Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 001 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

Jessica_18

Zawiało nudą.

Camilla3

a ja się zgadzam z Camilla3, kolejny nic nieznaczący temat dotyczący Kristen.

użytkownik usunięty
Jessica_18

zgadzam sie.

Zgadzasz się ze mną czy z Camilla3 ???

użytkownik usunięty
Jessica_18

z Toba,oczywiscie! :)

użytkownik usunięty

co do jej beznadziejnej gry. :)

użytkownik usunięty

az dziw bierze,ze jeszcze nie dostala Zlotej Maliny za najgorsza aktorke. :O

I ta gęba LOL

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jak dla mnie ona nie jest piekna,ale jej wyglad tez nie odpycha.
Ale ta otwarta buzia .... i te zeby....

Masz w 100% rację rumianeslowa :) Nareszcie ktoś mnie rozumie:] A już myślałam , że na tym świecie są same debile takie ja np.asiek890 , ale na szczęście pojawiłaś się Ty:)Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Jessica_18

"sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji"
Przemyśl i później przeproś.

Nie zamierzam Cię przepraszać :P Jeśli jednak sądzisz , że to zrobię to chyba kierunki Ci się pomyliły :P

Nie zamierzam Cię przepraszać :P Jeśli jednak sądzisz , że to zrobię to chyba kierunki Ci się pomyliły :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Wiem o tym. Ja też nie przepraszałam jak byłam w Twoim wieku. Myślałam, że cały świat się kręci wokół mnie. Ale te czasy już za mną.

A teraz jesteś stara rura;D a

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

haha. :)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Jessica_18

no tak, za to demi lovato to zasługuje na oscara, co ? :)

addio ludzie.

użytkownik usunięty

nie,kto tak powiedzial? :o
Demi Lovato niech lepiej zajmie sie spiewaniem.

użytkownik usunięty

dżessika dała jej 8/10. dla mnie to jest dużo jak na takie przeciętne '' coś '' .

użytkownik usunięty

moze podobaja sie jej piosenki Demi,moze ja lubi jako aktorke...?

użytkownik usunięty

skoro tak to czego się rzucasz jak ktoś da kwn lub innej części zmierzch 10/10 ?

użytkownik usunięty

to jest dla mnie smieszne. dawac takiemu filmowi 10/10 .

użytkownik usunięty

a dla mnie śmieszne jest dawanie demi lovato 8/10 .

użytkownik usunięty

zgodze sie. nie zasluguje na taka ocene.

Ja bardzo lubię Demi Lovato , naprawdę :) Ale nie szaleję za Nią , aż tak bardzo...Jest świetną aktorką komediową i ładnie śpiewa.No oczywiście wygląd też ma i to jaki!!!Więc nie chciałam , żebyście moją ocenę dla Demi źle odebrali.Teraz czekam na film ,,Camp Rock2''i po jego obejrzeniu ocena dla tej artystki może się zmienić...Każdy ma inny gust:) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ja do Demi nic nie mam. Gra nieźle,umie śpiewać.
A Camp Rock 2 pewnie obejrzę .

użytkownik usunięty
Jessica_18

To się uśmiałam.. "Każdy ma inny gust:)" I pisze to osoba która założyła ten denny temat.

Lepiej przestań się tak śmiać bo Ci coś pęknie :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Widzę, że bardzo emocjonalnie traktujesz to iż Kristen gra w filmach. Wiem, że masz problem, bo nie chcieli Cię wpuścić na Zaćmienie z tego względu iż nie masz wystarczająco lat. To mógłby być dla Ciebie szok. Wiesz co? Mam pomysł! Zamiast zakładać tematy nie wnoszące nic nowego na forum weź żyletkę i potnij sobie ręce, a później włóż sobie dwa palce w gardło i pochyl nad kiblem. Ulży ci, mam nadzieję.

