Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

CO ZA BAMBER TO ON BEZ MATURY I SPI NA PIENIADZACH A PORZADNI OBYWATELE TO CO?! UCZYMY SIE KSZTALCIMY I NIC MI TO NIE DA! CO ZA GNOJ Z TEGO DEEPA!

KROWY DOIC Z TAKIM WYKSZTALCENIEM A NIE!!!
BAMBER!

Marikka_2

wykształcenie nie jest miarą człowieka, mama Cie nie nauczyła? taka mądra a takie pierdoły pisze.

NonaT

CHYBA ZARTUJESZ?! WYKSZTALCENIE JEST WAZNE A TEN CIECIUł CO!? TAKI BOGATY A KRETYN BEZ MATURY!

Marikka_2

capslock chyba ci sie wdusił.

nie bede komentowac.

Marikka_2

oczywiście ze ma znaczenie nie zaprzeczam, ale to nie znaczy ze jest "cielakiem,kretynem" czy inne. jest dobrym aktorem i dobrym człowiekiem czy tego już nie przeczytałaś o nim????

Marikka_2

Wyzywanie kogoś od kretynów, tylko dlatego,że nie ma matury nie jest mądrym posunięciem!!! Zgadzam się,że wykształcenie jest ważne,ale nie najważniejsze!!!Johnny udowodnił, że nawet bez tego(wykształcenia),można wiele osiągnąć!!!Ma talent i wspaniałą osobowość,a w branży aktorskiej właśnie to jest brane pod uwagę!!! Mówisz,że jest bogaty...? Owszem jest, ale te pieniądze zarobił swoją ciężką pracą!!!

NonaT

Chyba ci ulżyło jak to napisałaś. I co z tego,że nie ma matury? Matko przecież wykształenie nie jest najważniejsze. Zwyczajnie mu sie udało bo ma ogromny talent. Pisząc takie posty od razu można stwierdzić,że jesteś zazdrosna sukcesu jai osiągnął.

P.S.I pisze się Depp a nie Deep;)

Joasia16

TO PO CO WSZYSCY CHARUJA JEST TAKA BIEDA NA SWIECIE A ON KULA SIE W KASIE? NIE MOGBY ZARABIAC JAK NORMALNY OBYWATEL 800 ZL?

NIENAWIDZE TEGO ZBAMBRAWOCIALEGO OBIBOKA.

Marikka_2

Wykształcenie nie piwo - nie musi być pełne :P

A na poważnie: gość ma talent i tyle, a ty mu tego zazdrościsz.

Marikka_2

ten temat świadczy że takich ludzi jak ty nie powinno się dopuszczać do forum jak się nie umieją zachować. i co ci po szkole jak i za nic kultury nie masz???? a od Johnny'ego się odwal.

CIELAKU!!!

MiLusiAP

"Co za bamber"- może tak trochę kultury? Tak Cię boli, że Johnny nie skończył szkoły, a sama wyrażasz się jak głupia siksa
"TO ON BEZ MATURY I SPI NA PIENIADZACH A PORZADNI OBYWATELE TO CO?!"- tak sie składa, że w zawodzie aktora nie jest najważniejsza matura. Porządni obywatele? Nie schlebiaj tak sobie. Skończ najpierw szkołę (czego zapewne nie uczyniłaś) to pogadamy
"UCZYMY SIE KSZTALCIMY I NIC MI TO NIE DA!"- jak to nic? Będziesz miała satysfakcję, że ty skończyłaś szkołę a Depp nie :/
"CO ZA GNOJ Z TEGO DEEPA!"- czy z dEEpa jest gnój to nie wiem, wiem, że z DEPPA jest bardzo dobry aktor. Nigdy tego jeszcze nie napisałam, ale teraz napiszę- chciałabym, żeby ten DEPP podszedł do Ciebie na ulicy i Ci przywalił :/

"KROWY DOIC Z TAKIM WYKSZTALCENIEM A NIE!!!
BAMBER"
A to zostawię bez komentarza
Miejmy nadzieje, że to prowokacja. A dojenie krów to niezłe zajęcie...dla osób tracących całą swoją energie na forum, zamiast na czymś pożytecznym . Pomogło Ci? Wyżyłaś się już? Mam nadzieję, że humor Ci sie poprawił

Lady_From_Burton_World

"! Mówisz,że jest bogaty...? Owszem jest, ale te pieniądze zarobił swoją ciężką pracą!!!"

