Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,2
380 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber
xinty789

szkoda ze Orlando Bloom mu mocniej nie zapjerdolił ostatnio

Anakin_Skywalker

nie znam kto to

Anakin_Skywalker

aa ten perkusista metaliki

xinty789

:I
ŹLE

xinty789

niee, perkusista kombi

Anakin_Skywalker

Naprawdę to zrobił? Wielki szacun dla Orlando, od dziś jest moim idolem. :)

xinty789

On też Cię kocha ;*

Reina24

hej jestem fanem jb

xinty789

prawidlowa ja tez

bagdax777

beliebers 4ever <3

xinty789

Witaj. Też jestem fanką Justina Biebera i miło cię tutaj spotkać :)

Szara_Myszka_heh

przecież to prowokacja ...

perun_6

Nie wygłupiaj się :)

Szara_Myszka_heh

hej :) to zadna prowokacja

użytkownik usunięty
xinty789

g__!

użytkownik usunięty

A po polsku?

użytkownik usunięty

G - siódma litera alfabetu polskiego, dwa podkreślniki (znaki podkreślenia), wykrzyknik

użytkownik usunięty

Więc jakie słowo kryje się pod tym zawiłym szyfrem?

użytkownik usunięty

Nie rozśmieszaj mnie, nie po to szyfruję wiadomość, żeby ją potem na prośbę randomowego usera rozkodowywać.

użytkownik usunięty

Coś czuję że to tylko zwiastun mędrkowania, które tu czeka wobec mnie... 3... 2... 1...

użytkownik usunięty

Więc można ów szyfr potraktować z czystym sumieniem jako spam...

użytkownik usunięty

Zmarnowałeś prawie pół godziny na swoich "dociekaniach", żeby powiedzieć mi taki bzdet?

użytkownik usunięty

Jeśli nie jest spamem, to co wnosi do tematu? Oświeć mnie omnibusie.

użytkownik usunięty

Dużo wnosi do autora tematu, który potwierdził tą tezę swoim komentarzem. A cóż może z niego wynikać, mędrku?

użytkownik usunięty

Coś długo się namyśla przed odpowiedzią. Zacieram rączki.

użytkownik usunięty

A więc za twoim szyfrem kryje się jakaś teza? Dopóki jej nie zdradzisz, każdy określi owy wpis spamem. I całkiem słusznie.

Life is brutal.

użytkownik usunięty

Każdy? Ona jest prostsza niż ci się wydaje. Ale zaszczyt jej rozszyfrowania przypadnie tylko ludziom inteligentniejszym od ciebie.

Life is brutal.

Wymyślaj dalej.

użytkownik usunięty

Rozumiem że twój byt ogranicza się do "dowalenia" komuś, a ostatnie zdanie musi być twoje (niekoniecznie z sensem, byleby jakieś było). Czyń zatem powinność, bo wiem czego się spodziewać. Btw, twoja atencyjność i pyszałkowaty ton wypowiedzi, nie zachęci nikogo do udziału w twojej prywatnej piaskownicy. Warto to nadmienić.

użytkownik usunięty

Widzę, że specjalnie uszykowałeś się na jakąś prymitywną wendetkę za dawne zgnojenia - znowu skopiowane wpisy, zabawa w analityka i śledzenie po forach. A tu na profilu Biebera znalazłeś się zupełnie przypadkiem, przypadkiem w tym temacie i przypadkiem piszesz tu tylko do mnie. Nie rżnij cwaniaczka, bo to widać, szczególnie po twoim nieudanym, pozerskim przytyku.

użytkownik usunięty

A dlaczegóż to miałbym prowadzić wendetkę za zgnojenie pod produkcją "Prometeusz", skoro sam osobiście zakończyłem tam polemikę i cię przeprosiłem? Tego oczywiście już nie pamiętasz, prawda? I gdzie tu widzisz motyw?

