Nie rozumiem zachwytów jego osobą dla mnie on zawsze był i będzie ćpunem i samobójcą.Jego muzyka również nie jest zachwycajaca jak dla mnie.
mnie interesuje zdanie Aintfunny. Ale Twoje nie. Widzisz znowu się mylisz. do dupy to może być gosia andrzejewicz...tak samo jakby pisać, że beatlesi byli beznadziejni. ignorancja.
Kurt był ZAJEBISTY w tym co robił ; jego muzyka podobnie jak muzyka MJ, 2paca czy 50centa przetrwa wieki
W 100% zgadzam się z autorem tematu, Cobain to ćpun, średni muzyk i samobójca, z co za tym idzie idiota, tylko debile uciekają do narkotyków i popełniają samobójstwa, bo nie mogą sobie poradzić z własnym życiem. Gość jest dla mnie żałosny, w dodatku jego fani to jakaś obrzydliwość.
Tak, no wiesz o co mi chodzi. O te dzieci buntu próbujące wyrazić swoją wolność ubierając się jak setki innych klonów ;)
Kurt nie popełnił zwykłego samobójstwa - " Jak się weźmie czterokrotną dawkę heroiny to nigdy nie wiadomo co człowiekowi do łba strzeli" dla nieświadomych: Cobain zabił się strzałem w głowę
A jego muzyka jest super i jest i będzie legendą.
Nie karmcie trolla :) To fanka Tokio Hotel, ona po prostu nie posiada jakiegokolwiek gustu muzycznego
Nirvana jest tylko jednym z wielu zespołów, których słucham (i to w dodatku bardzo rzadko).
"i myslisz ze masz lepszy"
Gdybym rozmawiał z kimś innym, to pomyślałbym, że to jakiś skrót myślowy. Ale ty nie myślisz, więc mam pytanie: WTF?
oczywiście, że słucham nirvany i myślę, że mam lepszy gust. Mam głęboko w dupie czy słuchasz Tokio Hotel , Miley cyckus czy Justyny Bimber , mało mnie to obchodzi, ale nie obrażaj fanów i mnie. Nie masz pojęcia kim jestem. Może jestem twoim ojcem. A może matką. ? A może księdzem. Kurwa, nie masz pojęcia. Jak już wspominałem, chyba cię pojebało DZIEWCZYNKO
kazdy ma inny gust mysle ze powiniscie dac troszke szacunku kurtowi jak jego wielkim fanom oni przerzyli cos okropnego dla nich samych to jest straszne kazdy człowiek est inny ale powinien sie postawić w tej samej sytuacji
Dziewczynko jeśli nie szanujesz, nie lubisz czy masz w dupie nirvane, Kurta Cobaina to się nie wypowiadaj w tych tematach.. Po co wgl robić tamat "Nie rozumiem zachwytów jego osobą dla mnie on zawsze był i będzie ćpunem i samobójcą.Jego muzyka również nie jest zachwycajaca jak dla mnie." Nie lubisz go, masz takie zdanie o nim? dla mnie spoko. Ale dlaczego musisz dzielić się z tym całą Polską?
Po takiej dawce powinien umrzeć a napewno nie podniósł by strzelby tymbardziej że strzelba była za długa i żeby strzelić w głowę musiałby zrobić ktoś inny bo zwyczajnie by nie dostał pod takim kątem jakim to się stało. A skoro go nie znałaś to nie oceniaj, zapewne gdy zmarł(popełnił samobójstwo?/zamordowano go!) Ciebie jeszcze na swiecie nie było. Nirvana jest była jednym z pionierów muzyki. Żaden innym grunge'owy zespół nie był lepszy. Ale że teraz królują psy w postaci Gagi Biebera i Jonas Brothers z Tokio Hotel i tylko obrażają gatunki muzyki to jest mi cię żal że tego słuchasz. Ale skoro nie podoba ci się Kurt i jego muzyka to stul dziób.
Wyżej wymieniona koleżanka słucha m.in. Tokio Hotel
Pomódlmy się w jej intencji. Lekarze psychiatrzy załamują ręcę.
Właśnie widzę, poprostu wypowiedzi tak denne i prymitywne, na siłę próbuje zwrócić na siebie uwagę, ale jak to mówią "z czym do ludzi". Taka typowa wiejska mentalność... A co do Nirvany, nie ma o czym mówić poprostu klasyka, zespół który przetrwa wszystkie pokolenia małolatów słuchających "muzyki" przypominającej spłukiwanie wody w klozecie...
Powiem tak: Cobain urodził się zajebisty, i zmarł zajebisty. Ty urodziłeś się głupi, i głupi umrzesz.
W dzisiejszych czasach każdy jest ćpunem, a jak nie to stosuje małe "używki" on był prostym Facetem nie potrzebującym chwały, bo to co robił, robił dla siebie a wyrosło z tego to co wyrosło.... czego słucha się do dziś i jest zajebiste, ale kto nosi różowe kokardki tego nie zrozumie....:)
Nie denerwujcie się na autora tekstu on po prostu się pomylił i chciał napisać:
,,Rozumiem zachwyty nad jego osobą dla mnie on zawsze był i zacny i niesamowity. Jego muzyka również jest zachwycajaca jak dla mnie...
PS.Jestem idiotą i przepraszam za to"....
pozdrawiam
to co piszesz jest pomyłką on brał heroine .. morfine bo bardzo cierpiał miał coś i z zołądkiem i z kręgosłupem po zatym zabiła go jego kochana żona która wyszła z nim za kasa .. dla kasy . miała ludzi od tego groziła mu śmiercią . zabiła go bo przecież niemozliwe jest wstrzyknąć sobie podwojnie więkrzą dawke heroiny od śmiertelnej i zdąrzyć wyjąć strzykawke i strzelić sobie w głowe . on był iluminatem...
Ta sprawa nie jest pewna a śmierć Cobaina jest faktycznie lekko dziwna...Ale żadnego z nas tam nie było więc z takimi słowami bym się trochę wstrzymał (to o Courtney ) :P :/
Bo jesteś ignorantem. Jak słyszałeś tylko podstawowe informacje na jego temat to owszem może się tak wydawać. Jak poczytasz o nim więcej z pewnych źródeł to naprawdę fascynująca osobowość. A samobójstwo jest niepotwierdzone, bo całe śledztwo zostało spaprane przez policję.