gdyby nagrać go w wersji rockowej, to już wogóle cudo
ale niestety cała reszta to wiadomo, papka
nie zgodzę się z Tobą. Katy prezentuje dobry poziom, jej piosenki i teledyski są znacznie lepsze niż reszta więc moim zdaniem jest naprawdę dobrą wokalistką. Prezentuje wyższy poziom niż Gaga.
W dzisiejszych czasach jak ktoś powie/ napisze komercja ma to wydźwięk bardzo negatywny, a nie powinno. To muzyka rozrywkowa( chodzi mi teraz o Katy Perry), do zabawy, czasami śmieszna, z dobrymi teledyskami, z prostym, jasnym przesłaniem. To wcale nie jest złe. Pop na najwyższym poziomie. Taka muza jest również potrzebna. Chyba bym się pochlaśtała jakbym miała słuchać cały czas alternatywnego rocka/jezzu itp itd. Różnorodności są potrzebne;)
Katy Perry to nie tylko to co leci na vivie ale takze jej "katy hudson" oraz kawalki z "one of the boys" np. lost, one of the boys, manequen, im stiil breathing i wiele innych, w teenage dream tez jest sporo swietnych piosenek. Jak dla mnie to jest najlepsza piosenkarka dzisiejszych czasow.
ale przytoczony przykład jest nieodpowiedni. Meryl jest jedną z najlepszych aktorek wszech czasów, a jeśli chodzi o Katy to ona skupia się na śpiewaniu a jej role t epizody więc...
hahaha
no nieźle przesadziłaś? generalnie to lady gaga i shakira to jedyne panie, które można uznać z tych dzisiejszych gwiazd
shakira to chyba jedyna niekomercyjna gwiazda bez skandali, a gaga ma duże szanse zapisać się w popie tak jak madonna. poza tym wystarczy porównać 'wartość artystyczną' gagi i perry haha
katy perry, rihanna, justin bieber i wogóle cały ten popowy chłam jest po prostu śmieszny
tzn oczywiście każdy może słuchać tego czego chce, nic do tego nie mam, ale mówienie że perry prezentuje wyższy poziom niż gaga? ta druga rozgramia katy talentem całkowicie
Tu się zgodzę. Lady Gaga jest chyba jedyną piosenkarką pop, której lubię AŻ 4 piosenki, choć wcześniej szczerze gardziłem tym gatunkiem muzyki (wcześniej jeszcze Aguilera miała kilka kawałków, ale całkowicie skompromitowała się w moich oczach płytą Bionic).
Katy Perry - cóż, E.T jest niezłe, myślałem, że pójdzie dalej w tym kierunku, ale kiedy usłyszałem jej kolejny idiotyczny singiel, to zwątpiłem.
Co do jej aktorstwa - jest bardzo ładna, ale w HIMYMie się nie popisała, muszę niestety stwierdzić, że zagrała najsłabiej z gościnnych gwiazd w tym serialu.
W ET tak naprawdę śpiewa mantrę do diabła więc nie wiem czym ty się podniecasz tu masz link http://www.youtube.com/watch?v=We2Oy1Spnzw . Jakieś pytania ?