Dla niego muzyka jest pasją,z uporem wspinał się na szczyty sławy i dzięki Bogu udało mu sie to.Jest wielu złych ludzi którzy są zawistni i zle życzą temu nastolatkowi,ja jednak codziennie modle sie o to aby nie brakło mu sił w kontynuowaniu kariery.
Wspólczuje też tym którzy tak go oczerniają,swoją postawą prezentujecie tylko to co najgorsze,czyli zawiść i zazdrość,do tego posługujecie się wulgarnym językiem tylko po to aby go zdeptać,na szczęście Justin ma się dobrze i nie zrażony waszymi szykanami dalej tworzy swą muzykę.
Niechaj Bóg będzie i z wami biedacy...
Śpiewa o miłości powiadasz,a ja ci powiem że nie on jeden,i nie pierwszy i nie ostatni. Twórców i piosenek o miłości jest od groma,a do niej nawiązujących w ten czy inny sposób nie wiele mniej. A więc ten twój Justin nie jest wcale taki wyjątkowy, ja osobiście wolałbym posłuchać sobie choć raz wreszcie czegoś nowego. A nie tylko w kółko zdradził mnie chłopak/dziewczyna jak ja ciepie,czy tym podobne mam nadzieje że wiesz co mam na myśli. A jeśli nie to włącz sobie jakąś stację muzyczną i zobacz że tam utworów o miłości jest od groma,aż nie chce się słuchać i człowiek od razu to wyłącza.
wolę jeść robale, śpiewać na cały głos "wlazł kotek na płotek", lub wybić wszystkie okna w mojej szkole ,niż słuchać jazgotu tej małej dziewczynki bez trosk. Oby Bimber nie tworzył przebojów z rebeccą *rzygam*
Wolisz demolować,krzyczecz,spożywać robaki niz zapoznać się z talentem tego chłopca?.Jak bardzo musisz mieć zepsuty światopogląd że jesteś gotowy dopuścić się takich rzeczy...
jak można mieć zepsuty słuch by nie pogorszyć go jeszcze bardziej,słuchając tego bimbru (a konkretniej Justynki Drewno Bimbru)??? niestety, wszyscy tutaj (łącznie ze mną) karmimy takie trole Jak Janina Skwara...
Posądzasz mnie o tzw trollowanie,podczas gdy ja głoszę prawdę płynącą z serca a nie chore słowa pełne nienawiści jak wy...
1.pisałaś, zeby mocarni pomagali w Afryce, jaką pomoc masz na myśli ?
2. Dlaczego dałaś tak niską ocene dla filmu the expendables 1/10 ?
3. Jesteś w jakiejś grupie religijnej ?
"Niechaj Bóg będzie i z wami biedacy..."
Sam piszę takie bzdury i później "trochę" tego żałuję. Takie teksty ładnie brzmią, ale musisz być przygotowany na wyśmianie, bo ładne i idealistyczne zdania, w dzisiejszych czasach, zwłaszcza w internecie, nie są mile przyjmowane :). W najlepszy przypadku można po czymś takim usłyszeć: "Hahaha, bardzo śmieszne", "Piłeś coś", "Co ta za tekst!? XD".
Tak jak pisałem, Bieber'a nie znam, nie oceniam. Humorystycznie mówię do niego "Justyna Bimber" ale tylko dlatego że łatwiej wchodzi w głowę. Jego muzyki nie lubię. Jego styl jest typowy dla nastolatków, czyli: nie dla mnie ;).
Ja kocham Biebera. I słucham to co mi się podoba, nie komuś. Ch.uj wam do tego czy go lubie czy nie. Uwielbiam go. I mam gdzieś wasze zdanie, bo i tak będę go słuchać. Nara : ]
-OTO LUDZIE KTÓRZY POWINNI MIEĆ SZACUNEK
-Eminem
-Bob Marley
-Peja
-Magik
-Michael Jackson
-Chada
-Roman Polański
-John Lennon
-Charlie Chaplin
-50 cent
-Ice Cube