Karol Strasburger

Karol Edward Strasburger

7,1
7 509 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karol Strasburger

Nie oceniajcie tego aktora za Familiadę tylko za grę aktorską. W wielu polskich filmach zagrał przebojowo.

daniel_r78

masz rację, ja go na początku oceniałam przez pryzmat familiady ale gdy się dowiedziałam że jest aktorem że zagrał w wielu filmach, i że gra w pierwszej miłości zmieniłam o nim zdanie.Szkoda że musi grać w takich gniotach jak pierwsza miłość ale z czegoś trzeba żyć. Ale i tak go lubię bo familiada to kawał mojego dzieciństwa miałam 4 mięsiące gdy ten teleturniej powstał.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Też mam ogromny sentyment do Familiady, swego czasu był to nieodłączny element niedzielnego obiadu. Nawet do żarcików Karola można się przyzwyczaić. Ba! Bywały odcinki, w których ich nie było i potem człowiek snuł się cały dzień po domu jakoś tak bez celu, bo dzienna dawka humoru została niezaspokojona. Oj oglądało się kiedyś namiętnie ten teleturniej...

ja nadal namiętnie ten teleturniej oglądam.

kinomanka_13

Heh:) nie chodziło mi o to, że familiada jest zła, ja też spędzałem miło czas oglądając w gronie rodzinnym ten teleturniej, ale wiem jak jest. Ludzie często się wyśmiewają, a potem ich ponosi w ocenie;)

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Ja już baardzo rzadko niestety, prawie nie oglądam TV, a na pewno nie tak często jak kiedyś.