CZY ON NIE JEST ŚWIETNY W TYM CO ROBI ??/ -oczywiście że tak
gdy zaczynał program w polsacie miał dokładnie 38 lat dziś ma 48 i nadal go prowadzi
tylko że w tvn. miał wzloty i upadki ale nadal jest. a majewski już nie ma własnego show a później zaczynałod kuby teraz jakieś adhd tv i zniknął z ramówki.kube
ludzie mogą nie na widzieć ale go znają. to jest niesamowite
był w idolu
był w mam talent
teraz x factor
program kuba wojewódzki
on uciągnie każdy program
naprawdę za to go podziwiam i jeszcze za inteligencje ,i za to że jest kontrowersyjny
no nie raz płacił kare za swoje wypowiedzi
nie jest nudny. jest naprawdę ciekawa osobą
nie którzy mówią że jest pajacem, debilem itp- ale taki jest program
to jego praca.
PODZIWIAM GO :)
ta inteligencja moglby sie z toba podzielic i dac ci na dodatek lekcje j pol.
poaza tym stal sie komercyjna dziwk@ juz zaczal wystepowac w reklamach z czego wczesniej namietnie kpil.hipokryta zasr@ny.to jest jego program a wiec to od niego zalezy co z nim zrobil a niekiedy robi z siebie kompletnego debila,chociazby rozmowa z m.kondratem caly czas rozstrajal marka swoimi durnowatymi zarcikami.a juz nie wspomne o tym jak potraktowal m.kalamage z lowcow .b notabene kalamaga byl milion razy smieszniejszy niz kuba.ten potrafil tylko z niego drwic i podniecac sie tym beztalenciem olga frycz.zalosne-bylem tak oburzony jego postawa ze napisalem mu na jego stronie co o tym mysle.
zeby nie bylo , lubie tego goscia za to za co wiekszosci go lubi inteligencje i ironiczne poczucie humoru.jednak przez te wszsytkie show w ktorych sie udziela zaczyna byc nudny.
po pierwsze:
- olga frycz widziałam ten odcinek i naprawdę nie wiem o co ci chodzi z tym zachowaniem
naprawdę - to jest show - jesteś na pewno jakiś sztywny
po drugie :
- no i co z tego że kałamaga był śmieszniejszy co tylko cały czas wojewódzki ma być śmieszny
goście już nie - błagam cię weź czasami pomyśl - to nie boli
po trzecie:
-jeśli chodzi o głupie zachowanie - tak to jego program- ale to jest SHOW- więc on nie może
poważnie się zachowywać i robić z siebie inteligenta
gdy ludzie oglądają go by się pośmiać - matko wiadomo że jak wraca do domu to nie zachowuję się jak debil
obejrzyj wywiad z kubą w '' w roli głównej'' na vod
i tam zobaczysz go poważnego
po czwarte:
- a jeśli chodzi o reklamy
mówił że nie wystąpi chyba że za duże pieniądze
dostał dużo kasy więc wystąpił
zazdrościsz mu czy co???
zazdrosze mu jak cholera.
mam wrazenie za masz 12 lat i z zachwytu nad tym gosciem zaczelas sie udzielac na forum filmowym.
'- olga frycz widziałam ten odcinek i naprawdę nie wiem o co ci chodzi z tym zachowaniem
naprawdę - to jest show - jesteś na pewno jakiś sztywny'
nie jestem sztywny ,wczesniej wspomnialem ze lubie go za jego ironiczne poczucie humoru.
jezeli nie wiesz o co mi chodzi to potwierdzasz jedynie moja teze dotyczaca twojego wieku.
'no i co z tego że kałamaga był śmieszniejszy co tylko cały czas wojewódzki ma być śmieszny
goście już nie - błagam cię weź czasami pomyśl - to nie boli'
wiem ze nie boli a takie sarkastyczne zarty to sobie daruj.mialem na mysli to ze wojewodzki nie mogl sobie poradzic z tym ze ktos jest zabwaniejszy od niego.dlatego zachowywal sie jak skonczony dupek plujac guma do wody mariusza.to bylo mega slabe..
