Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

Polusia

też bym chciala JEGO autograf !!!! Powiedz ile gdzieś kosztuje taki znaczek ??? :)) PZDR !!!

Pola00

Co mi po autografie? JA CHCE JOHNN'EGO DEPPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

owadodestruktor

Może przyślą Ci go gratis ;) haha... 'nadzieja matką głupich'...

Polusia

ja tez bym sie bardzo ucieszyła:) fajnie ze podałas ten adres, moze mi sie poszczesci:)

asiek_temp

i włąsnie, wie ktos ile moze kosztowac znaczek? z gory thx:*

asiek_temp

Nie mam pojęcia ile kosztowały te znaczki, nigdzie nie jest napisane. Poprosiłam ciocię ze Stanów żeby mi przysłała. Nakleiłam ich 5. Ale czytałam, że są kupony międzynarodowe, które funkcjonują w USA. Na mojej poczcie ich akurat nie było, nie wiem jak u was. Acha! Mała poprawka. Rozszyfrowałam, że Johnny napisał mi "All good wishes..." zamiast "With great wishes...", ale to w zasadzie bez znaczenia. W każdym razie adres, który podałam jest sprawdzony.

Polusia

Ale trzeba cos napisac czy moze byc tylko ta koperta ze znaczkami,a w srodku nic?
Dzieki bardzo za adres,na pewno napisze!:)

Polusia

no co wy?? ja sie wlasnie męcze na ebay'u sprawdzam autentycznosc certyfikatów ..i zastanawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo dostania prawdziwego autografu! ... ceny dochodzą spokojnie do 280zł .. sa tez tansze ale wydaja sie podejrzane ..a ja chce autograf!! a 'poszczesci sie" znaczy tylko wybrani losowo dostaną odpowiedź zwrotną czy po prostu czasami trzeba bedzie dłuzej poczekac ..? skad w ogole jest ten adres? (dzieki!)

wpaskiikropki

a wlasciwe to skąd mamy pewność ze to sam johnny podpisał zdjęcie?.. bardzo zależaloby mi na autentyczności.

wpaskiikropki

Dlaczego niby wysłałaś list do USA skojo Johnny mieszka we Francji?

HekateV

do USA czy do Francji niewazne - ja chce autograf Johnnego!!! racja ze przydałoby sie troche wiecej szczegółow dotyczących tej akcji - ale z tego co czytalam nie wynika zeby druga strona mala z tego jakies korzysci ..moze warto spróbowac.. ale gdzie byl ten adres i instrukcja jak mozna zdobyc autograf? (ogólnie super sprawa!:) prosze wiecej details:)

Polusia

Ehhh...taki autografik jeszce ze zdjeciem- mmmm<lol>...no ale mam pare pytań: raz( w sumie zawsze mnie zastanawiało)co napisac w takim liscie??, dwa jak to z tymi znaczkami jest??mozna je kupić normalnie na poczcie, no bo skoro na którejś poczcie nie było to gdzie w takim razie są??!!:)

majka_117

Dobra, pokolei, udzielam odpowiedzi: nie ma żadnej pewności, że ten podpis jest Johnny'ego (jedynie on sam może to wykazać lub inna osoba, która to pisała), adres znalazłam na fanmail.biz i jest to adres specjalnie dla fanów. Przeszukałam chyba całą sieć i jest jakiś adres do Francji, ale nie do jego domu, a adresatem jest Vanessa Paradis(?). Jedno jest pewne: podpis nie jest wydrukowany i można przynajmniej wierzyć, że to on napisał :) Ja kupiłam taką trochę większą kopertę, do środka włożyłam drugą kopertę (zaadresowaną do mnie i z przyklejonymi znaczkami), wydrukowaną przeze mnie fotkę (nie dostałam jej spowrotem) i...zaproszenie na imieniny :P Pomyślałam, że będzie tak trochę oryginalniej... Znaczków USA nie można kupić na polskiej poczcie, nie wiem natomiast jak z tymi kuponami międzynarodowymi. Nie wiem, czy mi się poszczęściło i dlatego dostałam odpowiedź, czy odpowiadają wszystkim lub większości. Ja czekałam na odp. TYLKO 1,5 miesiąca, wiele osób czekało 3, a niektóre nawet pół roku. Więcej info. chyba nie mogę dostarczyć.

