Zobaczcie sami...moze niektorzy juz widzieli ale wkleje link
http://www.waking-vision.com/wg/archive/images/Fluch%20der%20Karibik.jpg
(chyba to nie jest raczej fotomontaz) :):):)
a ja gdzieś czytałam, że właśnie w filmie jest to jeden z błędów, że Jackowi metka wystaje... więc kto wie;) obejrzę jeszcze raz film i poszukam;) pozdrawiam!
tak, ja też gdzieś czytałam że to jest jedna z wpadek filmu...więc wydaje mi sie że to nie jest fotomontaż (swoją drogą spore przeoczenie) ;)
ja też czytałam że to wpadka ;) tylko nie szukajcie tego na płytach dvd oczywiście, bo zawsze przed wydaniem dvd poprawiają błędy z premier kinowych, no...chyba że macie piracko nagrane przez kogoś kamerą xD no to prawdopodobnie zobaczycie ;)
Tak to fotomontaż, widziałam to zdjęcie wcześniej, znalazłam moment z filmu i tak jak myślałam, metki tam nie było ;)
A może to jest ujęcie z jakiś prób czy coś w tym stylu i potem zrobili dubelek =) Ale tego już nie wiedza nawet najstarsi górale =)
Pozdrawiam!
Ej, a widzieliscie ze w jednej scenie Jack ma na tylku na spodniach brylantowy napis "queen of rock"? To nie fotomontaz, to nie przerobka, to prawda!
Hehe zobaczcie znalazlam to samo zdjecie (wiec to raczej nie fotomontaz)
http://www.cinemagazine.ch/dotclear/images/depp.jpg
Widziałam to zdjęcie.. Nie wiem czy to fotomontaż czy nie, ale mi się podoba :P Hehe, teraz wszyscy fani (a zwłaszcza fanki:P) Johnnyego biegną do sklepu Adidasa szukać takiej samej chustki ;P
"Hehe, teraz wszyscy fani (a zwłaszcza fanki:P) Johnnyego biegną do sklepu Adidasa szukać takiej samej chustki ;P "
Eeeee.... Nie...?
"W jednej ze scen filmu spod chustki noszonej przez Deppa wystaje metka Adidas."
- to chyba wszystko wyjasnia:] to była wpadka,a nie fotomontaż. Dopiero pozniej moze,w poprawionych wersjach i DVD usunęli te metkę,żeby nie było,że wpadli:) hehe:)
:) hmm...jedni sa przekonani ze to jest fotomontaz a inni sa pewni ze to wpadka a ja po dluzszym zastanowieniu takze mysle ze to jest wpadka ....
Hehe, widać, że to fotomontaż:P
I nawet jak nie widzicie tego [ jak to brzmi:PP ], to pomyślcie logicznie:P Zrobiliby ujęcie z metką i nikt by tego niezauważył?:P Szczególnie, że długo Johnny'ego na Jacka 'przerabiali' :]
Ja czytałam, ze to wpdaka filmowa z tym adidasem. jedni mówią tak drudzy inaczej, może to i fotomontaż...