'jeśli chodzi o głupie zachowanie - tak to jego program- ale to jest SHOW- więc on nie może
poważnie się zachowywać i robić z siebie inteligenta
gdy ludzie oglądają go by się pośmiać - matko wiadomo że jak wraca do domu to nie zachowuję się jak debil
obejrzyj wywiad z kubą w '' w roli głównej'' na vod '
boze jakie bzdury.. nie moze powaznie sie zachowywac i robic z siebie inteligenta buahahaahahahaa
widzialem jak byl u magdy molek i probowal na sile przemycac zarty przez ktore molek byla tylko zazenowana.sam stwierdzil ze nie chce byc kojazony z produktem czy to margaryna czy proszek do prania a jednak teraz wystepuje i swoja morda promuje play(chore!)
wiesz co ci powiem dziewczynko fajnie jest miec idola bo nie powiem ze ja tez nie mam kilku ,tylko nie nalezy slepo sie w nich wpatrywac tylko niekiedy objektywnie ocenic.szkoda tylko ze rozmawiajac z toba bardziej bym stwaial ze wzorujesz sie na dodzie czy mandarynie a nie na inteligentym gosciu.
nie lubię dody ani mandaryny- bo one inteligencji nie mają za grosz
a wojewódzki- nie wpatruje się w niego ślepo są rzeczy w jego wykonaniu z którymi się nie zgadzam np.telefon do murzynka- no zachował się mega chamsko ale trudno.
ale akurat ty podałeś takie argumenty wyżej że po prostu łatwo to wyjaśnić
a jeśli chodzi o wywiad
kuba- '' mam trochę pogardy dla naszych kolegów i trochę dla ciebie że za 200 tys idzie was kupić......''
magda-''przepraszam jesteś dolepioną twarzą heya i twarzą tych pięknych butów''
kuba- ''ALE NIE ZA 200 TYS''. -za reklamę dostał 2,5 miliona
więc nie jest hipokrytą bo mówił że się nie sprzeda- CHYBA ŻE ZA DUŻE PIENIĄDZE
2,5 mln - to chyba duża kasa jak na pół roku w reklamie
OGLĄDAJ WYWIAD UWAŻNIE A POTEM PISZ- OK????
obiektywnie ocenię;
lubię za
- poczucie humoru
- inteligencje
- dystans do siebie
- odwagę
nie lubię za:
-za duże chamstwo
- za to że jest kontrowersyjny
- brak hamulców -mam talent nazwał dziewczynkę '' charczącym pulpetem'' (ale przeprosił)
nie wiem ,nie znam ani madaryny ani dody osobiscie moge je tylko ocenic poprzez ich wystepy publiczne.jednak uwazam ze po naszej rozmowie blizej ci niestety do dody i mandaryny niz do wojewodzkiego.
ten telefon to zapewne byla prowokacja(nie wiem o co ci chodzi byc moze o jedna z jego audycji radiowych)
co do tego wywiadu co to za roznica czy ktos pojdzie do jednej reklamy na 0,5 roku czy do 5 reklam po miesiac pieniadz jest pieniadzem,a gaza zalezy od stopnia populatrnosci.ja nie widze nic zlego w tym ze kondrat jest w jakiejs sucharnej reklamowie banku,bo jest przegenialnym aktorem.jest po prostu mistrzem.
' nie jest hipokrytą bo mówił że się nie sprzeda- CHYBA ŻE ZA DUŻE PIENIĄDZE' buahahahahahah co za bzdury!
subiektywnie ocenie;
lubie go za
-ironiczne poczucie humoru
-bystrosc
-powiedzmy ze nie tyle co za inteligencje tylko obycie sie w roznych srodowiskach i czerpanie z nich tego co najlepsze (wtedy czlowiek ma duza wiedze na rozne tematy)
-za to ze jest kontrowersyjny=brak nudy
nie lubie;
-brak dystansu do siebie
-podniecaniem sie beztalenciami o ile sa ladne
btw twoje przyklady (murzynek,klops)sa beznadziejne.
