MI najbardziej Jego piekne oczy i seksowne kosci policzkowe
i oczywiscie Jego super rola jest genialnym aktorem Kocham GO!!!
Piszcie szczegolnie dziewczeta:)
Dupa wiesz. On ma taki sexi tyłek, że normalnie nic tylko się gaaapić! Ach, ja tez go kocham...a może lovciam. Sama nie wiem, taka krejzi jestem ;************************************************** <3333333333333333333
Kur*** co tu się dzieje??? :(((
A ja najbardziej lubię jego stopy... Są takie słitaśne... Ahh... Ohh...
Ludzieeee! Kiedy to się skonczy?
'kobieta' w ich wykonaniu była mistrzostwem... (co na obiad? CO NA OBIAD!? Co na, że tak se pozwolę użyć metafory, obiad...? XD )
Hrabi to jedyny kabaret, który naprawdę lubię... szczególnie "Hrabi Dracula" rozwala ;p.
"Diable, ale ty nam z nieba spadłeś..."
"Cud! Normalnie cud! Tylko taki świecki..." ;p
"Proszę bardzo masz balona...Proszę bardzo masz balona...a ty już masz!"
Za każdym razem płacze na nich ze śmiechu ;p
A Potem ktoś lubi? W końcu Hrabi to jakby ich następcy ;). Ja Potem uwielbiam!
Ja uwielbiam "Piosenkę o jesieni" ten lament Pana Dariusza jest cudowny :D
"O jesienio ty niedobra ty, mogłabyś już odejść i nie wrócić!" :D:D
To, że jak widać dla wielu osób to jest ciekawszy temat niż wymienianie po raz setny co takiego cudownego jest w Deppie- kości policzkowe, oczy czy może tyłek...
Temat płytki, oklepany i durny...ale czego się spodziewać po tym forum?
I nie "Hrabia", a "Hrabi", my dear. I nie bulwersuj się tak, bo offtop to normalka na Fw...
Hrabi to najfajniejszy kabaret o jakim w życiu słyszałam,a Potem to już po prostu klasyk...
Potemowców bardzo lubię "Golfistę" (niby ich najgorszy skecz xd), Hrabi mają swietny program "Pojutrze", a 'Wizja kłamstwa, prawdy" mnie normalnie rozwala...Hrabi mają nowy pogram "Syf i malaria".., ktos wie gdzie można obejrzec ???? ;)
O, dziękuję, dobra kobieto, za wytłumaczenie ;p. Tak mi coś w głowie świtało, ale ja się wolę upewnić, niż wykazać brakiem wiedzy ;pp
Mada, w mojej szkole 99% ludzi nie lubi emo ;p.
No sorry, jak ja mam lubić kogoś kto sam się nie lubi?
Pokemonki też mogą być, aczkolwiek nie widziałam ich tu daaawno...
W mojej szkole 70% ludzi probuje się 'zrobic na emo' także...
Co do pokemonów to racja. Zaczynam tęsknic za takimi "pussy'mi" ;p
Chyba taa. Nawet pod kosciołem kwestują. Zbierają kase do puszek na
szubienice, a za kazdy darowany pieniądz daja miniaturową rozową czaszke.
;D
No ja nie lubię imołów!!! Tną się, mówiąc, że chcą umrzeć... Przecież to nie jest trudne... Wystarczy pohybel ;))
Było coś o tym w jego biografii. Podobno traktował swoje ciało jak pamiętnik i coś tam sobie wyciął, ale to było raczej dla zabawy ;p
Tak sobie siedze..i czytam to co napisalas, i sie doczytac sensu nie moge..Dziewczyno pomysl, zanim załozysz kolejny taki durny temat..
Najbardziej podobają mi sie jego zeby trzonowe.
Co do emo, to popieram! Wykastrowac ich! ;)
I w ogole to Szczesc Boże, bo nowy tu jestem. ;]
Parę lat temu jeszcze był prosty, ale po latach leżakowania pod sterta rupieci mógł się skrzywić, tak czy siak szału nie ma.