Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,2
380 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Umysł biedaka zawsze będzie biedny, jak zobaczy pieniądz wyda mu się zbędny. Wy -
Polacy macie we krwi tendencje do zazdroszczenia innym. Kwestia genetyczna. Justin
Bieber jest inteligentnym człowiekiem o talencie do śpiewania. Nie podoba się wam
tylko dlatego, że w młodym wieku zrobił karierę, mógłby kupić ten wasz cały kraj zwany
Polską oraz wasze rodziny mógłby umieścić w zoo.

Nazywacie go pedałem? Na jakiej podstawie? Że jest dobrze ubrany? Jego ciuchy są
dobrze dopasowane a przede wszystkim kosztują. Wy macie tendencje do ścinania się u
osiedlowej Grażynki za 15 zł na jeżyka, noszenie tandetnej bluzy w stylu hip-hop i dresu
albo jeansów. Nawet mi was nie żal, bezguścia. Pewnie jeszcze używacie perfum za 20
zł i macie się za prawdziwych mężczyzn. Krytykujecie go, bo wiecie, że jest lepszy od was.

Nigdy nie osiągniecie tyle co Justin Bieber. Przede wszystkim dlatego, że jesteście
Polakami. Sami dobrze o tym wiecie. Większość z was nie ma świadomości, że mu
zazdrości, po prostu go nienawidzi, ale gdyby zapytać taką osobę: A za co nienawidzisz
Biebiera? Pewnie odpowiedziałby - bo nie umie śpiewać i jest pedałem. Super
argumentacja, naprawdę. Prawda jest taka że waszym podświadomym polskim umyśle
macie zakodowane, że trzeba ludziom zazdrościć. Tak, Biebier w wieku 13 lat zrobił
niesamowitą karierę i ustawił się na całe życie. Na jedno kiwnięcie palcem może mieć
dowolną swoją fankę w łóżku. W dodatku gra w filmach. Po jego śmierci ludzie będą go
pamiętać. A co z wami polaczki?

takianonimowy

Marna prowokacja.

Kamilos1992

Dokładnie.

użytkownik usunięty
Urzach

trolle ostatnio dużo straciły na subtelności

Kamilos1992

Oczywiście - ktoś tylko popiera Biebera, a polaczki już piszą o prowokacji...

takianonimowy

A teraz cięta riposta!!!
Kojejny [tym razem] fan (albo obojniak bo przecież Bieber ma tylko fanki) Bimbera. Po czym poznałem? Proste m.in. zna jego biografię, broni swojego idola i chce mu wskoczyć do łózka (zalecam kupienie sztucznego). Być może masturbuje się przy jego zdjęciu jakimś krzywym ogórkiem ( lub kaszanką ). Zapewne kupiła już sobie Dmuchanego Justina z parówką dołączaną oddzielnie kupioną za 2.99 $ w monopolowym. Nie martw się w Bezdomce kosztuje 0.99 $.BŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. ---< ' _ ' >---
Tak naprawdę to
Nie wiem co wy widzicie w tym Dżastinie. Lansuje się jak jakaś tania k*rwa z kambodży patrzcie, ale jestem sweetaśny. Jego muzyka ( a raczej dźwięki muzykopodobne pot. muzyka Justyny) to najprostsza droga do popełnienia samobójstwa. Oczywiście osoby posiadające immunitet ochronny na słuchanie dźwięków muzykopodobnych tzn. fanki bimbera ( głównie słittaśne rószoffe laleczki, które obrażają każdego, kto ma odmienne zdanie na temat Biebera (czyli każdego, kto nie lofffcia Go jak tró$$$kaffki). Zazwyczaj czynią to przez Internet, używając przede wszystkim superjeżdżącegopopsychice tekstu "żall mi cie". ) Okazało się, że Justin jest fajtłapą – wlazł w drzwi obrotowe i tam się potknął. Szansy nie dała mu także szklana ściana. Znów oberwał. Niedawno także oberwał butelką po męskim piwie.
Podsumowując "WSZYSCY JEGO FANI SĄ POJE*ANI"
Uwaga!!!!!! Dzisiaj w Wydarzeniach słyszałem że wraz z Seleną Gomez chce przedłużyć swój niedorozwinięty "gatunek". Nie wiem w jaki sposób chce to zrobić ( przez spermę [ sorki zapomniałem że on nie ma], pączkowanie, a może zapłodnią go ufoludki (ewentualnie Teletubisie ) albo Selena Gomez da jego staremu. Ale na wszelki wypadek niech wszyscy antyfani zŁożą się po 1zł na płatnego zabójcę.
ANTYFANI ŁĄCZCIE SIĘ!!! :)

Diabloo797

Drogi autorze tematu!
Nie znasz czlowieka osobiscie, wiec nie masz prawa oceniania jego inteligencji.
Talent? Glos rzeczywiscie ma bardzo ladny, jednak ze jezeli obejzysz jeden z 1800 programow muzycznych, znajdziesz w kazdym z nich po 30 osob z glosem znacznie lepszym.
Justin osiagnal tak duzo, poniewaz zostal wypromowany przez Ushera. Wszystko dzieki znajomosciom i ponad przecietnym glosie.
Mowisz, ze kupil by polske? Gosc jest milionerem, ale nie bilionerem, zeby klupic takie panstwo.
Bardzo ciekawie traktujesz swoj wlasny narod. Motloch, margines spoleczny.

