Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 948 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

amatorzy grają od niej o wiele lepie.kto by pomyślał że dostała się do PWST w Krakowie.O tym że ją skończyła nie wspomnę

maciekb80

Mało tego jest strasznie wyniosła uważa się za wielką aktorkę ktoś raz jej zwrócił na to uwagę to odparła ,że przecież ona w teatrze Szekspira grała i są gorsze aktorki od niej:D Zero pokory.

monisia54315

Syndrom zaściankowości. Przyszła z prowincji przepchała sie do Warszawy(nie wiem jakim cudem) zobaczyła sie na okładce "Teleduperele" i zaczęła grac wielka panią.

maciekb80

Te Telekamery to kpina. W poniedziałek Zielińska odebrała nagrodę w kategorii "Najlepsza aktorka".

Anaissa

jacy jurorzy tacy beneficjenci telekamer.Ręce opadają.

maciekb80

Jaka gazeta takie nagrody. Na facebooku tej jakże " mądrej" gazety rozgorzała dyskusja, większość było przeciwnych temu ,że Zielina otrzymała tą telekamerę nie wiadomo za co a Teletydzień na to co mogliśmy na to poradzić my nominowaliśmy a wy wybraliście. Kurdę czy nie ma już lepszych aktorek w Polsce? Jest pełno tylko chcą ogłupić człowieka dając jej nominacje. Żal mi pozostałych nominowanych pań z o wiele większym i lepszym dorobkiem niż zarozumiała Kaśka .

Anaissa

bo to lizus jest, widać i dostała tą nagrodę, ale raczej z litości, bo głupio im sie zrobiło, że w tv (pseudo) bryluje, więc lojalna nagroda niech będzie, ale nie za aktorstwo tylko za to że ją znają i przez to ze Zielińska się podlizuję w konsekwencji ją w jakimś sensie kupiono, polubiono w gronie oceniających i ostatecznie przyznano (nie) najlepsza aktorka roku 2013.
Choć gołym okiem widać, ze artystycznie to Zielińskiej w ogóle nie było w 2013 roku.
Była ale na okładkach celebryckich gazet i an ściance, może pomylili kategorię i przyznali tej miernocie taką nagrodę, w naszm kraju wszystko ejst możłiwe, to naoczny kompromitujący nasz kraj przykład

maciekb80

Do niej nie mam nic, ale rzeczywiście, jestem przerażony, zę ona ma wykształcenie aktorskie a jest takim drewnem.
Na poczatku to myslałem, ze to amatorka, niech jej tam, no ale jak dotarło do mnie, ze to aktorka po PWST, to ręce mi opadły.
Ona jest jakaś w ogóle monotematyczna w gestach, zachowaniu, mimice twarzy.
Czy to będzie tańczyć, śpiewać czy grać, matko oby nie na deskach, bo nikt na ten spektakl nie pójdzie

maciekb80

Popieram w całej rozciągłości.

maciekb80

Strasznie irytująca baba.Do tego jest głupiutka i tępa co pokazuje w beznadziejnym Kocham Cię Polsko.

Obrzydziła mi i tak słabiutki film Och Karol 2