Wszystkiego najlepszego dla pana Deppa z okazji 45. urodzin:)
Jeśli ktoś odczuwa nagłą potrzebę złożenia Mu życzeń to niech tu się wpisuje:]
Z powiąszowaniem urorurodziurodzin! (cyt. za:'Kubuś Puchatek', A.A.Milne)
I to jakie okrągłe:D
no właśnie zerknęłam na kalendarz a tu proszę bardzo. aż jestem na wagarach z tej przecudnej okazji ^^
wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego Johnny!! Obyś zaskakiwał nas swoimi kolejnymi filmami i wkoncu dostał Oscara :*:*
Budzę się z samego rana,
Patrzę w kalendarz- data dobrze znana!
45 lat temu czerwca 9,
Świat przywitał Deppa Johnnego ;).
Więc by dzisiaj wypadało,
Złożyć życzeń mu niemało-
Nowych roli, przyjaciół starych.
Szczęścia z Van, dzieci zdrowych i całych ;).
Więcej fanek jak w obrazek wpatrzonych,
Więcej nagród ZASŁUŻONYCH :).
Mniej kłopotów i szarej codzienności.
Więcej zabawy i na imprezie gości ;).
Niech dla fanów zawsze zostanie,
Edwardem, Gilbertem, Sweeneyem, Samem...
Tym samym buntownikiem z uśmiechem na twarzy,
O którym niejedna fanka marzy ;).
Od siebie dodam tylko- marzeń spełnienia.
I niech nigdy sie nie zmienia!
A Ty *Pysiakowska* zawsze piękne wierszyki układasz. Więc może przetłumaczysz to na angielski i wyślesz Johnny'emu?
:)
Niestety, po angielsku sie nie zrymuje ;). Lepiej niech on nauczy sie polskiego ;) i będzie mógł przy okazji oglądać "Klan" w oryginale ;)).
"Więcej fanek jak w obrazek wpatrzonych"sory,ale rozśmieszył mnie ten wierszyk...Przesłodzony,jednak jakieś rymy są;>
To dobrze, że Cię rozśmieszył- ja go nie pisałam zupełnie na poważnie. Jeśli chcesz czegoś poważnego poczytaj sobie Treny Kochanowskiego
Właśnie chciałam się wpisać. Cóż za dzień... No no. Wszystkiego naj Johnny. :* Dalej takiego szczęścia w życiu jak masz teraz. :)
No wiec i ja się przyłączam do życzeń. Wszystkiego Najlepszego Johnny!!!I oby ci się wiodło jak najlepiej.
Happy birthday! ;-) Ciekawa jestem, czy Johnny urządził jakąś imprezę...ale bardziej mi się wydaję, że ten dzień spędzi w gronie najbliższych- jak to zwykł robić ;-)
!!! Wszystkiego Najlepszego !!! :D
łooo ile on ma juz lat...a bardzo mało się zmienił heheh :D
Pozdrawiam
Ojej dzisiaj ten dzień! Wszystkiego Najlepszego, dla mojego kochanego Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dłuuugo na tymże forum mnie nie było :( Ale dzis tak sobie wchodzę...patrzę no 9. jest ! A to ważna data ! Dołączam się do powyższych zyczeń ! Smacznego tortu ;)
Pozdrawiam serdecznie
Mi
Wszytstkiego najlepszego! Nie mam weny na oryginalne życzenia jednak moje gromkie 200 LAT! jest jak najbardziej od serca:):):)
"Najwyższy czas przejść na emeryturę, panie Jurku!"
Jurku??? Z tego co słyszałam Johnny to raczej angielska forma imienia Jan. Ale cóż...może się mylę. Jurek Idiota- brzmi średnio
Mimo iż to urodziny Johnny'ego będę egoistką.
Życzę wszystkiego najlepszego zdrowia szczęścia, ale co najważniejsze, jeszcze wiele wspaniałych, genialnych, fascynujących, porywających, wzruszjących, strasznych, rozśmieszających do łez ról w filmach, na które fani będą mogli czekac niecierpliwie ;D;D;D
Poza tym jeszcze 200 lat życi, dodatkowych 14 tatuaży i kolejnych milionów na koncie oraz szczęścia z Vanessą i dziecmi.
To tyle.
Gdzie tort??
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin twoich Johnny zdrowia, szczescia i szalonych dni xD ;)!!!!! buźaczki ci wysyłam ;***
Życzę Ci (ok ok wiem, że on tego nie przeczyta ale co mnie to obchodzi...), abyś był naprawdę szczęśliwy! I nie wstydził się swoich dziwactw.
pzdr. wszystkich
*Lucia*
Przede wszystkim szczęścia... ;*
I dołanczam się do wszystkich poprzednich, zwłaszcza do tych dziwactw... <3
no coz.. przede wszystkim szczescia i obys byl zawsze taki genialny w tym co robisz..czyli pozostan sobą...:***
wszystkiego najlepszego Johnny! I żebyś wreszcie dostał Oscara (bo na niego zasługujesz jak nikt inny)
Już prawie zapomniałam o tych urodzinach xD Żeby wyszedł za Van i był nadal tak wspaniały jaki jest xD
Sto lat :D Jeszcze się nie spóźniłem z życzeniami, wkońcu lepiej późno niż wcale :) A jutro za to są moje urodziny :D Pozdrawiam.
Wszystkiego naj-naj i "Niech mu gwiazdka pomyślności..."
Ciekawe, czy ktoś z filmwebowiczów obchodzi urodziny 9 czerwca...?
Spóźnone życzonka ale Wszystkiego Najlepszego Johnny!! :PP Hehe i tak tego nie przeczyta hehe:P Dawno na forum mnie nie było...:PP
JASNA CHOLERA!!! Jak ja mogłam przegapić jego urodziny!!! A tyle na ten dzień czekałam, tak pilnowałam, jeszcze na dzień przed wszystkich wkoło o tym informowałam! ;] Jestem załamana...;(;(;(
Johnny, wszystkiego najlepszego!!! Spóźnione życzenia, ale jak najbardziej od serca!;)
Wszystkiego naj chociaż trochę to spóźnione (komp siada)
Ale najleprze jest to, że 9.06.2008 dostałam autograf
;*
Ja także przesyłam spóźnione życzenia :P 9 czerwca to także dzień urodzin Natalie Portman. Wszystkiego najlepszego!
MartuSSka - Mój kolega ma w tym samym roku, miesiącu i dniu urodziny co ty :D A ja za to mam dzień później.
a ja o nich zapomniala... i to nie wiem w jaki sposob... jest mi BARDZO BARDZO przykro ze zapomnialam... wiec musze to nadrobic;D:D
Wszystkiego naj naj lepszego z okazji Twoich 45 urodzin, duzo duzo fajnych propozycji filmowych, szczescia z Vannesa i dziecmi no i oczywiscie bys gral jak najdluzej (ale to raczej zyczenia dla fanow;D)
Zyj dlugo staruszku;*