Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zobaczcie sami...moze niektorzy juz widzieli ale wkleje link
http://www.waking-vision.com/wg/archive/images/Fluch%20der%20Karibik.jpg

(chyba to nie jest raczej fotomontaz) :):):)

HEma

Hehe niestety to fotomontaż :P

CzarnaKrwinka

hehe wlasnie sie zastanawialam...ale zdjecie fajne:):):):)

HEma

a ja gdzieś czytałam, że właśnie w filmie jest to jeden z błędów, że Jackowi metka wystaje... więc kto wie;) obejrzę jeszcze raz film i poszukam;) pozdrawiam!

użytkownik usunięty
HEma

tak, ja też gdzieś czytałam że to jest jedna z wpadek filmu...więc wydaje mi sie że to nie jest fotomontaż (swoją drogą spore przeoczenie) ;)

ja też czytałam że to wpadka ;) tylko nie szukajcie tego na płytach dvd oczywiście, bo zawsze przed wydaniem dvd poprawiają błędy z premier kinowych, no...chyba że macie piracko nagrane przez kogoś kamerą xD no to prawdopodobnie zobaczycie ;)

HEma

Tak to fotomontaż, widziałam to zdjęcie wcześniej, znalazłam moment z filmu i tak jak myślałam, metki tam nie było ;)

Enmity

A może to jest ujęcie z jakiś prób czy coś w tym stylu i potem zrobili dubelek =) Ale tego już nie wiedza nawet najstarsi górale =)

Pozdrawiam!

Yoko_ono

Ej, a widzieliscie ze w jednej scenie Jack ma na tylku na spodniach brylantowy napis "queen of rock"? To nie fotomontaz, to nie przerobka, to prawda!

Yoko_ono

hehe, widać, że to fotomontaż:]

CzarnaKrwinka

Ja juz sama nie wiem czy to fotomontaz....widze ze zdania sa podzielone :):):)

HEma

Hehe zobaczcie znalazlam to samo zdjecie (wiec to raczej nie fotomontaz)

http://www.cinemagazine.ch/dotclear/images/depp.jpg

HEma

Widziałam to zdjęcie.. Nie wiem czy to fotomontaż czy nie, ale mi się podoba :P Hehe, teraz wszyscy fani (a zwłaszcza fanki:P) Johnnyego biegną do sklepu Adidasa szukać takiej samej chustki ;P

Aga4343

"Hehe, teraz wszyscy fani (a zwłaszcza fanki:P) Johnnyego biegną do sklepu Adidasa szukać takiej samej chustki ;P "

Eeeee.... Nie...?

Cyanide

"W jednej ze scen filmu spod chustki noszonej przez Deppa wystaje metka Adidas."

- to chyba wszystko wyjasnia:] to była wpadka,a nie fotomontaż. Dopiero pozniej moze,w poprawionych wersjach i DVD usunęli te metkę,żeby nie było,że wpadli:) hehe:)

madzia06

Raanyy, Cyanide, przecież to był żart :P

Aga4343

jak to... to nie każdy pobiegł..?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

HEma

To fotomontaż.

From_Hell

:) hmm...jedni sa przekonani ze to jest fotomontaz a inni sa pewni ze to wpadka a ja po dluzszym zastanowieniu takze mysle ze to jest wpadka ....

HEma

Hehe, widać, że to fotomontaż:P
I nawet jak nie widzicie tego [ jak to brzmi:PP ], to pomyślcie logicznie:P Zrobiliby ujęcie z metką i nikt by tego niezauważył?:P Szczególnie, że długo Johnny'ego na Jacka 'przerabiali' :]

HEma

Ja czytałam, ze to wpdaka filmowa z tym adidasem. jedni mówią tak drudzy inaczej, może to i fotomontaż...

zDEPPrawowana

To chyba fotomontaż raczej nei możliwe zeby było inaczej

Moon_8

A to czemu nie możliwe ?! Ja jestem niemal w 100% pewny, że to po prostu zwykła wpadka, cóż każdemu takie się zdarzają...