Zastanawia mnie czemu tak po niej jezdzicie.To młodziutka aktorka,zdąży się
wyrobić.Przecież Kidman i inne wielkie aktorki też mają na swoim koncie
słabsze role,co nie umniejsza ich talentu.Nie każdy aktor zaczyna od grania
u Tarantino czy Mendesa.Dajmy jej trochę czasu.Po drugie moim zdaniem jest
całkiem ladna,fajną ma figurę,ładną twarz.Nie bądzcie dla niej tacy podli !
Jestem surowa i konsekwentna. Nie będę nikomu słodzić.W moim życiu też nikt mi nie słodzi.
Jej wszystkie role są tragedią,a ona ma już 20 lat.
Paris Hilton już gra o niebo lepiej.
Poza tym...uroda przeciętna.
Lepiej powiedz że zazrościsz jej faceta,mam na myśli Pattinsona.Wszystkie
jego fanki jej nienawidzą.Robert jest przystojny i pasuje do Kristen
Czy ja już naprawdę nie mam czego zazdrościć,tylko Pattinsona?
Śmieszne.
Nie jestem jego fanką i nie podoba mi się ten plastikowy ken. ;<
Ale napewno jej zazdrościsz KASY !
Ja będe szczera i powiem że tak,moze aktorką jest średnią ale dostaje
napewno pare milionów za role,choćby żle zagraną
Na pewno to Kopernik nie żyje,jak mówi stare polskie przysłowie :).
Ja uważam,że pieniądze szczęścia nie dają.
A biedna nie jestem. Jestem jedynaczką i to nadzwyczaj rozpieszczaną :).
Jak się ma wysoko postawionych rodziców,to wiesz...
plastikowy ken ?
kurwa mowisz o sobie czy o Zacku Efronie albo
Danielu R.
Plastikowy KEN RADZE ISC DO OKULISTY ROBERT WOGULE NIE WYGLADA JAK KEN ALE JAK FACET Z PASJAMI I TALENTEM´,/(
Chyba chcesz wojny ze mna ,/
jak slysze te wasze zazdrosne komentarze to mi sie rzygac chce ale nie mam waszych mord . Wiec pokemoniaste nicki mi wystarcza
chodzi mi o ciebie i wiele innych osob !!!!!!!!!
Nara
Ciao
Tschüss
Bye Bye
Pasję swoją to on przeżył, i teraz wygląda jakby cierpiał na wieczne zatwardzenie. Ból bijący z jego twarzy jest wręcz poruszający.
Pare milionów za rolę ?? chyba za 2000 ról!! pare milionów to Johnny Depp
dostaje !! Urody zazdrościć ?? Tej gęby długiej jak u konia ??
Właśnie.Dlaczego ,powiedz mi,nie zazdroszczę urody jakieś ładniejszej gwieździe,tylko całkiem przeciętnej amatorce?Wg Ciebie? hę? ;)
Pattinson dostaje już koło 7 milionów,więc ona też dostanie parę.Chyba nie
zgodziłaby się pracować za ''parę tysięcy''.Spójrz na swoją twarz,dopiero
potem oceniaj innych.Ty zapewne wyglądasz jak siódmy cud świata : )
Właśnie niedoskonałości sprawiają że człowiek jest piękny.Nikt nie chce
oglądać plastikowych lalek,jak Kidman.Nie znasz się na pięknie i tyle.
AKTORKA MUSI MIEĆ ORYGINALNE RYSY,BO I IDEALNIE PIĘKNĄ TWARZĄ MOZĘ NAJWYZĘJ
GRAĆ''OZDOBY''A NIE POWAŻNE ROLE !
Bardzo byś się kochaniutka zdziwiła,gdybyś mnie zobaczyła na ulicy. ^^
Jeśli wg Ciebie otwieranie paszczy,kręcenie nosem,wzdychanie jest piękne,gratuluję. ^^
Kidman jest piękną,wysoką,szanowaną kobietą.Proszę,nie porównuj TAKIEJ aktorki to przeciętnej ,szarej myszki. Ona nawet jej do paznokci u stóp nie dorasta. ;)
Zapadnięte oczy i policzki,wychudłe ciało... taka jest Stewart.
Ona co najwyżej może grać anorektyczki,zgwałcone nastolatki,zamknięte w sobie nastolatki. To wszystko. Do poważnych ról się nie nadaje.
