Kristen Stewart, przez wielu użytkowników tego forum nazywana, kołkiem, niedorozwiniętą, mierną aktorką z otwartą gębą otrzymała nagrodę Brytyjskiej Akademii Sztuk Filmowych i Telewizyjnych, za najbardziej obiecująca wschodzącą gwiazdę dużego ekranu:)))
źródło: http://www.bafta.org/awards/film/orsa,951,BA.html
Ten niedorozwinięty kołek z otwarta gębą dostał nagrodę?
Za "najbardziej obiecującą" - co ona mogła im obiecać?
Ja absolutnie nic do niej nie mam. Denerwują mnie osoby, które czepiają się non stop jej otwartej buzi, sztywnej gry itp. a tak naprawdę pewnie pooglądali z nią może jeden film...
a no bo tu są sami wielcy krytycy...
oni wszystko wiedzą lepiej, jak ma być, jak być nie powinno
wgl oni są ponad ten cały świat filmu...
no niestety, niektórzy mają trochę zawyżone mniemanie i koniecznie muszą innych uświadamiać, że wszystko reszta co lubi i ogląda jest beznadziejne
Tu głosowali zwykli ludzie wysyłając sms, nie żadna komisja jak w przypadku innych kategorii, więc nie ma się co ekscytować i robić z niej wybitnej aktorki (zresztą wystarczy spojrzeć za jaki film była nominowana, a jaki poziom reprezentują inni nominowani w tej kategorii). Gdyby wybierała komisja Mulligan miałaby wygraną w kieszeni. Osobiście liczyłam na wygraną Nicholasa Houlta za A Single Men.
CZy ogladaliscie jej przemówienie po odebraniu nagrody, a potem wywiad za kulisami? I wiecie co mi się rzuca w oczy? Ona sądzi, ze nagrody dostaje tylko daltego, że jest tak wileu fanów Zmierzchu ( podkreślam Zmierzchu - a nie jej). I, bynajmniej, nie jest z tego zadowolona. Szczególnie,ze nastepnego dnia w wielu gazetach będzie mogła przeczytać, ze to jej się w ogóle nie nalezało. I tacy niesttey ludzie są - podkopują wiare w siebie innych, mieszają z błotem. Chyba jednak coś w niej, jako aktorce jest, bo nominuje jury, a dopiero później decydują widzowie. W każdym razie, GRATULUJĘ NALEPSZEJ AKTORCE MŁODEGO POKOLENIA!!! :)
No i sądzi dobrze, bo głosowali na nią w większości fani Zmierzchu. Zresztą właśnie za Zmierzch została nominowana, co mnie śmieszy, bo gdy ktoś obejrzy Proroka (i świetną role Tahara), Była sobie dziewczyna (Carey Mulligan), A Single Men (Nicholas Hoult), a potem "Księżyc w nowiu" i role Kristen to się tylko żal robi nominowanych, którzy występują w dobrych filmach oraz sami sobą coś reprezentują (aktorsko).
widocznie większości widowni, młodszej i starszej, bardziej podoba się Kristen i Zmierzch, skoro na nią głosowano;]
Bo nie powinna być nominowana za TEN konkretny film. Jeśli chodzi o resztę to bije ich wszystkich na łopatki (chociaz, przyznaję, Hoult jest bardzo uzdolniony).
Zgadzam się z Tobą :) ja o niej mogę powiedziecć tylko tyle że widziałam ją tylko w jednym filmie-Zmierzch i mnie nie zachwyciła może ogólnie gra dobrze ale niestety jak dla mnie zbyt nijaka i flegmatyczna, przynajmniej w tym jednym filmie
Tom Cruise tez mial wiecznie otwarta gębe (chociaz chyba troche mniej xP) i zrobil duza kariere wiec moze jej tez sie uda.
tak tak tak. nawet gdyby dostala oscara badz zlotego globa, i tak bylaby gadka w stylu' i tak to nie jest miarodajna nagroda' . chore ^ ^
Tyle, że nie dostała.
Dostała SMSOWĄ nagrodę. I cieszę się, że przynajmniej sobie z tego sprawę zdaje.
cahgpa.Jak miło. ^^
Już się wypowiedziałam w kilku innych tematach na temat jej żałosnej gry.Wiem na pewno to,że ona grać nie potrafi. O!I znania nie zmienię.
