Widziałam Karla już dużo wcześniej we Władcy Pierścieni i paru innych filmach ale dopiero gdy obejrzałam go w Doom zachwyciłam się. Jest tam poprostu fantastyczny i baaarrrdddzzzooo Sexy!!!
Urban to świetny aktor, w DooM wypadł znakomicie, razem z The Rock`iem byli świetni. Teraz muszę obejrzec "Tropiciela".
mój dorobek Karla?
Władca pierścieni 2 i 3
Kroniki Riddicka
Doom
Tropiciel
i niebawem Krucjata Bourne'a.
Na razie wypada świetnie i życzyć mu kolejnych świetnych filmów.
Ostatnio leciało chyba na polsacie, prawda?
Jakieś dziwne takie.
Trzeba przyznać, że zagrał w filmach conajmniej dobrych i zrobił to również dobrze. Takie Kroniki Riddicka - średnio mi się podobały, ale dobrze odegrał swoją rolę.
Zgadzam się z kitty0112 i pisaq87 to jest naprawdę dobry aktor (ja uważam, że również może być wszechstronny) jeśli tylko da mu się szanse zagrania w jakiś świetnych filmach. Jak na razie wybiera sensacje i to mi się bardzo podoba. Czekam na dalszy rozwój jego kariery. Mógłby zagrać główną rolę w czymś ambitnym i bardzo wysoko budżetowym. Np. coś na miarę King's Speech lub There Will Be Blood. To by było ciekawe. A co do urody… hm mój ideał po prostu :-)
zgadzam się, jest idealny - możecie też go obejrzeć w akcji - w Redzie - tu zwrocilam na niego uwage, nie dopatrzyłam się jego w postaci Eomera, a tu taka niespodzianka...zagrał też w Księdzu - zły charakter...