Hehe, dobre. Ale trzeba podkreślić, że mogłaby grać narkomankę, która nic by nie mówiła - i najlepiej mogłaby się nie ruszać:D
Na filmwebie to prawie same buraki sa,które za wszelką cenę chcą przekonywać mnie do swoich
opinii.Mam prawo mieć swoje zdanie nawet jeśli się mylę
PS: Idę na YouTube,tam ludzie nieważne czy piszę z Polakami czy Anglikami.Mają
poczucie humoru,potrafią z siebie żartować i nie piszą jak idioci.
Np:Mój temat na forum o płytach wszechczasów został wypaczony,żle zrozumiany.W jednym z
postów zaznaczam że płyt ma być 5,forumowicze podają po 15 albumów.Żenua.
Prosiłam o kultowe albumy,takie które zapisały się w historii.
KULTOWE NIE ZNACZĄ NAJLEPSZE.
Z burakami nie gadam
PS:To nie do was fanki Zmierzchu : )
Ulisseska masz racje, a Batmanową się nie przejmuj, bo to jej hobby tak kłócić się ze wszystkimi i przekonywać do swoich racji
einstein, jesteś świetny hehe, ale nie wiem czy nie przeoczyłeś tego, że do kasy przyznawała się ta druga
"Mam prawo mieć swoje zdanie nawet jeśli się mylę"
To też dobre. Tylko nie jestem pewien, czy ktoś już tego kiedyś nie powiedział...
To nie był temat o płytach wszech czasów tylko o płytach wszychczasów, cokolwiek to jest. Tu macie linke: http://www.filmweb.pl/topic/1361044/ALBUMY+WSZYCHCZASÓW.html
Bo zaznaczyłaś w poście, a nie w temacie. Ludzie odpowiadali pod tematem, nie pod tematem i komentarzem nr. 4, 6 i 18, gdzie dopowiadałaś kolejne fragmenty tego, co miałaś na myśli. Nie umiesz pisać tematu, proste.
Pierwszy raz zobaczyłem ją w filmie "Zmierzch" i spodobała mi się. Na drugą część poszedłem do kina głównie dla niej i na kolejną część też pójdę ze względu na Kristen. Po prostu ma to coś w sobie, że po prostu mi się podoba i na pewno będę śledził jej kariere i obejrze wszystkie filmy z jej udziałem, choćby nawet miała zagrać epizod trwający kilka sekund.
Ściągnij sobie jej zdjęcie, wydrukuj, powieś nad łóżkiem i tam siedź, a nie będziesz musiał brudzić w kinach.
a niedorozwuj to ty brzydka zakompleksiona 14-nastko
on niedorozwuj a ty jestes niedojeb - poje...... baniec genetyczny ktory nigdy nie zaznal sexu Barbie- rozowa w glowie nic a na twarzy tapeta 2kg . Zeby pryszcze przykryc w tym wieku na pryszcze najlepszy jest Sex !!!!!!!!!!!!
Pomysl nad tym chcesz to dam ci pare rad .
Dziecko Telenowel !!!!!!!!!!!
I licz sie ze slowami o kim to mowisz to ze angielskiego nie umiesz i zazdroscisz Kristen ktora jest ladna dziewczyna moze nie pieknoscia ale ma ladne zielone oczy i figure ktorej ty z pewnoscia nie posiadasz ;)
Pozdro z DALEKA
and Fuck You you Schlampe
Ty raczej licz się ze słowami :).
Po Twoim avatarze widać,że jesteś fanką kościotrupa i kena. Idealna para.
Raczej pohamuj język.Tak Ci radzę.
Nie jestem brzydka,ani zakompleksiona.
Ale skoro wg Ciebie jestem-powiedz czemu nie zazdroszczę np.takiej Nicole Kidman,wspaniałej aktorce,tylko takiemu niedorozwinięciu ?
Wg mnie nie znasz. Więc się na mój temat nie wypowiadaj :).
Jestem szczupła,jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć.I zdziwiłabyś się,gdybyś mnie zobaczyła. :)
A później się dziwić, że gówniary lekcje w gimnazjum opuszczają, bo rodzić przychodzi, skoro ktoś i takich farmazonów do głów nawbijał.
"Jestem surowa i konsekwentna. Nie będę nikomu słodzić.W moim życiu też nikt mi nie słodzi." No właśnie Batmanowa, nikomu nie będziesz słodzić i przede wszystkim nikt Tobie nie słodzi, więc Twoje zdanie na temat tej aktorki jest takie, a nie inne.