Polusia

supre, dziękujemy.
poinformuję jesli tez mi się poszcześci:]

wpaskiikropki

byłam, na stronie, poczytalam feedbscki i ogółnie forum ..zrezygnowałam z pomysłu. pzdr.

wpaskiikropki

Dlaczego zrezygnowałaś? Co tam ciekawego napisali?

Polusia

Jejciu ja tez sie napaliłam na ten autograf, a teraz to juz sama nie wiem...a jeśli i tych kart sie nie da kupić w Polsce to niby jakim cudem mam to wysłać??!!:(

majka_117

spokojnie, powinny być na wiekszej poczcie w każdej globalnej wiosce:) wszystkie informacje sa na tamtej stronce (fanmail.biz). tu przesylam link do forum dotyczącego głownie wlasnie tej akcji z autografami, jest tez wiadomosc ile kosztuja amerykanskie znaczki i gdzie mozna dostac te miedzynarodowe (IRC) http://www.fanmail.biz/mboard/viewforum.php?f=117 ja zrezygnowałam z pomyslu po porownaniu zdjec jakie dostali niektorzy np. http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=40802 i http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=40802 niektorzy sami piszą (i akceptują) ze to autopen. Tak czy tak ja tez uwazam ze to super sukces dostac takie zdjęcie!!:) są tez wsród piszących ludzi z Polski (np. Partycja) moze uda sie z nimi skontaktówac. Zreszta napiszcie co o tym wszystkim sądzicie ..!

wpaskiikropki

zły przyklad zdjęc. poprawka:
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=47673
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=46407
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=44508
(ostatnie od dziewczyny chyba z Polski)
napiszcie co sadzicie .. pzdr!

wpaskiikropki

Też dostałam takie zdjęcie. I wyraźnie na nim widać, że są podpisane srebrnym markerem. Czy ręką Johnny'ego? Tego nie da się sprawdzić. Możliwe, że mają stertę podpisanych przez niego zdjęć i rozsyłają. Podejrzewam jednak, że sam Johnny ma dużo więcej ważniejszych spraw na głowie niż siedzenie w USA i czytanie w kółko "Oh, Johnny! You're so sexy/handsome/hot/sweet!" I nie dziwię mu się - można oszaleć!

Polusia

własnie nie chciałam o tym pisac, zeby nikomu nie odbierac radosci - autopen czy nie, otrzymamnie takiego zdjecia to i tak super sprawa!!:) mozliwe ze czeka na nas sterta zdjęc podpisanych przez słodkiego johnnego, gorzej jesli te autografy wyglądają dokladnie, dokładnie tak samo .. a zreztą co ja moge wiedziec o autografach? . .nic. . mozliwe ze sa prawdziwe i gratuluje wszystkim którzy mają taką pamiątkę! pzdr.

Polusia

To moze jednak sie skusze i spróbuje;)...

Polusia

Ten kupon międzynarodowy można dostać na każdej poczcie?? I co się z nim robi?

Cecilia

z tego co pamietam wszystkio jest na www.fanmail.biz ładnie i obszernie wytłumaczone (wystarczy go wrzucic do koperty zwrotnej?)

