Nie oceniajcie tego aktora za Familiadę tylko za grę aktorską. W wielu polskich filmach zagrał przebojowo.
masz rację, ja go na początku oceniałam przez pryzmat familiady ale gdy się dowiedziałam że jest aktorem że zagrał w wielu filmach, i że gra w pierwszej miłości zmieniłam o nim zdanie.Szkoda że musi grać w takich gniotach jak pierwsza miłość ale z czegoś trzeba żyć. Ale i tak go lubię bo familiada to kawał mojego dzieciństwa miałam 4 mięsiące gdy ten teleturniej powstał.
Też mam ogromny sentyment do Familiady, swego czasu był to nieodłączny element niedzielnego obiadu. Nawet do żarcików Karola można się przyzwyczaić. Ba! Bywały odcinki, w których ich nie było i potem człowiek snuł się cały dzień po domu jakoś tak bez celu, bo dzienna dawka humoru została niezaspokojona. Oj oglądało się kiedyś namiętnie ten teleturniej...
Heh:) nie chodziło mi o to, że familiada jest zła, ja też spędzałem miło czas oglądając w gronie rodzinnym ten teleturniej, ale wiem jak jest. Ludzie często się wyśmiewają, a potem ich ponosi w ocenie;)