NIE ZARTUJ SOBIE DZIEWCZYNECZKO SKONCZ PODSTAWOWKE JESLI UWAZASZ ZE TO JEST CIEZKA PRACA?!
A ROBOTNICY, SPAWACZE ITP. CI TO MAJA CIEZKA PRACE!

Marikka_2

Tak po za tym to nie jestem dziewczyneczką gówniaro!!!tak się składa, że ja akurat mam maturę!!! A skoro uważasz,że praca aktora jest prosta to proszę zostań aktorką- będziesz obrzydliwie bogata... czyż nie?

Marikka_2

To,co niektórzy potrafią wygadywać z czystej zazdrości o pieniądze jest po prostu żałosne!!!!!!!!

Mia_Rose

Zgadzam się z osobą wyżej.

użytkownik usunięty
Marikka_2

Owszem...masz racje.Wyksztalcenie jest bardzo wazne w dzisiejszym swiecie. Ale zastanow sie:
1.Czy gdyby tobie trafila sie tak okazja to bys powiedziala,,eee... sorry ale nie mam matury!"
2.Czy mozesz obrazac w sposob tak okropny ludzi.
3.I wiesz co?To jest strona dla Fanow. Jesli chcesz obrazac kogos tak Fantastycznego, tak GENIALNEGO jak Johnny, to zloz swoj wlasny portal dla antyfanow!~
i tyle mam do powiedzenia!!!

1.BYLABYM TAKA BOGATA JAK ON I TO BY BYLO KRZYWDZACE DLA PRAWDZIWYCH LUDZI PRACY
2.OCZYWISCIE!!!
3.CZY GDZIES TU PISZE ZE DLA FANOW?! TU KAZDY MOZE WYRAZIC WLASNE ZDANIE I JA TO WLASNIE ROBIE-WYPOWIADAM SIE NA TEMAT TEGO CIECIA-NIEUKA!

Marikka_2

"Czy możesz obrażać w taki sposó ludzi?-Oczywiście!!"

Za grosz wyczucia i kultury. I ty uważasz się za kogoś wykształconego??

"CZY GDZIES TU PISZE ZE DLA FANOW?! TU KAZDY MOZE WYRAZIC WLASNE ZDANIE I JA TO WLASNIE ROBIE-WYPOWIADAM SIE NA TEMAT TEGO CIECIA-NIEUKA!"

MOżna wyrażać sowje zdanie ale nie w tak wulgarny sposób. To świadczy o braku jakichkolwiek manier.;/

"BYLABYM TAKA BOGATA JAK ON I TO BY BYLO KRZYWDZACE DLA PRAWDZIWYCH LUDZI PRACY"

To co wg. ciebie każdy aktor krzywdzi jak ty to mówisz ludzi pracy??Bo zarabia dużo kasy? czy tylko Depp bo tak sobie wymysliłaś?

Joasia16

WSZYSCY! TO HOLYWOD TO JAKAS ROZPUSTA! BOGACI I BEZ ZASAD!
TO WSZYSTKO PRZEZ TE PIENIONDZE. A JA SIE PYTAM CO ZE ZWYKLYMI SZARYMI OBYWATELAMI!?

Marikka_2

pisze się Pieniądze ;p Bogaci może i tak ale napewno słowa "bez zasad" nie tycza się wszystkich a juz najbardziej nie pasują do Deppa.

Joasia16

Nie będę się powtarzać, że to co piszesz droga Haniu jest co najmniej niepoważne, ale mam tylko jedną prośbę. To jest forum Johnny'ego Deppa, więc możesz używać zamiast słów cieć i nieuk po prostu choćby nazwiska?

Marikka_2

Aktor to taki zawód gdzie wykształcenie w sumie nie jest najważniejsze. Lepiej mieć, oczywiście, szczególnie jak się taka osoba wypowiada w telewizji czy przeprowadzane sa z nią wywiady, dobrze żeby była oczytana, elokwentna, miała jakieś pojęcie o świecie. Ale samo aktorstwo nie opiera się jednak na wiedzy. To reżyser musi wiedzieć jak nakierować aktora, aktor to tylko osoba, która wciela się w jakąś postać. Johnny robi to świetnie.
na pewno szkoła aktorska też coś daje, ale matura... to tylko matura. Wolałabym żeby miał, ale nie traci w moich oczach przez to że jej nie ma.