Śledzenie po forach powiadasz? Czujesz się inwigilowany w internecie, czy masz jakiś dowód że siedzę ci na ogonie? :D Śmieszny jesteś. Powiem to tylko raz i nie będę powtarzał. Zerkam na tematy tutaj pod Justinem, bo lubię czytać wypociny pseudofanów. To jest taki mój "konik". A nuż pojawi się nowy, ciekawy temat? To istna kopalnia skarbów :)

Zadałem ci na początku proste pytanie z nutą rozbawienia, jakież to słowo kryje się pod twoją twórczością "g__!". Po stwierdzeniu że to oczywisty spam (bo kompletnie nic nie wnosi), sam rozpocząłeś prymitywną wojenkę. Jakieś "mędrkowania" z mojej strony. No cóż, widać że prawda boli, bo nazwałem twój bezsensowny post po imieniu. Więc nie odwracaj kota ogonem.

Pierdoły piszesz z chęcią, ale samokrytycyzm jest ci kompletnie obcy. I ty jesteś ponoć dorosłym człowiekiem? Na siebie ani razu nie spojrzysz. Ciekawe dlaczego? Uważasz się że jesteś od innych w jakimś stopniu lepszy?

użytkownik usunięty

Nieudolnie próbujesz we mnie wywołać poczucie winy, a pierdzielisz od rzeczy, do tego momentu nie potrafisz udowodnić że mój post jest spamem (trzyliterowy rebus!), podobnie jak kiedyś swoją opinię o Prometeuszu jako uargumentowaną.

użytkownik usunięty

Ponadto widzę, że bardzo upatrzyłeś sobie moją osobę, skoro podoba ci się mój styl pisania, ale nie za bardzo wiem co efektywnego chciałeś osiągnąć wykorzystując go wobec mnie. Mam się wzruszyć?

użytkownik usunięty

Dlaczego od rzeczy? Za długi tekst do przyswojenia, czy brak zainteresowania? Udowadniać tobie nic nie muszę. Wiem że prawda boli, ale przeciąganiem rozmów nic nie wskórasz.

Spam oczywisty, jak prowokacja autora tematu.

użytkownik usunięty

"prowokacja autora tematu."
Czyżby? W jakim sensie?

No ba, nie dość, że spam, to i prowokacja, bo stwierdzeniem faktu jest prowokacja ("prawda boli" - domyśl się jaka). Zaraz się okaże, że trolling i recydywa. Czytaj te swoje hasełka zanim je do mnie wyślesz, proszę cię. Jeszcze wczoraj zgrywałeś głupa, dziś - PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Znowu mam udowadniać coś, co jest jasne jak słońce? To raczej nie ma sensu. Polecam czytanie moich wpisów z zainteresowaniem, ale przede wszystkim ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty

Możesz sobie polecać, ale takie polecanie to chleb powszedni na forach. Także nie licz na atencję. Tylko po kimś powtarzasz, jak papużka.

użytkownik usunięty

Po kim powtarzam i co konkretnie? Rzucić tezami każdy potrafi, ale udowodnić to już nie za bardzo. Myślę że twoje domysły przejdą bez większego echa.

użytkownik usunięty

Forum obroni się samo, spokojna twoja rozczochrana.

użytkownik usunięty

Ano, czarne chmury zawisły nad filmwebem.

no witam

użytkownik usunięty
xinty789

Kończę, bo boję się, że to będzie wyglądać tak... 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=edl5WAYbVOY&amp;feature=youtu.be&amp;t=11m2s

xinty789

WAL SIĘ! . JUSTYNKA BRUDNY STANIK TERAZ Z BLOND WŁOSAMI WYGLĄDA JAK NASTOLETNIA LESBIJKA! DŁAWI SIĘ I KRZTUSI PRZY KAŻDYM SŁOWIE I MA GŁOS JAK BABA! I TE WSZYSTKIE FANECZKI SĄ W 100 GRUPACH NA FB ''LOFFCIAMY BIEB3RK@ :**********'' MJ FOREVA! LUDZIE JAK NP ZWYCIĘŻCZYNI UKRAIŃSKIEGO X FACTOR MA BOSKI GŁOS AŻ JURORZY UWAŻALI ŻE ŚPIEWA Z PLAYBACKU. NIKT JUŻ O NIEJ NIE PAMIĘTA. A ''BABY'' JEST NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONĄ PIOSENKĄ EVA! MAM NADZIEJE , ŻE W KOŃCU KTOŚ GO ( ALBO JĄ ) UDUP!

IgOrAx005

Przecież to prowo...