Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny ach ten Johnny.Fanki:co byście bez niego zrobiły.Napiszcie co byście zrobili jak by go niebyło na świecie. Ja bym popełniła samobójstwo

Cornelia265

JA tez!!
Wierz mi zabiłabym sie!!
On jest poprostu boski
Nie ma lepszego aktora:))))

Alexis_10

nie ma popieram masz gg pogadalybsmy na jego temat

Cornelia265

JA TEŻ!!! Zabiłabym się żeby go zobaczyś na żywo!! Wysłałam do niego list z prośbą o autograf!!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Alex dziwne zdanie: zabiłabys się, żeby zobaczyc go na żywo...fanka madagaskaru się odezwała..ej słuchajcie to aż neiw ypada żeby mówić takie rzeczy. Życie ejst zbyt cudownym darem żeby go marnować a to co wy wypisujecie to żałość...

domarka

Ja bym... Jezu Kobieto nawet wolę o tym nie myśleć!

DeeelShannon

Zrobiłabym NIC <za krótki>

Pozdrawiam serdecznie =)

Yoko_ono

Załamać się można jak się czyta takie beznadziejne tematy. Powiem tak, nic byście nie zrobiły.

Cornelia265

MATKO!
Chyba oczywiste jest iż rzuciłabym gałązką dębu w pobliski koc.
Głupie pytanie..

Cyanide

Łoooooooooo, kiepsko by było bez Johnnego na tym świecie ;/ Wiecie, jakby go nie było to ja nie wiem jak bym sie urodziła nawet. Chyba bym w ogóle nie istniała, pomijajac fakt, ze o jego nieistnieniu tez bym w ogóle nie wiedziala. No w każdym razie, bez głupstw, to tak:

1. Wzięłabym nóż.
2. Powolnym ruchem od łokcia do nadgarstka przejechałabym sobie nożem po ręce, zahaczając ostrzem o żyły i ścięgna.
3. Docisnęłabym nóż mocniej, tak, aby przeciął kość razem z ręką na wylot.
4. Z tak rozdwojoną rąsią przeszłabym się na spacer.
5. Po powrocie wzięłabym ten sam nóż i odcięłabym pochlastaną rękę. Następnie, posługując się tylko jedną, zmieliłabym na miazgę pozostałości poprzedniej. Potem wyrzuciłabym ją do kosza.
6. Wprawiony już nóż szybkim, krótkim pchnięciem umieściłabym głęboko w czaszcze (prawa skroń), po czym wbiła go sobie głębiej młotkiem.
6. Z nożem w główce poszłabym po mleko do sklepu.
7. Wciąż z nożem w głowie(już w domu), wypiłabym mleko, a puste opakowanie zgniotła i wyrzuciła do śmieci.
8. Walnęłabym jeszcze raz, BARDZO MOCNO młotkiem w nóż umieszczony w głowie, co spowodowałoby jej rozłupanie się i rozsypanie pogruchotanych kawałków na ziemię.
9. Strzaskane kawałki czerepu wsadziłabym do kosza.
10. Wyniosłabym smieci, weszła do pojemnika na dworze i czekała aż zabierze mnie smieriarka.
11. Umarłabym w śmieciarce, jadąc na wysypisko.

Chyba tyle.

sperma

Jak miło z Twojej strony, że wszystkie części ciała + karton po mleku wyrzuciłabyś do kosza-to się chwali nie ma co. <brawo>. Notabene naprawdę cudowny plan-pełen fascynacji i zwrotów akcji.

Yoko_ono

<lol2>...myślę, że wypowiedz spermy podsumowała ten temat;)...whh ale powinniśmy wziąść z ciebie przykład wszystko wylądowało w śmieciach...[nieźle się uśmiałam jak to czytałam]