Jest jednym z najprzytojniejszym aktorem grajacym w lost. Dla mnie jest zaraz po Boonie:))
Boone jest daleko za Sawyerem -_- :) u Boone'a mnie te jego oczy irytowaly :P takie jakies nawiedzone. Jak dla mnie pierwszy Sawyer, potem dlugo dlugo nic, potem Sayid, zaraz po nim Bonne :)
Popieram na pierwszym miejscu Sawyer, a za nim o razu Boone. Poza tym, Cziki, masz genialne zdjęcie/avatara (jak to nazwać?) Nadal też jest świetny :D
a ja popieram lele! booniś jest po prostu rozbrająco uroczy:)! ale oczywiście sawyer jest niezaprzeczalnie najlepszy po jego śmierci...
tak jest bardzo przystojny i gra takiego słodkego drania :)
pozdrawiam fanów lost:)
zapraszam do mnie w odwiedziny:)
sawyer jest najprzystojnijszy. inni też sa ladni ale on pobija wszystkich. boon czy jak tam to sie pisze tez jest sliczny ale jak juz mowilam sawyer jest the best. on na pierwszym miejscu:-)
Ale wy macie problemy..... :)
1) Sawyer
2) Sayid
3) Boon
I taka kolejność jest prawidłowa i niezaprzeczalna... :):):)
Koniec, basta, kropka :)
Co ty pier*, Boon jest do bani. W zyciu nie widzialam glupszego goscia. A Sawyer.. to jest klasa sama w sobie!
Ja też nie przepadam za Boonem. Może i jest ładny, ale wygląd to nie wszystko :). Moja psiapsióła go lubi (bo ma niebieskie oczy), a poza tym szaleje za Sayidem ( i za Sawyerem of course), a ja najbardziej lubię Sawyera i Charliego (dlaczego nikt go nie wymienił?! jest słodki :)).
eeeeee.... Boone wogóle mi się nie podoba :/
Sawyer jest BOSKI, on i tylko on :P
Sayid też jest niczego sobie, ale nie ma w sobie tej charyzmy co Sawyer :)
Sowyer jest w Lostach jak dla mnie bezkonkurencyjny tak bardzo, że wnerwia mnie, kiedy wątek przenosi się do grupy rozbitków w której go nie ma!
Cześć
- też lubię najlepiej jak Sawyer jest na ekranie....
Każdemu podoba się kto inny ...
dla mnie Boone to był taki dzieciak troche , a Sawyer jest ....męski...super,facet pod każdym względem
Said też jest fajny...te kręcone czarne loki ....i wogóle zachowanie
pozdrawiam fanki Sawyera
mi sie najbardziej sawyer podoba,jest bardzo przystojny i męski....a Boone to kurde nie wiem...różowe policzki,śliczne usteczka prawie ze podkrecane rzes....eeee.....prawie jak tranwestyta(;) ) no,moze przesadzialm,ale wkurzają mnie tacy "sliczni goscie" są za idealni,za słodcy....a Sawyer to ma świetna twarz,taka zajerzscie Gangsterska,ale która moze udać niewinnego flirciarza...mhm....ciacho...
pozdro:)