Polusia

polka mam proźbę, też bym chciała autograf johnnego ale nie wiem co wkońcu wysłać w tej kopercie. proszę odezwij się do mnie albo przez to forum lub napisz maila natasha3_2@op.pl plis!! odezwij się będę czekała
natalia

nataliiija

Wracam po długiej przerwie, bo byłam odłączona od internetu. Po raz kolejny piszę wszystko, co wiem: jeśli chodzi o kupony międzynarodowe, to nic powiedzień nie mogę, bo ani z nich nie korzystałam, ani ich w ogóle nie widziałam na oczy. Napiszę, co JA włożyłam do koperty:
-mój prywatny list do Johnny'ego Deppa
-moją prywatną fotkę, której nie otrzymałam spowrotem, ale wsadziłam ją na wszelki wypadek, bo dużo osób tak robiło
-kopertę zaadresowaną do mnie, z naklejonymi znaczkami USA, które przysłała mi ciocia ze Stanów
Otrzymałam natomiast:
-dużą kopertę, na którą naklejona była moja mniejsza, zaadresowana koperta, ze znaczkami, a w niej:
-usztywniający karton
-podpisane zdjęcie Johnny'ego na papierze do fotek
Więcej nic wam nie powiem, nie ze złośliwości, tylko z niewiedzy.
Życzę powodzenia!!!

Polusia

A znacie jakąś polską stronę na której będzie ładnie i przejrzyście wyjaśnione co zrobić, aby wysłać list za granicę, itp...

Rimmi87

Na polskich stronach nic nie znalazłam, a szukałam dokładnie. Najlepiej zajrzeć na strony po angielsku, wystarczy trochę znać język. Proponuję fanmail.biz . Jeśli chodzi o same wysyłanie, to dobrze jest się poprostu dowiedzieć na poczcie, jak wysłać list do USA i jednocześnie zapłacić za odpowiedź.

Polusia

a czy nie można po prostu nakleić odpowiedniej ilości polskich znaczków? przecież to tak ,jakbym wysyłała komuś list, albo pocztówkę!
A na kopertę w tej pierwszej kopercie tez nakleić tyle samo znaczków i napisać swój adres.
Kurcze ja już tyle razy myślałam co mu napisac i po angielksu pisałam w głowie historię mego życia, moje marzenie by być aktorką, moje przeżycia i doświadczenie z życia... Nie chcę, żeby otrzymał list w stylu "you are great, you play fantastic, i love you. you're hot!". Pisanie nnawet bardziej rozbudowanych i subtelniejszych tekstów jak go podziwiamy tez wydaje mi się być bezsensowne, bo pewnie on nawet tego listu nigdy nie przeczyta. a nawet gdyby, to nie chcę mu zajmować czasu swoimi debilnymi wyznaniami, nawet jeśli mają one dla mnie wielkie znaczenie...

jestem w kropce:(

martini215

mam podobny problem:/tez wlasnie ad.tych znaczkow,nie wiem co robic,postanowilam sie przy najblizszej okazji spytac listonosza:D bo znam sie z nim troszke lepiej,wiec moze cos mi sensownego poradzi,bo jak mysle o tych babach na poczcie to mi flaki wychodzą:/

tez wlasnie nie wiem zabardzo co pisac,bo faktycznie znow pisanie w jakiej kreacji najbardziej mi sie podobal,to faktycznie musi byc nudne,ale w zyciu bym sie nie osmieszyla piszac do niego "you're so hot,i love you" :]:/musze wymyslec cos ciekawego...

co do Ciebie to wiesz- mysle,ze ten list,nie powinien byc przede wszytskim za dlugi- bo (jesli w ogole go przeczyta) to go znudzi:/ jak cos napisz faktycznie o Twoich marzeniach,ale nie rozwlekaj sie za dlugo:/ napisz krotko i tresciwie,jakiś joke do tego dorzuc,zeby nie bylo zbyt patetycznie,i go pozdrow i życz mu powodzenia itp.Krotko,zabawnie ,treściwie tak mi sie wydaje:) ja tak mam zamair zrobic,jak zaczne pisac to ..wreszcie... :)
pozdrawiam Cie i all fanów Johnny;ego!!

Polusia

rzeczywiście tak chyba będzie najlepiej. dzięki:D

martini215

A ja parę dni temu wysłałam list do Johnny'ego . Poczekamy zobaczymy, może szczęście mi dopisze.