wgl. jakie bzdury!!!!!!! hipokrytą by był gdyby mówił że się nigdy nie sprzeda
a on powiedział że się nigdy nie sprzeda chyba że za dużą kasę- 2,5mln- sorry że potarzam ale zrozum to jest różnica
gdyby on mówił -""ZE NIGDY PRZENIGDY" I POTEM WYSTĄPIŁ W REKLAMIE!!"- TO JA ROZUMIEM- ale on mówił
1.nie sprzedam się -CHYBA ŻE ZA DUŻA KASĘ - to jest wielka różnica - bo chodzi o słowa !!! że on nigdy tego nie ukrywał.
więc nazywanie go hipokrytą TO JEST IDIOTYZM !!!!!!!
2. gdybyś bardziej go obserwowała A nie gadał bzdury że jest hipokrytą - to byś wiedział że reklama play - to nie jest jego pierwszą reklamom
WYSTĘPOWAŁ:
- W REKLAMIE ERY
- W REKLAMIE TRAMPEK
TERAZ W PLAY
3.ok możesz mieć swoje zdanie - ale że on nie ma dystansu?????
ty chyba nie wiesz co te słowo znaczy !!!
przecież on ma największy dystans
------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ -------------------------------------
twoje przykłady są takie że ze śmiechu spadłam z krzesła i ty mówisz że ja mam bliżej do dody! !!! a TY do joli rutowicz!!
moje przykłady są prawdziwe !!!- oparte na filmach video. itp
a twoje- podniecaniem sie beztalenciami o ile sa ladne- mój panie co za idiotyzm -niby kiedy??? hahahahah
brak dystansu do siebie- no tu już leże- wiele razy w odcinku pokazywał że ma dystans- on z tego jest znany
powiedz gdzie ty to widziałeś ???? ja jestem ciekawa //// powiedz gdzie można obejrzeć??? - po tych przykładach - to strzelam że masz lat -11?? zgadłam?? co za bzdury hahahaha
człowieku weź się opanuj- bo piszesz tak bez sensu
najwidoczniej cos jest ze mna nie tak skoro uwazam ze sprzedanie sie w reklamie za duzo hajsu to nadal jest sprzedanie sie.
zacznij pisac jak czlowiek,nie uzywaj tylu znakow bez sensu.trudno sie czasami polapac.
dziewczynko zrozum jedno ,pokazywanie pod publike ze ma sie tzw 'dystans' do siebie pod postacia aluzji ze niby jest gejem a nie jest ,ze niby wciagal koks a tego nie robil itp rzeczy to wcale nie jest dystans ,wg mnie jest to swiadome zagranie pokazujace ze jest cool w swoim show.absolutnie zero dystansu pokazal chociazby w programie z kalamaga ,(radze ci go obejzec) gdzie nie wytrzymywal tego ze ktos ma wieksze poczucie humoru niz on,wojewodzki najzwyczajniej w swiecie nie skumal genialnych zartow mariusza,
co do podniecania sie beztalenciem o ile w jego mniemaniu jest ladne to spojrz sobie na odcinek z olga frycz (bez obrazy ale kiedy widze co czasami wypisujesz to mi odrazu przychodzi na mysl ten wywiad z nia u kuby) wtedy dopiero mi odpisz.
smieszne jest twoje odbijanie pileczki z przykladami-ja mowie ze towej sa beznadziejne ty odp mi tym samym.zaluje ze nie ma tu osoby trzeciej ktora obiektywnie rozstrzygnela by spor.(zapewne na moja korzysc)
sugestia ze mam 11 lat jest chybiona.i radze ci odnosic sie do mnie z wiekszym szacunkiem, bo z rozmowy wnioskuje ze nie masz jeszcze prawa do glosu wyborczego.
a teraz obczaj sobie ten odc i troche ochlon.bo kuba wojewodzki to zwykly gosc przed 50 ktory przeczytal w zyciu kilka ksiazek,posuchal kilku dobrych plyt i tyle.jedyne za co mozna go chwalic to za ciety zart,ktory i tak po jakims czasie zejdzie do rozmowy o seksie ,gejostwie pisowcach itd.
