Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,2
380 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Ludzie ogarnijcie się… Ten Bieber to totalne pranie mózgu. Wmawiają dziewczyną że jest szczytem męskości… Dziewczyny ogarnijcie się. On ma klatę jak niemowlak. Przejrzyjcie na oczy i zobaczcie czym jest męskość, bo na pewno nie jest to śpiewanie głosem 13 latki. Przeczytałem komentarze do połowy tej strony. I co? Straciłem wiarę, że istnieją jeszcze normalne dziewczyny… Co prawda zdarzają się wyjątki ale i tak jest to bardzo nikły procent. Sądzę że zaraz zostanę zaatakowany przez większość SłiiT FanEk Bieberka ;*;*… Najgorsze jest to, iż uważają one (fanki), że on umie śpiewać. Drogie dziewczyny. Może umie śpiewać, ale tworzy komercyjną muzykę dla ludzi z poziomem szafy. Posłuchajcie normalnej muzyki. Podpowiem, iż Deep Purple, Velvet Underground, tudzież jakiś rap typu 2pac. To jest muzyka na poziomie, a nie gwiazdeczki Disneya lub jacyś chłoptasie typu Bieber. On tworzy piosenki które są hitami lata a nie hitami na lata.

Ricz_Forrester

JA jestem dziewczyną i zgadzam się ze wszystkim, co napisano u góry :D

recess

Jak chcecie żeby Justin Bieber przyjechał do Polski to głosujcie co 20 minut http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour#comment-54989038 a także dawajcie mój kiss (całusy ) co 20 minut kto bardziej kocha Justina Biebera http://tweeter.faxo.com/Kiss_Justin_Bieber

Fani Justina dawac co 20 minut głosowac inny kraj nie może wygrac wkońcu Polska też cos powinna miec od życiia !!

sara3541

A JA NAPRZYKŁAD NIE CHCE ŻEBY PRZYJECHAŁ DO POLSKI.I CO TERAZ?

sara3541

jak on przyjedzie to ja wyjeżdżam

szary93

ja też!!! ale ja na Izrael zagłosuje ,albo...gdzie teraz jest wojna?!

sara3541

Proszę ludzie nie głosujcie. Wtedy polska na prawdę zleci na psy

Srancz

Głosujmy!!! Niech jedzie do Izraela albo gdziekolwiek indziej

sara3541

Polska na 1 miejscu??!! Głosować na Irak, może ci arabscy fundamentaliści go zastrzelą czy coś

sara3541

Nie gadajcie głupot ,że jeśli on przyjeżdża to wy wyjeżdżacie, a nawet jeśli przyjedzie? To co z tego? Nie sądze byście naprawdę wyjechali z Polski. Przecież on nawet jeśli przyjedzie to przecież nie przyjdzie do waszego domu. (Debilki) Rozumiecie? A nawet jeśli by przyszedł do waszego domu to byście piszczeli z radości ,że jakaś tam sława jest w waszym domu, a nie byście wyjeżdżali. I nie sądzie byście mu powiedzieli ,że jest debilny. HEHE. Więc zanim będziecie pisać taki głupoty lepiej się dobrze zastanówcie.
Ps. Nie liczy się wygląd tylko głos gwiazdy, a wy patrzycie tylko po wyglądzie. Ricz opanuj się, nie liczy się wygląd co? W szkole o tym nie uczyli?

__Cleo Sertortii13

To są przecież takie żarty. Widać, że sie nie znasz. Co ty poczucia humoru nie masz ???

__Cleo Sertortii13

cleosertortii13, jakby przyszedł do mnie do domu to bym mu coś zrobiła, razem z moją siostrą ;>

sara3541

Korea Północna wygrała haha My na 3 miejscu ciekawe kiedy tam pojedzie :P ?

Ricz_Forrester

Zgadzam się z tobą. Ten gość to kompletny debil. Z nie to taki gwiazdor jak z koziej dupy trąba. Ma pedalski głos. Tego debila słuchają same głupie i puste nastolatki w wieku 12-15 lat. Lepiej posłuchajcie jakiejś dobrej muzyki elektronicznej lub rapu.