Foxi_2

no to powiedz,doradz nam co zrobilas z tymi znaczkami w koncu? jakie nakleilas?pomoz..:>

madzia06

Po prostu spytałam się babkę na poczcie jakie i ile znaczków trzeba przykleić aby wysłać list do USA. Do dużej koperty zaadresowanej do Johnny'ego włożyłam drugą zaadresowaną do mnie. Znaczków amerykańskich (żeby nakleić na kopertę zaadresowaną do mnie)na polskiej poczcie nie dostaniecie więc ja zastosowałam kupon międzynarodowy. Osoba która dostanie taki kupon może iść na pocztę i go wymienić na znaczki(w tym wypatku amerykańskie). To wszystko , reszta to kwestia szczęścia ;] Nie wstydźcie się pytać, mi babka w okienku pocztowym sporo doradziła w sprawie tych znaczków.

Foxi_2

Miałaś szczęście. Na mojej poczcie nie było tych kuponów, a obsługujące mnie panie były mało sympatyczne i niechętnie udzielały informacji :/
Strasznie się cieszyłam, jak dostałam odpowiedź. Do głowy mi nie przyszło, żeby się martwić, czy autograf jest aby autentyczny. Wisi u mnie na ścianie i jest dumą mojej kolekcji związanej z Johnnym Deppem xD

Foxi_2

czyli tak:

-na ta dużą koperte...zaadresowana do Johnny'ego trzeba sie zapytac babki na poczcie jakie i ile trzeba nakleic znaczki,aby wyslac list do USA.

-na ta mniejszą koperte,zaadresowana do mnie trzeba miec kupon miedzynarodowy i go wymienic na znaczki amerykanskie. tak?

To teraz jeszcze jedno pytanko-skad wzielas ten kupon miedzynarodowy,aby go wymienic na znaczki amerykanskie??Prosze o pomoc..

madzia06

Wszystko się zgadza, a kupony międzynarodowe dostaniesz na poczcie. Wrzucasz je do koperty zamiast znaczków zwrotnych (bo znaczków USA polska poczta nie sprzedaje). Jak "Johnny" dotanie twój list będzie mógł wymienić kupon na znaczki USA i wysłać ci odpowiedź. Ty z kolei dostaniesz od niego duże zdjęcie z autografem i będziesz szczęśliwa, i tyle, i już :)

Polusia

Tak! Polusia ma racje. Właśnie o to mi chodziło pisząc o tej karcie międzynarodowej. Poprostu ją umieść w kopercie do Johnny'ego. I po strachu ;p

Foxi_2

Dziękuję Wam za pomoc,wiecie wy juz to macie za soba,a ja sie stresuje,zeby all dobrze wyszlo,zeby dobrze wysslc,musze sie popytac od sprawdzonych zrodel:)jeszcz emam pytanie- ile Wam "zajął" stron ten list? 1,2 A5? czy jak?

madzia06

Mi zajął nawet chyba niecałą A5, bo ja go... zaprosiłam na imieniny :P
Nie chcę cię martwić, ale wydaje mi się, że oni nawet tego nie czytają; wiedzą, że zawsze jest prośba o autograf, pakują ci podpisane zdjęcie i fru spowrotem... I nie martw się, z pewnością wszystko będzie OK! :)

Polusia

Hehe,ok:) juz teraz chyba wszystko wiem:)dzieki,wiem zdaje sobie sprawe,ze raczej male sa szanse,ze On to przeczyta,no ale ,zawsze warto spytać:)pozdrawiam

madzia06

Haha... żebym ja napisała dwie strony po angielsku i to poprawnie hmm... to było by coś!!! Mi nawet jednej strony A5 nie zajeło. Angielski to nie moja domena żeby po niemiecku to co innego;p Madzia nie tylko ty się martwisz. Czasem zastanawiam się czy ten list wogóle dojdzie znając moje szczęście(nawet na ulicy złotówki nie znajde;D). Pozdrawiam i przede wszystkim dziękuje Polusi za udostępnienie tego adresu.