Batmanowa trochę już nudna jesteś z tym swoim filozofowaniem...
Powinnaś sobie znaleźć trochę inny rodzaj rozrywki bo nie wiem czy wiesz, czy skupiasz się wyłącznie na żałosnych opiniach na temat, na który nie masz zielonego pojęcia, ale masochizm jest już przereklamowany. Więc proponuje się tak nie męczyć...
Pozdrawiam najwazniejszego krytyka na tym forum;)
Chyba mam prawo do wyrażenia własnego zdania,prawda?Wolny kraj.
Wiem,co to za temat. Tylko powiedziałam co myślę O Kristen.Powinniście uszanować moje zdanie.
Nie każdy ją lubi.Ja uważam,że jest beztalenciem,jeśli chodzi o grę,ale ładnie śpiewa. Muszę to przyznać.
Mogę pisać na tym forum,co mi się żywnie podoba.I nikt mi tego nie zabroni,o!
Ja jestem najważniejszym krytykiem? Oj,nie sądzę.Jest wiele krytyków na filmweb.Jeszcze gorszych niż ja ;).
Nic nie poradzę na to,że nie lubię Stewart.
Również pozdrawiam.
Kochana nie denerwuj się tak bo to niezdrowe jest. Ja Ci absolutnie nie bronie wyrażać swojej opinii, ani mi to przez myśl nie przeszło tylko szkoda się tak denerwować:)
A z tym krytykiem, to zażartowałam sobie z koleżanki, która często tu zagląda, ale swoje opinie pisze mi na gg bo nie chce się tu udzielać, więc nie było to do Ciebie.
Pozdrawiam
Było jej głupio pewnie, odbierać tak prestiżową nagrodę jak BAFTA, wiedząc, że pokonała o wieele bardziej doświadczone aktorki. :)
sama mówiła w wywiadzie, że głupio jej było odbierać taką nagrodę i mówić patrząc na ludzi(aktorów), których bardzo szanuje za ich grę.
no tak a pozatym mowila ze ogolnie glupio sie czuje odbierajac nagrody wie że wszystkie oczy zwrocone sa na nia, i najzwyczajniej sie denerwuje, a Scarlett na MTV dopiero miała treme
dziewczyna po prostu nie należy do osób b. śmiałych, ale co z tego...? nie lubi tak bardzo być w centrum uwagi, ale mi to nie przeszkadza. Ja ją baaardzo lubię i raczej zdania zmieniać nie będę...!
ja też ja lubie i tez zdania nie zmienie:-)nie kazdy ma wrodzona pewnosc siebie...przynajmniej nie gra nieudaje kogoś innego, tylko jest taką osobą jaka była,jka na razie nie odbija jej i mam nadzieje że nie zmieni się, poprostu da się lubic heh
ja tu słuzbowo , nie piszcie ze ktos jest dobrym aktorem bo nagrode dostał, nagrody w swecie filmowym rozdaje sie z przypadku ,akurat lubianym.mozna je traktowac jak przeceny w supermarkecie , dobry aktor zagra w teatrze bez kamery ,role zupełnie inna niz ma charakter,wówczas jest dobrym aktorem,nie moge sobie przypomniec zadnego dobrego aktora który nie przewinąłby sie najpierw przez teatr...co do laski o której piszecie nie znam jej ale równie dobrze mogła komus z jury zrobic dobrze , ostatnio byłem sponsorem wyborów miss jednego z meskich czasopism , nie dasz dupy nie bedziesz miss ,z filmem jest podobnie
oh, i jeszcze należy dodać, że żyjemy w czasach , gdzie wygląd jest ważniejszy od talentu. :)
ja tego nie powiedziałam. Wiadomo,że Megan Fox nigdy nie dorówna Sandrze Bullock albo Nicole Kidman. Tylko sądzę,że jak na razie radzi sobie lepiej od panny Stewart.
hm. Tak,tylko jedno mnie zastanawia... dlaczego dałaś ocenę 10/10 Zaćmieniu,mimo,że ten film jeszcze nie wszedł to kin ? W Azylu podobała mi się najmniej. Lepsza jest jako Bella.
madeinjapan - Żebyś się pytała. Są gusta i guściki. Mnie się zupełnie nie podobała w Zmierzchu, wręcz zepsuła rolę Belli a w Azylu nawet nawet, a tobie na odwrót. Każdy ma inne zdanie, nie ?
