Omal nie ulżyłem sobie zwrotem obiadu przy zbliżeniach jego twarzy. Jest to tylko i wyłącznie jego wina. Jakby chciał to by się ogolił, schudł i obciął te koszmarne włosy. Skoro nie chce to jest poprostu wsiunem. Oceny mu nie wystawię, bo jeszcze komuś bym przykrość sprawił :D
Ale chamski jesteś...Jorge nie jest może
pięknisiem z wypacykowanym ryjem,ale jest
spoko kolesiem!! jest naturlany! co z tego
że jest gruby?! Jorge nie jest piękny
na zewnątrz tylko wewnątrz!! I to sie liczy!!
pozdrawiam fanów kochanego Hurleya:)
Aa i jestem bardzo ciekawa
czy Ty jesteś taki piękny,idealny,
śliczny,wysportowany i ogolony,że
dowalasz innym! :P
Na temat urody się nie opowiadam, bo w panach nie gustuję. A włosy, broda itd. to na potrzeby serialu. Tyle.
Nie wiem, jaki Jorge jest w rzeczywistości, ale w Zagubionych gra najsympatyczniejszego gościa z wszystkich bohaterów i jego jedynego w stu procentach lubię:)
Koleś, przesadziłeś...
Ja tam się zgadzam z założycielem tematu, oprócz tego wsiuna. Wygląda jak wygląda, ale jak dla mnie to jest aktor charakterystyczny co to nie potrafiłby zagrać nic innego jak taką porażkę co w Loście gra. Nigdzie indziej nie zagra w mojej opinii(no chyba że w reklamie żarcia) ze względu na swoje badziewne umiejętności aktorskie, ze względu na które scenarzyści Lost powinni tego padalca jak najszybciej do piachu posłać . Ogólnie to tak jak mi przychodzi obejrzeć jego facjatę to mnie od razu ciśnie na sedes, mógłby się ogarnąć i zorganizować jakoś.
I jeszcze jedno. Ludziom się wydaje że jest sympatyczny, gdy w rzeczywistości jest to zwykłe uczucie żalu i politowania nad tym grubasem...
Klasyk - po przeczytaniu twoich komentarzy to ja poczułem jedynie żal i politowanie nad tobą...
A ja widzę, że ty jesteś zwykłym chamem, bo nazywasz człowieka paskudnym grubasem. Pokaż cwaniaczku swoje zdjęcie to zobaczymy kto jest piękniejszy.
Przepraszam, mała pomyłka. Paskudnym nazwał go autor tematu, też bardzo miły i sympatyczny gość, jak widać.
Jeśli oceniasz ludzi tylko po wyglądzie i patrzysz na nich z takiej perspektywy, to mogę Ci tylko pogratulować 'świetnego' charakteru i bardzo ciekawego spoglądania na życie i innych.
rodzice Cię nie kochają dzieciaku czy może masz za dużo wolnego czasu i piszesz durne posty. A Jorge to spoko facet, nie ma kompleksów i tak trzymać!nie każdy musi wygladać jak Brad Pitt.
to by był koszmar jakby każdy wyglądał jak Brad Pitt. Z początku miałem ambiwalentne odczucia odnośnie "Hurleya", ale teraz uważam, że to jeden z najsympatyczniejszych charakterów na wyspie. Ale nie zaszkodziłoby gdyby zrzucił kilkanaście kilogramów, choćby dla zdrowia.
Thomek święte słowa non stop coś żrący świniopas, krótko mówiąc świnia...
Ja też nie nie mogę jeść jak oglądam lost i on tam jest żebiera mnie na rzygi ...