swego czasu grał w Teatrze Polskim w Bydgoszczy. Miał parę naprawde dobrych ról np. w 'kamień i popioły' czy ' czego nie widać'.
Przystojny i przekonujący, przynajmniej w "m jak miłość" i "domu nad rozlewiskiem". Warto zobaczyć całą serię marnych odcinków jeśli się w którymś na niego trafi... :)
Dobry aktor. Szkoda, że narazie drugoplanowy. Mam nadzieje, że niedługo jakieś reżyser da mu większą szansę, tzn taką na jaką zasługuje.
Tymczasem świetnie zagrał rolę Jankesa w "Trzecim Oficerze". Jego teksty były ozdobą tego serialu. Poza tym dobra i intrygująca rola Majora Martina Halbe w "Czasie honoru".
Fantastyczny jako Halbe, to okrutne wyrafinowanie na jego twarzy, i ten krzywy uśmieszek... zagrał hitlerowca, który wie, że przegrają, dobra rola, dobry aktor
Potwierdzam! -> świetny aktor. W rolach, w ktorych go do tej pory ogladalem sprawdził się moim zdaniem znakomicie. Oficer niemiecki to w jego wykonaniu majstersztyk...troche obawiałem się o niego gdy zaczął grać w "m jak miłość", ale mecenas Budzyński pokazał, że można się wybić ponad przecięność aktorstwa w tym serialiku :) Osatnio widziałem na migawce, że zagra jedną z głownych ról w nowym serialu TVP 2 "Apetyt na życie" i jestem pewien, że potwierdzi klase ;)
Raczej beznadziejny bo gra tylko w dennych serialach.Czas honoru to jedyny dobry w jakim zagrał.
Wspaniały ? To duże nadużycie. Może zacznijmy oceniać nie gra aktorską, a jego wygląd.
Jak sama nazwa wskazuje Filmweb to portal dotyczący filmów i aktorów, a nie urody ! Weźcie się ludzie w garść. Niech facet zacznie grać w FILMACH, a nie szmirach serialowych.