I chyba nie sposób się ze mną nie zgodzić biorąc pod uwagę walory urody oraz rysy, figury i ... fryzury:P Nawet daty urodzenia mają bliskie (bo co to było dwa latka).
no to tak...są podobne...pierwsze moje skojarzenie po obejrzeniu "dumy i uprzedzenia" takie było...i nie tylko fizycznie są podobne bo obie są równie beznadziejne...
Baran z ciebie taki ze baca sie do ciebie nie przyznaje.Ona jest Brytyjką!!!!!!Bachleda-Curus co to za porownanie????
Obie są Europejkami - to jest podstawowe podobieństwo, a reszta to juz tylko i wyłacznie subiektywne oceny i możemy wymyślac wiele podobieństw.
tematem miało byc jej podobieństwo do Curusiowej, a wy tymczasem wytykacie nafazowanej artystce ze sie pomyliła...no sorry
Według mnie to one wogóle nie maja żadnego podobieństwa!!! Keira jest o wiele ładniejsza, fajniejsza i wogóle! Co one wogóle mają za soba wspólnego???
Nafazowana Artystka masz w 100% racje. Obie babki są do siebie bardzo podobne. Z twoim celnym okiem powinnas pracowac w wojsku jako strzelec wyborowy :D
z twarzy człowieku...z twarzy...ta sama żuchwa :)) co kogo obchodzi jej figura, ludzi się porównuje głównie z rysów twarzy
moja wypowiedz nawiazywala do wypowiedzi Nafazowanej Artystki jakby ktos nie zrozumial:/poza tym Keira juz bardziej przypomina Winone Ryder lub Natalie Portman niz Alicje.
Winona ma moim zdaniem drobniejszą twarzyczkę, juz bardziej byłabym skłonna mówic o podobieństwie do Natalie Portman, poniewaz faktycznie mają podobne rysy twarzy, tylko dziwi mnie jedno, jak Mama Keiry mogła pomylić ją z Portman na planie "Gwiezdnych wojen" skoro Keira jest 10 cm wyższa od Portman, ale może to w kostiumach sie wyrównywało (buty na obcasie/koturnie wyższy/niższy kapelusz itp.)....
Jeśli chodzi o podobieństwo do Bachledy-Curuś, to sie niezgodzę, ponieważ Keira ma mocniej zarysowaną szczękę i nie ma owalnej twarzy, co np. bardzo dobrze widać w reklamie jakiegoś tam szamponu, w której występuje Bachleda-Curuś (mi osobiście zupełnie się niepodoba).