Kora

Olga Aleksandra Ostrowska

9,2
818 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kora

!!!!wredne babsko nie lubię jej teraz to potrafi tylko krytykować ludzi w X-faktor!!!!

Jackie82

1. Nie x-factor tylko Must be the music
2. Na tym polega praca jurora.

Pablo991i9

racja must by the music pomylilo mi sie;)

Pablo991i9

X factor lepszy od must be ...

Jackie82

Tylko, że ona ma zawsze najmniej do powiedzenia - dużo formy, mało zawartości..Pani Olgo - pani chyba sama mieszka w piekle ;)

LukeInside

Owszem juror powinien krytykować i mówić co mu się nie podoba. Ale ona się nie zna na muzyce. Może BYŁA podkreślam BYŁA znaną piosenkarką, ale gdyby nie była jurorem w MBTM to nikt by o niej nie pamietał.

talka6

No chyba żartujesz!!! Maanam to muzyka ponadczasowa, sama mam 17 lat i pełno znajomych którzy ich słuchają w moim wieku. HAHA dobre sobie!!!

aneba

Wokalistka to może i z niej dobra jest/była. Jednak obecnie to więcej robi szumu jak typowa celebrytka, miałem okazję przeczytać z nią 2 wywiady. Z otwartością wyznała, że ćpa i to nie tylko maryśkę, ale amfę i resztę syfu, a po drugie jest cichodajką, chcąc się utwierdzić, że jest wielką artystką bawi się przede wszystkim jak to stereotypowo artyści: koks, seks i alkohol do białego rana. W MBM robi sama z siebie cyrk, raz za namową obejrzałem jakieś fragmenty na YT, żenada.
Widać niektórzy nie potrafią zmiarkować, a Kora do nich należy. Jakby miała dłuższą przerwę w zarobkach i skończyłoby się na dragi to i spokojnie poszłaby na jurora do Must be f.uck.

Jaq87

Czy to źle, jak ktoś wyznaję prawdę o sobie?? Czy to źle, że w demokratycznym kraju ludzie mówią to co chcą powiedzieć, a nie to co "wypada"?? Czy powinniśmy osądzać ludzi znając ich tylko z telewizji? Wątpię...

Sidow

Jeżeli ktoś chwali się, że jest ćpunem to chyba chce być tak osądzany.

digi_hardcore

Podajcie link do tego wywiadu, to może przyznam wam rację, ale jak nie przeczytam, to nie uwierzę...

Sidow

upublicznianie brudów to nie demokracja.

Jaq87

No chciałbym bardzo żebyś mi pokazał ten wywiad, w którym mówi o ćpaniu amfy. Czekam.

yossarian84

http://polki.pl/viva_artykul,10031416.html

Jackie82

uwielbiam Maanam natomiast sama Kora jest strasznie zmanierowana artystycznie, wydaje jej się, że jest Alfą i Omegą w każdej dziedzinie a grymasu jej twarzy no to już po prostu nie mogę znieść. Jako piosenkarka - świetna !!!

mandalor

Może i jest zmanierowana, ale na czym jak na czym, ale na muzyce, dobrym guście i wizerunku scenicznym (na co zawsze zwraca uwagę), to się zna. Tak się jakoś składa, że praktycznie zawsze zgadzam się z jej krytyką w MBTM.