Ricz_Forrester

Ja również sie zgadzam i uważam ze on talentu nie ma.Podobno tera zprzeszedl mutacje i głos ma tylko troszkę grubszy niz miał.żal.Dziewczyny go kochają i mówią ze jest megaciachem i przystojniakiem- aha a krowy latają xd.Chyba prawdziwych meżczyzn nie widziały.Jak nie widziały to niech sobie zobaczą Johnnego Deepa, Heatha Ledgera czy Vina Diesla zdjecia to dopiero niech się wypowiadaja .A temu gówniarzowi etraz grać sie zachciało.Podobno ma w jakimś filmie wystapić.Nie dość że głusza nas i doprowadza do mdłosci swoimi piosneczkami to jeszce chce to samo robić na ekranie kinowym.Dobra spokojnie...Wdech i wydech xd

misiaa10

Zgadzam sie.Bimber jest tak przystojny jak swinia.Zawraca w głowie innym dziewczynom,a sam juz nie ma pomysłu na piosenki. Zdradza swoje tajemnice,zeby utrzymac popularnosc.Sam spiewa jak baba i klate ma lichaaaaaaa.Ludzie,kto normalny zdradza swoje tajemnice takie jak ta ,ze ojciec Bimbera byl w wiezieniu i bral narkotyki?!To niech lepiej zachowa dla siebie,bo to jest rodzinna sprawa jak i tajemnica.

Ricz_Forrester

Alleluja ;d jednak są jeszcze mądre jednostki w naszym społeczeństwie . tak trzymać !

marysia500

Misiaa10: Żartujesz, prawda? Ma zagrać w filmie? Aaa! Masakra.
Znam kilka lasek, które się nim zachwycają ;/ i za nic nie mogę ich zrozumieć. Wolę coś mocniejszego jak chodzi o muzykę, a już na pewno coś co można nazwać muzyką. xd

T.L.

Pomyśl że ja mam gorzej...moje koleżanki(jedna dla jaj, ale jednak oglądalność robi) Hanne Montane oglądają!!!(załamka) a druga go SŁUCHA...i jeszcze się tym chwali jak by to była jakaś nie wiadomo jaka muzyka...po prostu ...ja nie wiem ;(

Ricz_Forrester

jak zobaczyłam, że jesteśmy z tego samego rocznika to aż mi się chciało płakać. totalne beztalencie! kim on jest w ogóle?! lalusiowatym wymoczkiem, gwiazdą jednej piosenki, ja ci wszyscy Dżonas Braders, selena gomez, milej cyrus. oni wszyscy kiedyś (miejmy nadzieję!) przeminą i ludzie o nich zapomną!
Dzięki Bogu za normalne zespoły. niestety, wszyscy wielcy są już w podeszłym wieku i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: kiedyś ich zabraknie. i co się stanie z nami wtedy?
Załapałam się jeszcze na koncert AC/DC w Warszawie, idę na Deep Purple w Katowicach. Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócą. Jestem dziewczyną, mam 16 lat i słucham prawdziwej muzyki. Jestem gatunkiem wymierającym.

kisielek__

Miejmy nadzieję, że jest więcej takich gatunków jak ty i innych ludzi słuchających dobrej muzyki. Ja np. słucham Rammstein i to (według mnie) ma brzmienie.
zuza75_95: Moja koleżanka też ogląda Hanne Montane xD Masakra.

T.L.

jak on gdzies zagra to chyba u Disneya, sory ale to całkowita poraszka, mam 15 lat i słuchałam go jak miałam 12, prossze was ludzie kochani... po co poddawac sie idiotycznie idiotycznej rozmowie, na temat małego justinka,

jak chcecie zobaczyc jak on wygladał niespełna 3 lata temu, przed wygraniem tego idola to klikajcie
http://i.ytimg.com/vi/ICoBX-Zw3YM/0.jpg
http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Justin-justin-bieber-874392_600_4 50.jpg

to jedna wielka pomyłka!!!

kisielek__

Ludzie, przesadzacie. Wcale nieprawda z wymierającym gatunkiem. Wystarczy sporzeć na forum i policzyć ilu ludzi wypowiada się o nim pozytywnie, a ilu miesza z błotem. Wystarczy spojrzeć na statystyki na jakiego rodzaju koncertach pojawia się najwięcej ludzi. Wystarczy też mieć trochę oleju w głowie, żeby dostrzec, co mówią o nim ludzie dookoła, i że tylko wtedy, gdy się o niego zapyta. Więc po co pisać "na szczęście ludzie zapomną", czy "mam nadzieję", jak tu wcale nie jest wymagany żaden cud, który oby żeby sprawił żeby to była gwiazda jednego sezonu. Dlatego dajcie sobie spokój.

kisielek__

kisielek, to niestety smutna prawda, co piszesz. Ja gdy miałam 15 lat odkryłam Depeche Mode, Yazoo, Erasure, Pink Floyd i wiele innych zespołów, które są naprawdę wartościowe i cenione. Wśród znajomych byłam dinozaurem, bo osiem lat temu większość słuchała hip-hopu lub rapu (nie mam nic do tej muzyki, obecnie niestety także zanika jej niekomercyjna forma). Ale tego, co się teraz dzieje w muzyce, te wszystkie "selenki", "hany montany" i "swEet Justinki" są po prosru straszne- i serce boli jak się na to patrzy. Mam nadzieję, że ten chłopczyk to naprawdę gwiazdka jednego sezonu i nie będzie się lansować na swoim ciężkim życiu dłużej niż rok. Pozdrawiam Ciebie i tych, którzy kochają dobrą, PRAWDZIWĄ muzykę!

