Ta telenowela jest ekstra a Leon(Jorge) jest super przystojny i mam nadzieje że będzie z Violettą<3333.Chce następne odcinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nom Jessi masz racje mam nadzieje że Violetta nie będzie z Tomasem.A muszę wam powiedzieć że widziałam jeden zwiastun to widziałam jak Tomas mówił Violettcie że wraca do Hiszpanii:)))))))))))))))))))))))))))
Nom Oska oni są idealni ale powiem ci że Violetta nie jest zadowolona z tego że on wyjeżdża.Ale tez widziałam że Tomas (chyba) w ostatnim odcinku 1 sezonu mówi że nie będzie on zazdrosny o Leona i że ona może z nim być (chyba) nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
Napewno nie jest z tego zadowola,nikt nie lubi pożegnać,ale jednak jego wyjazd kilka spraw rozwiąże w jej życiu.Mimo,że teraz dopiero oglądałam odcinek 17 czyli poerwszy dzień Violetty w Studio 21 to widać,że coś będzie między Violą i Leonem.Mimo,że czuje coś do Tomasa.Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.Ten serial jest świetny <3 Trochę odeszłam od twojej odpowiedzi xD Dobrze jeśli Tomas tak powie,bo Violetta i Leon są dla siebie stworzeni,a Tomas nie może jej zabronić.
Oska czytałam że w 18, 19 lub 20 odcinku Violetta będzie szła na perwszą randkę z Leonem:DDD ale jej ojciec nie będzie chciał jej pozwolić.Chcesz link do tej strony?
Tak,tak,tak <3 Dziś jest odcinek 18,więc chyba w następnych dopiero :D Wgl Violetta i Leon musza razem zaśpiewać i zagrać bo mają taką prace na zajęcia z Endżi i to ich zbliży jeszcze bardziej <3
Oglądałam ten odcinek 18 dzisiaj.Świetny <3 Hehe,ale jest coś co mi się nie spodobało.Na końcu pokazali co będzie w nastepnym odcinku i tam było jak Leon zaprasza Violettę do tego baru/restauracji a ona się tak dziwnie zachowała i on to zauważyłam i powiedział"w sęsie jako przeyjaciele" i to było takie dziwne.Niepotrzebnie się tak skrzywiła,bo do kafejki można też pójść ze zwykłym kolegom ze szkoły.:) A wgl do Jade(Żejt) jakkolwiek to sie pisze mnie wkurza,jak zachowanie i sposób chodzenia.Ale musi niestety grać taką bezmózgową "blondyke" mimo ciemnego kolru włosów.
A tak przy okazji to ja uważam,że Tomas powinien być z Franczeską(chyba źle napisałam xD) Świetnie się dogadują.:)
no właśnie oska niech Tomas wyjeżdża jak najszybciej bo Leon i Violetta są dla siebie stworzeni <3 !!
uwielbiam jak mówi po francusku :) a tak wogóle te zdjęcie profilowe jest takie ponure jakby był zły czy coś a tak naprawdę jest zabawny i cały czas się uśmiecha tylko nie na tym zdjęciu oraz ma na koncie trochę więcej produkcji na koncie niż serial Violetta
hsm el desafio meksyk było chyba kiedys w tv ale w necie jest na pewno z dubbingiem
a cuando toca la compana na youtubie odcinki maja chyba max 20 min
dzięki ci bardzo fajny film te HSM el desafio meksyk szkoda tylko że nie znalałazłam cuando toca compana
Leon jest najładniejszym aktorem w tym serialu, i ogólnie przypadł mi do gustu. :D
Ma ciekawy styl, zabawny (widać z filmików na yt), ślicznyy jest *-*. No cóż, ideał chłopaka xd
Uwielbiam, kocham i ubóstwiam ten serial ! Leon ( Jorge ) jest taki śliczny, i zabawnyyyy :D On i Violetta są dla siebie stworzeni ! Nie mogę się doczekać dalszych odcinków <333
Według mnie Leon powinien być z Violettą, a Tomas niech sobie będzie z kim chce byle nie z Violettą. Oglądałam wszystkie odcinki jakie do tej pory leciały na Disney Channel i w jednym z odcinków Viola powie Leonowi, że chce zapomnieć o Tomasie i Leon jej zaproponował, że jej pomoże i wtedy poszli do tego baru. Jak oglądałam ścinki to jak będą odcinki 21-25 to viola zaśpiewa w tym barze razem z Tomasem.! Nie jestem z tego zbytnio zadowolona. :(
Kocham ten serial kocham śpiewać z nimi piosenki i nawet nieźle mi to wychodzi bo mi się tak wydaje mam ładny głos
Na każdej stronie gdzie opisana jest Wioletta piszę ze czuje coś do obydwóch
Niech się w końcu zdecyduje na tego Leona
A poza tym oni bd się całować i Wioli się to spodoba
och ludzie w jakim wy świecie żyjecie? już jest 2 sezon w necie (co prawda po hiszpańsku) i Viola będzie przez jakiś czas z Leonem później się pokłócą o jakiegoś tam Dieg'a (czy jak mu tam) jak na razie jest 37 odcinków ale oglądam na bieżąco na youtube i mam nadzieję że wszystko się ułoży i na koniec Violetta będzie z Leonem :* pozdrawiam fanów Leonetty :***