asiek890 lubisz prowokować ludzi prawda???No śmiało przyznaj się do tego , że kochasz się kłócić.To Twoje nowe hobby???Interesuje Cię to jak najskuteczniej wkurwić ludzi???Lub po prostu mnie śledzisz bo Ci się nudzi....ale wiem , że nie tylko mnie, bo też wielu , wielu innych graczy tego forum.Chcesz mnie zniszczyć tak???Próbowałaś już i co?Pamiętasz jak to się skończyło?Czy też wyleciało Ci z pamięci?Dla Twojej wiadomości Droga koleżanko już nie jeden próbował.Nie wykończysz mnie psychicznie,na to nie licz.A skoro doradzasz mi pocieńcie się i rzyganie do kibla to znaczy , że Ty już próbowałaś :P I jak było???Co???Opowiedz jestem bardzo ciekawa :P Zanieczyściłaś cały kibel śmierdzącą breją ,która wyszła z Ciebie???A jak było z pocięciem się ?:P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Tak jak mówiłam:-) Strasznie emocjonalnie podchodzisz do wszystkiego. "Zamiast zakładać tematy nie wnoszące nic nowego na forum weź żyletkę i potnij sobie ręce, a później włóż sobie dwa palce w gardło i pochyl nad kiblem." - to nie było na serio poza tym. Chodzi głównie o to dziewczynko, że wszystko strasznie bierzesz do siebie. Świadczą o tym chociażby Twoje znaki zapytania występujące w sporej liczbie. Podobnie wykrzykniki. Założę się, że gdy to pisałaś serce waliło ci młotem a głównie chodziło Ci by jak najbardziej mi pojechać. Cóż, nie przejęłam się Twoimi wypocinami. Wykończysz się psychicznie jeśli będziesz do wszystkiego podchodzić tak emocjonalnie. Nigdy nie pisałam, że Cię zniszczę. Za to napisałam tak kiedyś do madeinjapan. Witamy znowu:-)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Poza tym ja ciebie prowokować za bardzo nie muszę. Ty i tak jesteś kłębkiem nerwów i wpieprzasz paznokcie jak automat.

Twierdzisz , że to ja jestem kłębkiem nerwów , widziałaś siebie?Jako koleżance radzę Ci wybrać się do lekarza , bo może się to źle skończyć :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Dobra Misiek, myśl nad kolejną ripostą a ja w tym czasie idę na kawę. I nie denerwuj się tak, bo Ci żyłka pęknie:D Miejmy nadzieję, że ten okres buntowniczy ci szybko przejdzie i zamiast skupiać się na obgadywaniu filmów, których nie lubisz skupisz się na oglądaniu filmów z większym przesłaniem i przestaniesz zgrywać "oryginalną" zakładając kolczatki na szyję.

Idziesz na kawę :P Tylko się nią nie zadław , bo będę się okropnie nudzić :P Tylko nie przesadzi chyba nie chcesz dostać rozwolnienia i spędzić noc na kibelku co? :D
A swoją drogą to widzę , że dbasz o swoje nowe hobby:-) Gratuluję:D Jeszcze nie widziałam , żeby ktoś z takim zapałem za wszelką cenne próbował wpędzić mnie deprechę.Niestety koleżanko muszę cię zmartwić już mam to za sobą :-) Za to ty masz to przed sobą...życzę Ci powodzenia :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ja Ciebie nie próbuję wprowadzić w "deprechę". Rozumiem Twe młodzieńcze zapędy, sama przecież kiedyś miałam 12 lat i pierwszą miesiączkę.

Nie mam 12 lat wariatko tylko 16 :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Fajnie, że interesujesz się moją dupą. Mimo, że Twoja jak twierdzisz jest przez wszystko i wszystkich rozpychana we wszystkie możliwe strony... Katarzynko:D

A no i najważniejsze w kinie nie byłam na żadnym głupim zaćmieniu i nie zamierzam tego główna oglądać :P Podobnie jak Ciebie :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

wow. Dobra jesteś . :F asiek próbowała Cię zniszczyć ?

użytkownik usunięty

A ty Natalko się nie wtrącaj:P

użytkownik usunięty

a skąd wiesz jak mam na imię? :-)

użytkownik usunięty

bo pisałaś ? ;)

użytkownik usunięty

Moze i tak. :-)

użytkownik usunięty

Wszyscy na forum Kristen znają Twoje imię.

Tak próbowała po mnie pojechać na forum Pattinsona.Pozdrawiam :-)

użytkownik usunięty
Jessica_18

ach. :D Rozumiem. Pozdrawiam także. Co do Pattinsona... nie jest totalnym zerem. Tak uważam. Gra przyzwoicie. Bez żadnych fajerwerków,ale nie przeszkadza mi . ; ) .

Ok :) Każdy ma swój gust:-) Ja nie przepadam za Pattinsonem...takie życie:)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ale Kristen jest niesamowicie irytujaca. :D