Ricz_Forrester

Riczu, zgadzam się z Tobą całkowicie... Tego małego chłopca zobaczyłam nie tak dawno, bo nie miałam go okazji "poznać" wcześniej, i w tym o to momencie zapragnęłam, aby zniknął ze sceny muzycznej, bo wiedziałam co się będzie niedługo działo. Jednak zgadzam się też z wypowiedzią Konieczka, i to prawda, taka osoba nie ma szans przetrwać, a więc żadne nadzieje nie są tutaj potrzebne...

Ricz_Forrester

Jestem dziewczyną i obracam się w towarzystwie dziewczyn w wieku fanek Biebera... Potencjalnie powinnam nią być ale nie jestem bo nie lubię ciapowatych chłoptasiów z durnymi piosenkami. Do tego nigdy nie podążam za modą. Nie lubię Miley i spółki (HSM, Camp Rock czy co tam jest)
Może dlatego, że słucham metalu symfonicznego i rapu? A może dlatego, że mam mózg i gust.
Bieber jest dla mnie żałosny. Czemu Usher go promuje?!

Sophie1926

Miałem się nie wypowiadać na forum Bejbera więc podrzucę wam jedno zdjęcie:

http://e3.pudelek.pl/p1341/1959ad98000af5cf4c49e8ba

Wiem że z Pudla no ale cóż ... ;D

użytkownik usunięty
eminem72

Hahahahahehehehehehe xDDDDDDD Dobre xDDD

eminem72

Nie no plecaczek super;);D

Ricz_Forrester

Zgadzam się x\D

Ricz_Forrester

I wszystko to o JB pisze Forrester...

aoi7

You wanna fight?

Ricz_Forrester

Przykra wiadomość dla fanów CSI: LV i anty-fanów Biebera:
Zagra w którymś odcinku [tak czytałam w internecie].

PS: Czemu wydają o nim książke i fim? Dobrze, że nie serial.

youhaveamessage

Film? Wiesz coś więcej?

Ricz_Forrester

Ja wiem czytałam na kocie.(kotek.pl)Ma powstać jego Biografia znaczy on sam sobie zażyczył jej a wiec ma powstać jego biografia w 3D podobno w klimatach podobnych do bigrafi Eminema 8 Mila bo tak sobie zażyzył.A co on osiągnął?Mnóstwo fanów i tyle samo i jak i nie więcej antyfanów.Tak się użala nad sobą ż emiał trudne dzieciństwo a niektóe gwaizdy miałe o wiele gorsze.On ma zagrać w CSI LV ale mam nadzieje ż ejego rola ograniczy się jedynie to tego że go zabiją lub zapuszkują xd...

misiaa10

Ja osobiście nie wierzę zbytnio w jego trudne dzieciństwo...
misiaa - nie mogę się zdecydować co lepsze - zabójstwo czy zapuszkowanie?;)

Ricz_Forrester

Rich_Forrester, we mnie masz 100% poparcie. Pojęcie męskości w odniesieniu do tego chłopczyka ma się jak piernik do wiatraka.

zapatrzona_w_slonce

nie wiem co nastolatki wnim widzą, ciekawe jak bedzie spiewał gdy przejdzie mutacje...podobno załozyli taki program przeciw Justinowi heh niektorzy widocznie maja juz dosc

sonnenEW

Jak przejdzie mutację to skończy się jego era lub ew. będzie leciała z playbacka:P

Sophie1926

"Jak przejdzie mutację to skończy się jego era"
Tak! Błagam!
"lub ew. będzie leciała z playbacka:P"
Nie! Błagam!

Astral3

Wykluczamy drugą wersję xD

Sophie1926

Cholera. I co teraz mamy począć?

Ricz_Forrester

popieram,Bimber to drewno.Piosenek nie fajnych a sam tez nie jest przystojny.

ola_97_filmweb

Ja sie zgadzam z pierwszym postem :) I dobrze że nie było go w polsce bo bym chyba się przeniosła :D