Diabloo797

Tak bo ty napewno nie miales jakiejs glupiej sytuacji np justin wszedl w dzwi obrotowe no dobra przyznaje jest to smieszne ale i tylko on na swiecie tak zrobil ;/
i wypraszam sobie ze kazdaj jego fanka jest poj**ana i pisze "loffciam" Sa takie fanki ca maja na jego punkcie swiara al sa tez normalne.
ciekawa jestem jak ty wygladasz jak sie ubierasz i jaki masz sliczny glos. Bo zapewne jestes takim ciachem ze kazda cie chce, bo tylko idealy tak krytykuja ............ jak TY

Diabloo797

haha... popłakałam się na tym ze śmiechu może dlatego ,że to cała prawda i ogólne realia pośród ,których żyjemy.

takianonimowy

nie słucham tego chłopaka (jakoś jego muzyka mnie nie kręci, co dziwne bo lubię POP) ale głos ma ładny. szkoda mi go, że tyle ludzi do nienawidzi i życzy mu śmierci TYLKO dlatego, że odniósł wielki sukces, ma wiele fanek i dużo pieniędzy. Czy to jest powód do nienawiści? Ludzie! Opanujcie się i dajcie mu spokój, przecież nikogo nie krzywdzi, nikogo nie okrada, nikogo nie zabija... Jeżeli nie lubicie jego muzyki, to okej rozumiem - ja jak już wspomniałam też nie lubię. Po prostu nie kupujcie jego płyt, nie chodźcie na koncerty, jak leci jakaś jego piosenka w radiu czy w tv przełączcie albo wyłączcie, ale nie złorzeczcie na człowieka, który nic złego nie zrobił - przynajmniej przeciętny człowiek który nie miał z nim, styczności, nie wie o żadnych jego ewentualnych sprawkach. Jak może być w was tyle nienawiści bez powodu ?!

Depp_fan

Nie wszyscy są tacy jak sądzisz owszem spora część społeczeństwa go nie lubi,wręcz nienawidzi jak ja na przykład,ale nie każdy go nienawidzi za to ,że zrobił karierę,zarobił kasę. Ja np. nie mogę słuchać jego muzyki bo dla mnie jest to... cóż....poprostu gniot. Jak wysłuchałam jego 'bejbe,ołł' to normalnie prawie się zerzygałam i tylko czekałam aż udręka się skończy.
Ja go nienawidzę najbardziej za styl bycia-szpanowanie czym się da, czasem np. woła o pomste do nieba to gdy na siłę próbuje się wybić... Widziałam 1 wywiad z nim bo byłam ciekawa czy okaże się, że jest jeszcze jako taki jeśli chodzi o inteligencję czy może jest poprostu pustą, próżną gwiazdką ,której woda sodowa uderzyła do głowy. I w tym drugim osądzie pustego "gwiazdora" w ogóle się nie pomyliłam. Ja sądze, że Bieber poprostu jeszcze nie dorósł do takiego życia ,jest zwykłym fajtłapowatym dzieckiem, którego nie przygotowano na taki los.
Tak naprawdę na początku jego kariery, a zarazem tego sławnego wyjca 'bejbe' miałam nadzieję ,że to będzie jednostrzałowiec i tak jak szybko się pojawił to tak też błyskawicznie zniknie. Jednakże pomyliłam się i tak naprawdę do tej pory nie umiem zrozumieć na czym polega jego fenomen, co ludzie w nim widzieli i widzą oraz nadal nie potrafię sobie odpowiedzieć na pytanie -Jakim cudem on do jasnej cholery zrobił tę karierę? Dla mnie on nie ma talentu do śpiewania,jedynie do czego ma talent to do promowania się.
Spójrzmy z innej perspektywy- jest tylu ludzi na świecie którzy usiłują zrobić karierę i rzeczywiście są zdolni a nikt ich nie docenia,a tu nagle taki gówniarz zamieszcza nagranie w internecie i bam! Usher go bierze pod swoje skrzydła i Bam! dzieciak niewiadomo czemu robi karierę. Nie dziw się więc ,że niektórzy go nienawidzą za tę sławę czy karierę... nic nie jest bezpodstawne.

takianonimowy

Polaczki ? A ty ku*wa to kto jesteś ?? To "chańba " (błąd zamierzony) żeby aż tak własnego kraju się wypierać -.- Nawet chulerny Paul W. nie kryje tego ze jest Polakiem -.- Nie powiem Bieber ma kilka fajnych nutek wpadających w ucho. Stop! Az dwie a nie kilka xd ... Głos (nie wiem jakiej płci o.O) jest nie najgorszy (słyszałam gorszych). Porównajcie sobie Rebekę Black do niego -.- Jedyne co mnie Wku*wia (tak przez duże W) to, to ze jak wpisuje w YouTube - Queen - Somebody to Love ... to wyskakuje mi Bieber -.-
@Diabloo797 nie nie wszystkie fanki są poje*ane :) Uwierz mi ... To jest tak jakby powiedzieć ze fani Korna, AC/DC lub Nightwisha są głupimi pustymi lalami/padalcowatymi pedziami o.O

takianonimowy

justin bieber jest inteligentnym człowiekiem o talencie do śpiewania? chyba masz chorobę psychiczną albo nałykałeś się heroiny czy czegoś w tym rodzaju

lukaszbukasz

"wy Polacy" spie*dalaj.

Zathar

słaba prowokacja. Na twoim miejscu nie zwracałabym uwagi