zebysmy sie dobrze zrozumieli ja go lubie jako goscia ale to nie jest moj wzor,idol czy wielka inspiracja,swoje zdanie juz powiedzialem w calym temacie.a co do @ kuba_wojewodzki to by sie zgadzalo to nastoletnia psychofanka kuby ktorej poziom rozmowy mnie nuzy.moj przedzial wiekowy jest wiekszy od waszego tak wiec nie wiem po co probuje jej cos wytlumaczyc.
rowniez po tobie nie spodziewalbym sie 20lat ale to w koncu jest rozmowa wirtualna mozesz miec nawet 50 ,chociaz sposob w jaki sie wyslawiasz raczej podpasowalby mi po -nascie.
btw jest osoba 3-cia i jak szczesliwie zgadlem(heh) jest po mojej str.
schizofren - to że tobie kuba nie odpowiada to ok- masz prawo mieć własne zdanie ale nie obrażaj jego fanów- a jak już to rób to w sposób kulturalny
a dziewczynę to on ma -http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,10120866.html
najpierw dziecko się dokładnie dowiedz a potem pisz ok??
weź się ogarnij . Widać że nie masz dużo do zaoferowania od siebie tak poza tym ;] częściej to on zostawia dziewczyny aniżeli one jego ;]
a twoje oceny na filmy nie są zbyt ciekawe ;] "Teksańska masakra[...]" wyżej oceniania od "Wszyscy jesteśmy Chrystusami " XD
A filmowi "2012" dałeś pewnie tylko dlatego 1 bo czytałeś komentarze i nie chciałeś wyjść na popcornowca. Poza tym takiś cwany i uważasz że Wojewódzki to debil ? Wejdź w nim w konwersacje to cię zgasi w pierwszym zdaniu waszej rozmowy i wpadniesz w depresje ;] Dowiedz się wcześniej czegoś więcej o życiu, zdobądź większą wiedzę i przede wszystkim nie chwal się publicznie że zaniżasz średnia krajową ilorazu inteligencji proponowałbym ci usunąć to konto bo tylko się błaźnisz i wychodzisz na kompletnego gbura i warszawskiego wieśniaka który nie potrafi nic więcej zaprezentować prócz cwaniactwa chamstwa i prostoty :]
a co do tego że głupie żarciki wobec Marka Kondrata zważ na to że Kuba ma do niego respekt i szacunek i wie na co może sobie pozwolić nie wyszedł np tak jak ty w tym odcinku na kompletnego chama i prostaka a to że ten Bartek Kałamaga był trochę śmieszniejszy to cię dziwi ? Jest kabareciarzem więc ma wprawę raczej w rozbawianiu i zabawianiu ludzi ;]
tyle z mojej strony.
po pierwsze to mariusz kalamaga a nie bartek -.-
po drugie zarciki w odcinku z kondratem byly wrecz w.ku.rw.a,jace ,to moje subiektywne odczucie
po trzecie to ze mariusz jest kabaraciarzem nie oznacza ze wojewodzki moze sobie na tyle pozwalac.
nie każdy musi wiedzieć, że jest to Mariusz, a nie Bartek. więc emota w stylu -.- niekoniecznie była potrzebna. moje zdanie, lubię Kubę, pewnie zaraz ktoś odgadnie że mam około 20 lat, bo to podobno 'dobry' wiek na jaranie się Wojewódzkim. nie mam zamiaru wyzywać nikogo od 'mend' czy tego typu podobnych, ani oceniać czyjąkolwiek inteligencję czy ortografie, ale wydaję mi się, że nie można tak mocno karać Kubę za jego ostre docinki czy cholerne chamstwo (co też nie zawsze mi się podoba), bo przecież goście którzy się u niego pojawiają, dobrze wiedzą na co się piszą i jaki on jest, że pewnie na za dużo sobie pozwoli, wejdzie w tematy których nie powinno się poruszać. mi ogólnie podoba się jego każdego rodzaju ironia i pewnego rodzaju ignorancja, ale fakt, wszystkiego po trochu. a co do gości, to zauważmy że niektórzy śmiechem podchodzą do jego uwag, co najwyraźniej świadczy o tym, że nie sprawia im to problemu.
