Krystian Wieczorek

7,0
3 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystian Wieczorek

Krystian Wieczorek

użytkownik usunięty

Wspaniały aktor!!!

użytkownik usunięty

i przystojny ;):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

strasznie przystojny!!!! Aż trudno uwierzyc, że tak mało gra... :( Wielka szkoda...

użytkownik usunięty
asianna

Ja jeszcze dodam, że bardzo podoba mi się jego głos ;)

asianna

gra gra.. - między innymi w Teatrze Wybrzeże; rewelacyjna rola Brońskiego w "Blaszanym bębenku"!!

dannini

swego czasu grał w Teatrze Polskim w Bydgoszczy. Miał parę naprawde dobrych ról np. w 'kamień i popioły' czy ' czego nie widać'.

stara_panna

podobał mi się tylko w spektaklu "Tramwaj zwany pożądaniem"

Przystojny i przekonujący, przynajmniej w "m jak miłość" i "domu nad rozlewiskiem". Warto zobaczyć całą serię marnych odcinków jeśli się w którymś na niego trafi... :)

Dobry aktor. Szkoda, że narazie drugoplanowy. Mam nadzieje, że niedługo jakieś reżyser da mu większą szansę, tzn taką na jaką zasługuje.

Tymczasem świetnie zagrał rolę Jankesa w "Trzecim Oficerze". Jego teksty były ozdobą tego serialu. Poza tym dobra i intrygująca rola Majora Martina Halbe w "Czasie honoru".

cold_dog

Fantastyczny jako Halbe, to okrutne wyrafinowanie na jego twarzy, i ten krzywy uśmieszek... zagrał hitlerowca, który wie, że przegrają, dobra rola, dobry aktor

wanda_bab

Potwierdzam! -> świetny aktor. W rolach, w ktorych go do tej pory ogladalem sprawdził się moim zdaniem znakomicie. Oficer niemiecki to w jego wykonaniu majstersztyk...troche obawiałem się o niego gdy zaczął grać w "m jak miłość", ale mecenas Budzyński pokazał, że można się wybić ponad przecięność aktorstwa w tym serialiku :) Osatnio widziałem na migawce, że zagra jedną z głownych ról w nowym serialu TVP 2 "Apetyt na życie" i jestem pewien, że potwierdzi klase ;)

piterek101522

Cukiereczek jakich mało wśród polskich aktorów ;D a na żywo wygląda jeszcze lepiej :-)

Egzaltowany nadekspresyjny nadekspresywny narcyz.

użytkownik usunięty

Raczej beznadziejny bo gra tylko w dennych serialach.Czas honoru to jedyny dobry w jakim zagrał.

Wspaniały ? To duże nadużycie. Może zacznijmy oceniać nie gra aktorską, a jego wygląd.
Jak sama nazwa wskazuje Filmweb to portal dotyczący filmów i aktorów, a nie urody ! Weźcie się ludzie w garść. Niech facet zacznie grać w FILMACH, a nie szmirach serialowych.

użytkownik usunięty

Jaki wspaniały aktor? Miernota

Wspaniałe drewno. Nie wadzi mi, w zasadzie lubię go oglądać w serialach, ale prawda jest taka, że nie ma się czym popisać. Gra przeciętnie, ciągle jedną miną (wiecznie kwaśną), w ogóle nie umie oddać emocji. Może w teatrze to wygląda inaczej, niestety w serialach jest jak jest.