Pisząc wielkimi literami może i zwracasz na siebie uwagę, ale jednak to trochę irytuje, bo wiem że piszesz to tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę.

Był taki system, nawet jeszcze funkcjonuje...gdzieniegdzie, że wszyscy zarabiają mniej więcej tyle samo. Wszystko jest wydzielone, aby nikomu nie było źle. Polska przez to przeszła, ja urodziłam się już później. Ale czy było dobrze? Nie.
Nie ma sprawiedliwości i nie będzie.
Przykro mi. Pogódź się z tym, że jedni zarabiają dużo, a inni mniej. Nic na to nie poradzisz.

Marikka_2

Tak więc nigdy nie zostaniesz aktorką,żeby nie skrzywdzić "prawdziwych ludzi pracy"- naprawdę bardzo wzruszające!!!

Mia_Rose

A TY DZIEWCZYNECZKO SIE NIE ODZYWAJ JUZ DO CIEBIE WCZESNIEJ MOWILAM!

BLE A TO JEGO NAZWISKO NAWET NIE PRZEJDZIE MI PRZEZ KLAWIATURE ;///! BAMBER CIEC I NIEUK TO DOBRE OKRESLENIA.

Marikka_2

Jeśli jesteś wykształcona(w co wątpie)to nie powinnaś używać takich zwrotów.A tak wogóle to ten temat jest beznadziejny.I to nie najlepsze miejsce na rozładowywanie swoich negatywnych emocji.

Joasia16

SAMA JESTES BEZNADZIEJNA 16TO LETNIA DZIEWICO!

Marikka_2

No fajnie nie dosc,że obraża świetnego aktora to mnie się uczepila;) Widzę,że nie znosisz krytyki? Więc jak mozesz obrazać innych w tak chamski sposób? Ciekawe jakbyś ty się czuła gdybyś była znaną aktorką i ktoś wyrażał się o tobie w ten sposób?

I proszę cię wyłącz ten caps lock ;/

Marikka_2

Od razu widać kto tu jest dziewczynką!!!Nawet nazwiska potrafisz się uczepić!!!!!!

Marikka_2

Na ogół staram się nie obrażać czy wyśmiewać z użytkowników i polemizować z nimi w sposób, którego wymaga ode mnie moja kultura osobista. Z góry więc przepraszam jeśli tym razem nieświadomie kogokolwiek urażę :).

Zacznę od samego wykształcenia. W zeszłym roku angielskiego uczył mnie Irlandczyk. To był najlepszy nauczyciel jakiego do tej pory miałam. Niemalże filozof. Przytaczając jedno z jego mądrych spostrzeżeń:
Skończył szkołę, skończył studia. Dostał pracę, bardzo dobrą, dobrze płatną. Został archeologiem. Po jakimś czasie zorientował się jednak, że to nie jest to, co chciałby w życiu robić. Wrócił więc do kraju i poszukiwał jakiegoś tymczasowego zajęcia. Było już krucho więc zwrócił się do kolegi, właściciela pabu
-co umiesz robić?
-oh, potrfafię przetłumaczyć Biblię z greki...
-no tak, ale co umiesz robić? Robić drinki?
Okazało się, że mimo dobrego wykształcenia nie wiele było rzeczy którymi mógłby się trudzić. Wyobrażacie sobie jaki to musiał być ból że z takim wykształceniem musiał zmywać talerze?
Zastanowił się więc - po co mu to było. Po co było siedzieć w książkach jak nie potrafi zrobić nic PRZYDATN0EGO w życiu. I... czy nie lepiej i ciekawiej byłoby zdobywać wiedzę np. podróżując?

Johnny może nie mieć matury, ale to nie ten świstek jest najważniejszy. Zresztą... filmy uczą. Nawet jeśli nie widza, bo widz jeśli nie zrozumie to po prostu zostawi film, ale aktora na pewno. Żeby odpowiednio zagrać jakąś rolę, trzeba mieć pojęcie czego dotyczy. Np. nie wyobrażam sobie żeby mógł zagrać w Truposzu nie znając postaci Williama Blake'a.

Ostatnio właśnie sama się zastanawiam czemu nie mogę uczyć się tylko tego, czego chcę. Czemu nie mogę zagłębić się w językach, literaturze, teatrze i filmie tylko muszę marnować czas na powiedzmy chemię czy fizykę?