skoro wdajesz sie w dyskusje to wypadalo by znac temat/imie.dobry wiek na jaranie sie kuba to miedzy 14-17 wtedy ta rozlegla wiedza,ciety humor i chamskie zachownie najbardziej uderza.przyklad @kuba_wojewodzki.takie staruchy jak 20-latki juz dawno z tego wyrosly.to ze wchodzi w tematy ktore odstraszaja gosci uwazam za ogromna korzysc poniewaz wtedy widzimy jakimi sa naprawde.radze ci odswiezyc sobie odcinek z tym beztalenciem i kompletnym umyslowym ignorantem-olga frycz i z mistrzem ktory zabral wojwodzkiemu szoł-kalamaga.i podejsc do tego z dystansemu.do obu stron.
Schizofrenik_XXI_wieku - niestety w takim kraju żyjesz, lub nie, jeżeli mieszkasz za granicami kraju. takie 'gwiazdy' oł je, mogą być puste, nie mieć niczego dobrego w sobie, być konkretnym zerem.. ale jednak czymś musiały dojść do sławy. może to być spaczony humor, długie nogi, wielkie cycki, czy coś innego, ale do czegoś tym doszły i dalej się w statucie gwiazdy trzymają. może producentom lub kierownikom, czy jeszcze wyżej postawionym od nich ludziom wchodzą pod biurko i robią dobrze, ale są na szczycie. i nie ma co zazdrościć, czy naśmiewać się, fakt, mieć własne zdanie to ogroooomny plus, ale jeżeli kraj jest tak cholernie, cholernie zły.. to brać dupe w troki i go zmieniać. ;] pozdrawiam.
sam jesteś debilem
sunshine_fw - ma racje i absolutnie go popieram
a ty widzisz kube w programie typu:'' show''
i twierdzisz że jest głupi
a ja uważam po przeczytaniu kilku wywiadów i oglądaniu
tego faceta że on jest naprawdę inteligentny
a do tego ma świetne poczucie humory i dystans do siebie
czyli wszystko TO co tobie brakuje -niestety
'' kałamaga był śmieszniejszy'' - o mój panie zastanów się najpierw dzieciaku a potem pisz
bo to woje przykłady są żałosne
ile ty masz lat 5 //?/??
przykro mi z twoich komentarzy to wynika
jak widzę takie dziecinne rozumowanie wszystkiego
to mam ochotę wyłączyć komputer
WIĘC MAM PROŚBĘ
NAJPIERW POMYŚL POTEM PISZ
TYLKO PROSZĘ PISZ Z SENSEM OK????
moja rada jest prosta ;wylacz komputer.
moja argumentacja nie dociera do ciebie tak wiec nie mam zamiaru sie daremnie produkowac.
cos specjalnie dla ciebie malostkowy dzieciaku.
http://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU
prawda nie boli lecz wyzwala.dlatego zaprawde powiadam jestes debilem czego przykladem jest nadmierna ilosc znakow interpounkcyjnych,pisanie pionowo a takze twoj brak wyciagania wnioskow.
propnuje ci zmienoic swojego bohatera,bo wojewodzki to za wysoki poziom dla ciebie.
a teraz koncze dyskusje .wystarczajaca sie ponizyles i dales mi niezly ubaw.
słuchaj czy za dużo znaków czy nie
to nie ma tutaj znaczenia czepiasz się bo wiesz
że mam racje i to cię boli
więc nie bądź dziecinny
i nie czepiaj się znaków
bo gdybyś ty naprawdę był mądry
to byś przeczytał swoje przykłady wyżej
i wykasował je
bo to jest dopiero ubaw
twoje dziecinne przykłady
może ty piszesz poprawnie
tylko szkoda że bezsensu