci uwagę, np. tekst o frytkach a teraz o ćpaniu. Napisałaś że wszyscy ćpają i nie napisałaś że chodzi tylko o aktorów. Ile masz lat? nie wygląda na to że dużo więcej niż 10. Piszesz coś a zaraz sie z tego wycofujesz. To ty mnie krytykujesz bo napisalam ze morderca pownien siedziec w pierdlu, tam gdzie jego miejsce. To ty nie masz o niczym pojęcia więc nie wygłupiaj się więcej i nie pisz takich pierdół. pogadać z tobą mogę ale jak masz tak chrzanić to lepiej nic nie mów bo za każdym tekstem że dla frytek warto sprzedać, albo że każdy ćpa albo że podziwiasz mordercę ja cię skrytykuję
ja mam 16 lat... Ty gadasz jak bys miala ze 40... A z takimi starymi to ja nie dyskutuje... DOWIDZENIA!!
ania.. Nie przesadzaj.. Alien dobrze pisze, przynajmniej ma racjonalne argumenty, umie uzasadnić swoje wypowiedzi.. A Ty serio tłumaczysz się, o co Ci niby chodziło, w momencie dopiero, jak ktoś zwróci na coś uwagę..
Ja i tak kocham Lane'a ;P (bez czepiania się słowa "kocham" proszę..) Ale w tej rozmowie większy poziom wykazuje Alien, a nie Ty niestety.. ;P Pzdr i bez obrazy :D
Mam 17 lat:) właśnie skończyłam pierwszą klase lo:) dzięki że uważasz że jestem taka mądra jak 40 latka. Nie bedzie juz durnych komentarzy że fajnie ze kogos zabil?
od ciebie zalezy bo jak napiszesz coś głupiego to nie licz ze nic nie napisze bo tobie się to nie podoba
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(
:(:(
:(