GET_up - To mogła nie przychodzić na castingi, nikt jej nie kazał. Czy szczerością na plus uważasz chociażby jej żalenie się w gazetach "Zwykle na zdjęciach wyglądam jak ofiara gwałtu”" ? Jeśli tak, to gratuluję ilorazu inteligencji ;>
czy mogłabyś mi, proszę podać link do tego wywiadu, bo jakoś sobie nie przypominam, żeby takich słów użyła...?
Nie przypominasz sobie, aby takich słów użyła ? Co, śledzisz jej karierę na bieżąco ? Zabawiasz się w psychofankę ?
"To wszystko jest... Te zdjęcia.... Czuję się, jakbym patrzyła na kogoś, kto został właśnie zgwałcony. Często po prostu nie mogę tego wytrzymać. Nigdy nie przypuszczałam, że tak będzie wyglądało moje życie.. "
Dokładny cytat. Szczęśliwa ? A może właśnie zburzyłam, długo pielęgnowany przez ciebie stereotyp swojej idolki Stewart ?
nie, po prostu czytałam ten wywiad kiedyś...
a powiedz mi, skąd wzięłaś to tłumazenie? sama przetłumaczyłaś, czy wzięłaś ze strony typu kozaczek, kotek lub pudelek...czy inne? bo tam nie raz już przekręcali wywiady...
a może pamiętałaś dokładnie na pamięć? ...haha..
po prostu podaj mi link, na którym to jest napisane - najlepiej po angielsku.
Rusz dziecinko główką i wpisz sobie odpowiednie słowa w Google. Nic prostszego. Wierz mi - myślenie nie boli. Ja już nie mam zamiaru sobie psuć humoru. Jak chcesz, to możesz wielbić, czcić i kochaś swoją Kristen, nawet możesz postawić w pokoju jej ołtarzyk (jeśli już go nie masz) ale mnie zupełnie nie obchodzi co ty piszesz, twoje zdanie mi wisi i powiewa, jednak dam ci dobrą radę. Zamiast wgapiać się bezcelowo w filmweb i odprawiać jakieś szamańskie obrzędy na cześć Wspaniałej, Jedynej i Najpiękniejszej (sarkazm) Kristen wyjdź na świeże powietrze, może takim sposobem troszkę dotlenisz mózg i przestaniesz zachowywać się jak ułomne dziecko. Pozdrawiam.
hahaha:) nie no...muszę sobie to zapisać i zaglądać do tego, gdy tylko humor mi się pogorszy...:)
już wpisałam w google - i co wyskakuje - kozaczek oczywiście.
nie mam ołtarzyka, nie odprawiam żadnych szamańskich obrzędów...zresztą co to było?? widać, świetnie znasz się na takich sprawach...
zapytałam Cię tylko, czy mogłabyś mi wkleić link - ale najwyraźniej tego nie potrafisz. W takim razie odpowiedz sobie na pytanie - kto tu jest ułomnym dzieckiem?
kończę konwersację z tobą, bo z ludźmi z niższym poziomem kulturalnym - nie rozmawiam. pozdr.
Nawet na anglojęzycznych portalach piszą o tym wywiadzie, zacytuję ci słowa jednej ze stron internetowych: ""The photos are so... I feel like I’m looking at someone being raped. A lot of the time I can’t handle it. It’s f***ed. I never expected that this would be my life."
Nadal ty jesteś ułomnym dzieckiem.Masz link jak nie wierzysz, dzieciaku: http://www.huffingtonpost.com/2010/06/02/kristen-stewart-in-elle-u_n_597681.html
Musisz być jakąś zakompleksioną, ułomną dziewuchą, skoro na zdjęcie główne wstawiasz Kristen Stewart. Czyż to nie jest w twoim mniemaniu 'forma bezgranicznego oddania' Kristen ? Polecam psychiatrę w trybie natychmiastowym, skoro masz zaburzenia osobowości.
Pozdrawiam.
Szkoda,że Kristen nie umie się wyrażać kulturalnie,tylko przeklina. Kiedyś widziałam zdjęcie,gdzie pokazuje ''fuck you'' paparazzi.