Zastanawiałam się czy te jaj usta są prawdziwe czy to tylko robota chirurga. Ale jeśli tak to dość szybko musiałaby przejść ten zabieg, bo już w Księżniczce złodziei jej usta wyglądają tak samo...
A wy co myślicie??
Ten watek byl juz wielokrotnie omawiany.Sadze, ze jej usta sa dzielem natury.Nie ma co wierzyc w ploty gazet.Sama widzialam artykul o jej rzekomej operacji plastyczne.Dla porownania dodano zdjecia.Tylko nikt nie zauwazyl, ze pochodza one z jednej imprezy.Keira ma na nich tylko inny wyraz twarzy.To chyba o czyms swiadczy.Nie wiem czemu ten temat wszystkich tak fascynuje.Jesliby nawet miala ta operacje to nalezaloby jej tylko pogratulowac bo efekt jest swietny.
Byl z nia kiedys wywiad (po promocji Piratow) i mowila, ze zrobila usta do tego filmu i jest to jedyny zabieg jakiemu sie poddala.
Ha,ha,ha...
Jak możesz nie wierzyć w coś do czego sama Keira się przyznała? :)Powtórze jeszczę raz jak bardzo bawi mnie fakt, robienia przez fanów ze swoich idoli, istoty idealne. Dla mnie oczywiste jest to, że Knightley powiększyła trochę usta, ale bynajmniej nie uważam tego za jakąś wielką ujmę.
Oczywistą rzeczą jest że Keira powiększyła sobie usta specjalnie do Roli w Filmie "Król Artur" =)
To po co powiekszala usta skoro w "Krolu Arturze" wyraznie widac konturowke na jej ustach.Chyba, ze to makijaz permanentny;)Mi to zwisa i powiewa czy miala operacje czy nie.Widze tylko, ze niektorzy za punkt honoru obrali sobie udowodnienie, ze Keira jest sliczna dzieki operacjom;)Skoro sie Wam nudzi...Pozdrawiam!
Jeżeli zaliczasz mnie do grona osób, które za punkt honoru obrały sobie udowadnianie tego, że Keira jest ładna dzięki operacjom plastycznym, to jesteś w błędzie sądząc, że takie mam stanowisko. Nigdy czegoś podobnego nie stwierdziłam i nikt w tym temacie tak się nie wypowiedział :].W ogóle nie było mowy o urodzie Keiry, ale jedynie o jej ustach, które są trochę ładniejsze na skutek operacji plastycznej- nie sprowadzaj więc tego do całej urody.
Ta cala dyskusja jest jalowa;)Ja niestety nie mialam przyjemnosci czytac wypowiedzi Keiry, w ktorej to przyznaje, ze miala operacje.Ciekawa jestem co to za gazeta skoro to co tam napisano traktujesz za pewnik?Ale jesli nawet tak bylo to gratulacje dla chirurga i dla samej Keiry bo ma bardzo ladne usta(co chyba wplywa na cala urode;)?)Moze skonczmy juz ten temat bo nasz "spor" jest bez sensu.
Uch... według mnie, usta ma niezłe... byłoby git, jakby je jeszcze DOMYKAłA. Wiem, czepiam się. Ale wg mnie półotwarte usta nie dodają ani uroku, ani mądrego wyrazu twarzy;P
tylko ze moim zdaniem w jej ustach nie ma nic wspanialego.Wrecz przeciwnie.Mi sie jej usta nie podobaja..Nie wiem czy sa naturalne czy sztuczne ale wygladaja sztucznie.Ja u ryby jakiejs..Brzydkie ma usta i tyle..:)
dosłownie takie samo mam odczucie...obrzydliwe, wydymane, rybie wary! bezkształtne, jakby napuchnięte. Strasznie nieudolna robota chirurga w moim odczuciu, no ale z pustego i Salomon nie naleje, z jej bardzo cienkich jak kreseczka ust niewiele dało się zrobić, a to co zrobiono oszpeciło jeszcze bardziej tą wątluchną kobietę.
mozna zestawic foty z dziecinstwa i aktualne - gorna warga zostala wypelniona [znika wtedy czesto ten naturalny "doleczek"]. Keira to ladna dziewczyna, szkoda tylko ze z dora gra aktorska nie ma wiele wspolnego
Coo?? Jak ona ma doże piersi,to ja jestem kśiędzem! Zacznijmy od tego że Keira chyba ma anoreksje i poprostu N I E M A piersi ... (zapadły jej się)pozdroo
Hmm ... Może i powiększyła sobie usta ale i tak są wąskie i denerwuje mnie ta jej mina jakby nie umiała zamknąć ust!Wogóle to nielubie jej,fakt,jest dobrą aktorką ale ona sama jakoś mnie denerwuje
nie wiem czemu to, że ma "wąskie usta"jest żałosne ale ok..rozumiem że to jest dla ciebie duży problem i szanuję to..bez przesady, nie każdy musi wyglądać jak Angelina Jolie!Szczególnie że moim zdaniem Keira jest śliczna..a co do tych nieszczęsnych ust-ma ktoś jakieś zdjęcia "przed i po"czy coś?bo jakoś nie zauważyłam żeby jej się zmieniły..
Czy naprawde 1500 razy trzeba powtarzac, ze Keira nie miala operacji ust?
I nie wiem skad ktos wytrzasnal, ze Keira sie przyznala bo nigdy czegos takiego nie powiedziala. Wrecz odwrotnie.
Tu macie zdjecie z 2001 roku (miała wtedy 17 lat)
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=86&pos=42
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=67&pos=31
A tu z 2006
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=775&pos=23
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=775&pos=3