Foxi_2

ja kiedys znalazlam az ..2zl:D acha,u mnie z ang nawet spoko,moglabym troche napisac,ale wlasnie tak chcialam sie dowiedziec jak Wam to wyszlo..zreszta jak sama ci mowilam,trzeba krotko i tresciwie:) dzieki POlusia i Foxi za rady, i adres ,pozdrawiam::)

madzia06

Nie ma sprawy! Mnie też szczęście się specjalnie nie trzyma, ale jednak dostałam odpowiedź, więc myślę, że i wy dostaniecie. Potrzeba tylko trochę cierpliwości... A jeśli chodzi o mój angielski, to chyba z nim dość dobrze. Z kolei niemiecki wydaje mi się strasznie pokrętny, sprawdziany piszę na intuicję, a i tak mam dość dobre stopnie...

Polusia

Dzięki z słowa otuchy :) Jak dostane autograf to się zaraz pochwale;p;D

Foxi_2

Hejka all;] Tak sobie czytam te Wasze posty i jak wszyscy musze powiedzieć ze taki autograf (napisany własnorecznie przez Johnny'ego czy tez nie...) to super sprawa xD Szczerze mówiąc to nigdy nie myślałam o napisaniu takiego listu i tym bardziej nie sądziałm że dostane odpowiedź jak już napisze;P no ale jak Wam się udało to może warto spróbować xD jedyny mój problem to angielski, ale może parę zdan mi się uda sklecić;P i jeszcze nie wiem, czy na mojej poczcie są te kupony międzynarodowe no ale w każdej chwili można się iść zapytać;> Może kiedyś zdobędę się na napisanie takiego listu i go wyślę, bo naprawdę mi się ten pomyśł podoba;] Kiss:*

Polusia

wiecie co...
wejdźcie na tę stronę:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.stefansautographs.ch/Depp.h18.j pg&imgrefurl=http://www.stefansautographs.ch/Depp.htm&h=176&w=240&sz=14&hl=pl&st art=58&tbnid=BYJc683sJquxDM:&tbnh=81&tbnw=110&prev=/images%3Fq%3Dautograph%2Bjoh nny%2Bdepp%26start%3D54%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a% 26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN
i pomyślcie, jaka szczęsciara/szczęściarz.... :)

Polusia

przepraszam ,ze piszę jeszcze raz.. ale zastanawiam sie ,czy naprawde te autografy, które można dostać jak wyśle się list, są ręczne? natrafiłam na parę angielskich storn ,czy tam amerykańskich, na których niektórzy sprzedają autografy johnny'ego za 31 dolarów! (tak przy okazji, to uważam ,ze jest to okropne: gdybym dostała autograf, napewno bym go nie sprzedała, a gdybym miała ich dużo, to prędzej oddałabym jakiejś koleżance, ciesząc się, że dałam jej taką radośc:D)

martini215

Na moim zdjęciu autograf z pewnością nie jest wydrukowany i z pewnością podpis należy do Johnny'ego, ale, czy był pisany jego ręką - tego nie wiem. Tak czy inaczej wisi na honorowym miejscu w moim pokoju i stanowi dumę mojej kolekcji :) Nie pamiętam żebym kiedyś się tak cieszyła, jak wtedy, kiedy doszła do mnie odpowiedź. Popłakałam się ze szczęścia, bo tak mnie emocje rozsadzały!:P Bo tu chyba nawet nie chodziło o ten autograf (choć to w dużym stopniu też), ale o satysfakcję, że to, czego tak bardzo pragnęłam, spełniło się i nie zdarzyło się to we śnie.

Polusia

chciałam się zapytać czy za ten kupon międzynarodowy się płaci ? i ile ? a wogóle cały koszt tej zabawy że się tak wyrażę jest jakiś ?