Zresztą, po co ta matura? Żeby dostać dobrze płatną pracę. No bo chyba nie po to, żeby się czegoś nauczyć... jakby ktoś chciał, uczyłby się i bez tego. A jeśli ktoś ma dobrze płatną pracę bez matury... no cóż, cel osiągnięty ^^'

Ah, i nie wiem na jakim poziomie edukacji jesteś, nie będę ci rzucać podstawówką w twarz, bo w sumie wiek nie gra istotnej roli. Ale jestem zniesmaczona twoim zachowaniem. Człowiek wykształcony powinien być człowiekiem inteligentnym, z którym zwykła dyskusja jest możliwa. Mam nadzieję, że do matury jeszcze daleka droga przed tobą i nauczysz się co nieco o ludziach i o tym jak z nimi postępować i rozmawiać, bo nawet jeśli zdobędziesz wyższe wykształcenie, nikt nie będzie chciał z tobą pracować.

Jeśli to zwykła prowokacja to odetchnę z ulgą :)

użytkownik usunięty
Marikka_2

Psluchaj,,Haniu". Co twiom zdaniem znaczy showbiznes? Bo moim: 1.slawa 2.pieniadze. Bez pieniedzy nie przezyjesz. Chyba ze znalazlas jakis sposob na wynaleanienie jedzenia bez uzycia pieniedzy (i nie chodzi mi tu o survival czy cos w tym stylu)Dobrze, rozumien...inni ludzie maja mature, studia, wiele podyplomówek itd...np moja mama. I nie zarabia kokosow. Ale on naprawde mial szczescie! dziewczyno! Po prostu znalazl sie we wlasciwym miejscu o wlasciwej porze. Nie zapominaj o tym. Poza tym jezeli wypisujesz takie rzeczy to po prostu zazdroscisz...no bardzo mi przykro!

Marikka_2

wiesz ze papierek niczego nie zmienia zna parę osób, której mają wyższe wykształcenie i nie przeszkadza to im w byciu debilami, wiedzę mają zerową, więc co z tego ze nie mam papierka, a po 2 skąd wiesz ze jest głupi gadałaś z nim kiedyś?, nie sądzę więc te uwagi na poziome dziecka zostaw dla siebie, bo tylko Ty się tu kompromitujesz....

Zuzaa_3

Mam propozycje: przestańmy pisać posty w tym temacie, to jest chyba jedyny sposób, żeby do niej wreszcie dotarło, że jej dyskusja jest jałowa.

Karolcia_28

Ale ona nazwała mnie 16 dziewicą ;)) Nie datuje je <lol>

Joasia16

*daruje

Joasia16

No w sumie też bym się wkurzyła:D ;/ Ale coś mi się widzi,że ona i tak sie nie zamknie...

użytkownik usunięty
Marikka_2

Karolcia masz racje! Sluchajcie skonczmy...moze wtedy do niej dotrze, ze nie ma racji...chociaz nie tracmy nerow na tego typu wypowiedzi...

Marikka_2

Jesteś pustą smarkulą i prowokatorką "wykształcona" Haniu!!!

Mia_Rose

Fajna ta prowokacja :) Można sie pośmiać porządnie... Ala na taka prowokacje wybrałaś niewłaściwego aktora. Ponieważ Depp jest ceniony za to, że nie obnosi sie swoim majątkiem. Sam doszedł do wszystkiego i w jednym z wywiadów powiedział, że jeśli by stracił wszystko to zaczął by od nowa. Ostatnio nawet podarował milion fontów(a może więcej..?)na szpital dziecięcy w ramach podziekowania z opiekę nad jego córeczka.
A tak po za tym to bzdura jest pisanie ze jeśli ktoś nie ma matury to nie może mieć pieniędzy bo to nieuczciwe wobec ty "uczonych". A wiesz jak jest naprawdę ? Większość bogaczy na całym świecie nie ma wyższego wykształcenia. A wiesz dlaczego? Bo jak Ty chodziłaś sobie na uczelnie to oni zap...lali, zdobywali doświadczenie, "łapali kontakty", i założyli własne firmy, do której Ty po studiach przyszłaś pracować za marne pieniądze! I powiem szczerze ja takich ludzi nie tylko szanuje, ale również podziwiam!!

patrycek7

Zazdrość?

patrycek7

Z tego nie mozna sie smiac tylko najwyzej plakac nad ludzka glupota:(
a Depp ma wielki talent... jesli nie potrafisz tego docenic to twoja strata...