Jednak trzeba pohamować język.
Irytują mnie takie dzieci,które uważają się za dorosłe,a to gówno prawda.
Kristen nie przeczyta opinii o niej.
''zdziwiłabyś się,gdybyś mnie zobaczyła.''Czym niby?Być może jesteś ładną
laską i co dalej nie musisz się tym chwalić.Rozmowa jest o Kristen a nie o
Twojej urodzie : )
Nie chwalę się,tylko ktoś mówił,że jestem zakompleksiona i brzydka i zazdroszczę Kristen.
To nieprawda.
Batmanowa ja współczuje Twojej rodzinie, chyba nie mają z Tobą lekko, jesteś po prostu rozpieszczoną, wredną gówniarą i jesteś strasznie uparta. Masz swoje zdanie to ok, już nie raz je wyraziłaś , ale po jaką cholerę pisać w kółko to samo, jak ktoś dobrze napisze o Kristen to szlag Cię trafia i nie możesz siedzieć spokojnie tylko zaraz musić swoje napisać ,to jest chore lecz się! ja już nawet tego nie czytam. Żal Ci chciałabyś chociaż w połowie tak wyglądać jak Kristen brzydulo!!!
Po prostu nie czytaj tego,bo sobie krzywdę robisz!
Będę pisała to samo,nie ja jedyna się powtarzam,więc zejdź ze mnie.
Nie znasz mnie,więc ogarnij mordę.
Wpółczuję rodzicom Batmanowej-gdyby wiedzieli jaką będą mieli córkę,to
napewno używaliby prezerwatyw i to tych super mocnych : )Może jednak nie
jest jeszcze za póżno...
Kur.wa mać!
Nie masz prawa gadać o moich rodzicach!
Pilnuj swoich. Ciekawe,czy są szczęsliwi,że mają Ciebie.
Idiotkę,która czepia się tych,co nie trawią Krychy.
Żal.
ulisseska-nie powinnaś mówić o jej rodzicach takich rzeczy.
Nie znasz tej dziewczyny,więc przystopuj trochę.
Jak Ty byś się czuła,gdyby ktoś mówił takie rzeczy o Tobie?
Ja też nie trawię Kristen.
Córeczka sławnych rodziców.Jest jeszcze gorsza od Miley Cyrus.
Możemy pisać co chcemy. Kristen i tak tego nie przeczyta.
Myślisz,że tylko ja nienawidzę Kristen?
To się mylisz. Przejrzyj na oczy!
Twoja Krycha nie jest wcale nie wiadomo jak cudowna.
Brzydactwo,chore na anoreksję.
Ludziska a zwłasza Panie spokój, dogadajcie się! Pozdrawiam 'gadajcie o tej aktorce a nie o sobie, jaki kto jest taki jest'
einstein bez nerw ;p
W tym problem, że my chcemy rozmawiać o aktorce, tylko ktokolwiek się o niej pozytywnie nie wypowie, jest besztany i wyzywany od półgłówków zakochanych w tym kościotrupie:)
Ja z panna Batmanową dyskusję skończyłam.
Pozdrawiam:)
Ja z Tobą także :).
Nikogo nie wyzywam,tylko zadaję pytanie,jak to możliwe,że komuś jej gra może się podobać.Nie rozumiem co się Wam w niej podoba.
Batmanowa, ale powiedz mi jedną rzecz, co Cię to obchodzi, że komuś ona się podoba? Dla przykładu, byłem na filmie avatar, obejrzałem i stwierdziłem, że nie ma się czym podniecać, dałem mu ocene 5/10, czyli, że można obejrzeć, ale nic poza tym, żadna rewelacja. Wiem, że są ludzie którzy uważają ten film za arcydzieło, nawet byli na nim kilkakrotnie w kinie bo wywarł na nich ogromne wrażenie, a dla mnie pozostanie tylko przecietnym filmem.
Piszesz, że nie rozumiesz dlaczego Kristen może się komuś podobać. Ja też nie rozumiem dlaczego avatar może sie komuś podobać, ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swojej racji i argumentów na forach o avatarze. Komuś coś się podoba, ok...mnie się nie podoba, idę w swoją stronę, nie dyskutuje z tymi ludźmi i już, nie widze problemu. Są gusta i guściki i koniec.