nie wiem jak można określać ją jako najpiękniejszą polską aktorkę!!!!!!!!!!!!???????to świadczy jedynie o małej znajomości obsady polskich aktorek.mnie kasia b.irytuje swoją osobą,a poza tym jest przeciętnej urody.jest malutka pod tym względem co do:kasi smutniak,joanny brodzik,alicji bachledy-curuś,ani muchy,karoliny gruszki,moniki mrozowskiej,ewy gorzeleak,renaty dancewicz,aleksandry woźniak,magdy mazur,ani przybylskiej,izy scorupco,kasi skrzyneckiej,magdy mielcarz,a nawet gabrysi kownackiej!!!!!!!!!!!i nie mówcie mi ,że jest najładniesza wśród aktorek polskiej tv.......hahahaha
Jestes piekna :)
kazdy ma inny gust. Ale mi tez sie szalenie podoba i ciesze sie ze jestem tez z Poznania, tylko szkoda ze Ona nawet na mnie nie spojrzy. Bo jestem szarym czlowiekiem :(
kasia bujakiewicz
nie ma ani urody, ani talentu a do tego jest BARDZO NIESYMPATYCZNA. nosi sie jakby niewiadomo kim byla. brakuje jej skromnosci i taktu- przekonalam sie o tym osobiscie
no wreszcie ktos normalnie gada na jej temat bo już myślałam ąe wszyscy na tym forum łapówkę wzieli za komplementy na jej temat:)Nie wiem czy jest sympatyczna, ale gra fatalnie i wyglądu nie ma specjalnego.
"pulchna,ciepła klucha!!!!!!!"
Najlepsze podsumowanie tej Berty. Nie wiem czemu ale jakoś niedobrze mi się robi jak na nią patrzę czuję obrzydzenie. Ładna to ona z pewnością nie jest z tą swoją beczkowatą facjatą. Za parę latek to żaden lifting nie pomoże, policzki zwisną do ramion pffff...
Nie piszę tego ze złośliwości, po prostu piszę jak ja ją odbieram, he?
Zdajcie sobie ludzie sprawę z tego faktu, że te szpetne ryje, które oglądacie codziennie w lustrze, to WY!
Dobre !! hahaha
Generalnie to co Wy chcecie od Kasi , jeżeli jej warsztat aktorski oceniacie po tym jak wygląda , to małe są Wasze móżdżki !!
Wg mnie jest nie tylko ładna , ale i dobrze gra , a przede wszystkim to że wygląda jak "zdrowa baba" widać że nie ma kompleksów i nie jest anorektyczką , przecież jakby wyglądała jak tyka od fasoli , to by można było wtedy powiedzieć że jest brzydka same kości i skóra , czy wg Waszego zdania tylko tyczki mogą być piękne ?? skoro tak , to tylko współczuć
ale bredzicie- naturalna poznanianka ,wyluzowana ale wy pewnie wolicie Dode albo TVN-nowskie sztuczne kukielki-gratuluje !!
Do jej aktorstwa nie można mieć zastrzeżeń, to pewne. Jeśli idzie o wygląd, a o tym gadka tu się rozkręciła, to bardzo dobrze, że jest taką pyzą, pulchną, ciepłą kluchą, bo to mi się akurat podoba: z całą pewnością nie jest gruba, ale ma bardzo ładnie wyeksponowane kobiece kształty. "Tyczki" z całą pewnością nie są piękne, są raczej żałosne. Problem zaczyna się gdy weźmiemy pod uwagę jaka jest buzia Kasi (swoją drogą uwielbiam to imię). Otóż właśnie niestety jest tak do bólu pospolita, plastikowa i sztampowa jak Doda i TVN-owskie kukiełki, o której wspomniał/a @serbinek26, zmieszane z Dolly Parton, Cindy Crawford i laleczką Barbie. Jeśli ktoś chce zobaczyć piękną aktorkę o niebanalnym wyglądzie polecam Annę Korcz, albo Sandrę Bullock:-)