Marikka_2

Tak, zabawne... Ale nie skuszę się do odpowiadania na temat. Co innego chętnie skomentuję. Joasia16, czemu tak Cię zdenerwowało nazwanie 16-sto letnią dziewicą? To chyba nie obraza, tylko komplement. Tak przynajmniej powinno być. Piszę całkowicie serio. Mogłabyś się raczej obrazić gdyby ten gościu, czy też gościówa nazwała Cię odwrotnie,... wiadomo co mam na myśli.
Więc nie denerwuj się, takich głupich docinków nigdy nie można brać na serio. Pozdrowienia dla wszystkich.

Argento251

ja sądzę że Joasia lekko ironizowała mówiąc, że "nie daruje" XD

Dohikari

Czyżby autorem tematu była osoba niezadowolona z systemu edukacji? <;

Argento251

Powidziałam,że jej nie daruje ale to było z ironią;) A zresztą nie przejmuje się "opiniami" szczególnie takich osób jak załozycielka tematu;) Pozdrawiam!

P.S. Gdyby mnie nazwała odwrotnie to owszem wkurzyłabym się ale jak już mówiłam wczesniej mje zdenerowanie było,że tak powiem udawane;)

Argento251

Powidziałam,że jej nie daruje ale to było z ironią;) A zresztą nie przejmuje się "opiniami" szczególnie takich osób jak załozycielka tematu;) Pozdrawiam!

P.S. Gdyby mnie nazwała odwrotnie to owszem wkurzyłabym się ale jak już mówiłam wczesniej mje zdenerowanie było,że tak powiem udawane;)

Marikka_2

Oczywiście masz rację. Depp to "bamber" bez wykształcenia. Ty za to na pewno masz/będziesz mieć wysokie. Czujesz się lepiej? Znikniesz stąd?
Pozdrawiam.

Marikka_2

na szczęście tylko ty tak myślisz...;/ dla mnie matura nie wyznacza mądrości człowieka;/ znam wielu ludzi bez matury, cholernie inteligentnych, którzy doskonale radzą sobie w życiu! A niektórzy mimo zdanej matury i tak są debilami nieradzącymi sobie w życiu! A Depp jest genialnym aktorem, mimo że nie ma wykształcenia. Mnie to osobiście w ogóle nie przeszkadza, dla mnie jest inteligentnym, bardzooo utalentowanym, skromnym i wspaniałym człowiekiem! A tak w ogóle to trzeba sobie umieć radzić w życiu;) pozdrawiam

Marikka_2

wiesz powiem Ci cos by byc dobrym aktorem trzeba mic talent i ciezko pracowac by cos zrobi i nie mow ze On tego nie zrobil i dalej robi. a tak wogole to pelno slaw nie skonczylo nawet podstawowki. czy masz cos do Szymona Majewskiego on jakos tez nie ma wysokiego wyksztalcenia a popatrz jaki z niego swietny gosc i jaki ma zaczebisty program... pozdro;]

Marikka_2

i takich ludzi jak założyciel tematu wręcz nie znoszę! dla nich najlepiej by było, gdyby wszyscy zarabiali tyle samo, a niech się ktoś dorobi pieniędzy to od razu, że jakiś oszust itp.! i zazdrość od razu zżera jak ktoś ma lepiej od ciebie! uuu! tragedia!

Marikka_2

kolejny idiota autorem tematu.to jeszcze nie dotarles do tego etapu w zyciu aby zauwazyc ze zeby do czegos dojsc w zyciu trzeba byc przedsiębiorczym i na swoj sposob cwanym?z samym wykształceniem nigdy sie nie dorobisz.patr zna polski parlament^^

zabijcie człowieka za to ze nie ma papierku i jest aktorem.liczy sie T-A-L-E-N-T

Marikka_2

A co? Boli, że się nie ma takiego talentu jak on? Ach, ta zazdrość. Zapewne masz maturę, a praca aktora to żadna praca, więc do dzieła. Może zagrasz u boku J. Simpson i będziecie razem świętować miano "najgorszego gniotu wszechczasów"?