Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Słyszałam że Johnny śpiewa,możecie podać jakieś strony z których można ściągnąć te piosenki?

Rashida

Najprościej wpisac na emule Johnny Depp (& Vanessa Paradis).Polecam piosenkę One - CUDNA !!!

E_B

Właśnie słucham "One"...
Wcześniej tej piosenki spejalnie nie lubiłam, ale w wykonaniu Vanessy i Johnny'ego jest naprawdę pękna, zakochałam się w niej :)

Rashida

ze tak wam tu wtrace
johnny nie siewa tej piosenki z vanessa
tez tak myslałam do tej pory jak nie zobaczyłam klipu z tego utworu...
poszukam go wam i jak znadje to przesle tu...

Chantal_3

No nie wiem ale ja tam wyrażnie słyszę Vanessę.Może mówimy o różnych piosenkach?Podeślij linka do tego teledysku (chętnie zobaczę).

E_B

Chyba chodzilo o to ze Vanessa spiewa ja z kims innym a nie Johnnym. ja tez myslalam ze to johnny spiewa i przylaczam sie do prosby o teledysk :)

GosiaQ

Ja też się przyłączam do prośby o teledysk :)

Rashida

Johnny gra jeszcze w zespole który nazywa się "P".Dla zainteresowanych podaję kilka tytułów piosenek w/w zespołu (wystarczy wpisac w emule - właśnie mi się ściągają :))
1.I Save Cigarette Butts
2.Zing Splash
3.Michael Stipe
4.Oklahoma
5.Dancing Queen
6.Jon Glenn (mega mix)
7.Mr.Officer
8.White Man Sings the Blues
9.Die Annie
10.Scrapings from Ring
11.The Deal

Rashida

http://www.youtube.com/ [www.youtube.com/] tu kiedy byl ten filmik z One
ale kurka nie wiem czy go wywaliło z serwera... czy jak bo za chiny nie moge go znalesc.. moze wam sie uda ja jeszcze szukam ;d

Chantal_3

Jest tam jakiś filmik do One ale na początku lecą same zdjęcia Deppa a pod koniec fragmenty z Piratów i Benny i Joon.

E_B

http://www.youtube.com/watch?v=WYWyWRanQdU&search=one [www.youtube.com/watch?v...]

Dobre kawałki filmów, ale ogólnie trochę naciągane... :/

Mandally

mam tę piosenkę i śpiewa ją Vanessa, a wraz z nią Johnny. Tyle, że jego partie to raczej tylko takie tło, słabo go słychać itp. Ale bardzo ładne wykonanie mimo wszystko.

Medea_2

Jeżeli chodzi o piosenke "one" i ten link na you tubie to jak sie nie myle to jest także w wykonaniu U2 i u nich najabrdziej mi sie podoba bo to to sama moge zaśpiewać jak ona(bez obrazy).Ale fajne fotki Johnnego:)