Kiedy obejrzałam ten(arizona) film długo nie mogłam powrócić do rzeczywistości. Wbił mnie w fotel. Cudowny, jak sen. A Johny zagrał wprost genialnie razem z 3 pozostałych gł. bohaterów. Ewdward Nożycoreki to mój 2 ulubiony film. Kocham postac jaką zagrał tam Depp. Wrażliwy do granic mozliwości, niesmiały Edward. Ludzie! Ten człowiek zagrał tę rolę samymi oczyma i czasami mimiką ust. Widziałam naprawdę mnóstwo filmów z tym aktorem i uważam iz jest on absolutnie genialny. Aczkolwiek myślę, iż na jego niekorzyść działają małoletnie dziewczynki, które obejrzały piratów i zachwycająsię nad biednym Deppem. A on na takich 'fanów' nie zasługuję. Zachęcam więc te dziewczynki obejrzyjcie Ariozonę i Edwarda i parę innych filmów z Johnym(zwłaszcza Gilberta) i dopiero wtedy wypowiadajcie się o jego talencie. Bo niedługo Johny sie zestarzeje i co? starci tyle fanek a szkoda by było...:P
Oglądałam Co gryzie Gilberta Grapea i Arizona Dream, niestety Edwarda Nożycorękiego nie miałam okazji. Masz rację jest genialnym aktorem( zawsze to podkreśklam). A co do Piratów- nie da się ukryc, że tam też był wspaniały. Baaardzo dobrze zagrał Jacka Sparrowa to była jedna z jego najlepszych rół ( choś w sumie, wszystkie jego role były śuper, on ma po prostu talent do filmów).
Małoletnie dziewczynki może nie- ale nastolatki go uwielbiają. Ale kto im broni? Niech go uwielbiaja minie im to kiedyś. Ja doceniam go przedewszystkim z powodu jego gry, ale uważam, że jest przystojny. A jestem nastolatką:P Mimo, że się starzeje, nadal ma pełno uroku:)
Tak, tak Depp ma świetne film... Jak marzenie:) widziałam prawie każdy film w jakiem zagrał ( Prócz Slow Burn i sporej ilość 21 Jump Street, bo mam tylko 7 odcinków ). Ja również jestem "nastolatką”, czego się nie wstydzę, bo muszę powiedzieć, że wiele osób na filmwebie ukrywa się pod nie mądrymi wypowiedziami, nie chcąc ujawnić swojego wieku [ja mam 16 lat, teraz będę rozpoczynała 17 rok życia:)]. Depp'a bardzo lubię od wielu lat... Właściwie jako ( może) 6 letnie dziecko zobaczyłam po raz pierwszy Edwarda Nożycorękiego i mimo tego, że prawdopodobnie nie wiele zapamiętałam z tego filmu zapadł mi w pamięć:) czy to nie jest wspaniały dowód na to, że filmy Johnny'ego mają w sobie " to coś "...? Jeżeli ktoś zapytałby mnie, jaki film z Deppem lubię najbardziej.. Nie potrafiłabym jednoznacznie odpowiedzieć... Uważam, że faktycznie zdarzają się filmy z nim, za którymi nie przepadam (nieliczne), zaś całą resztę uwielbiam:) Moimi faworytami są: Benny & Joon, Sleepy Hollow, Arizona Dream, Edward Nożycoręki, From Hell, Ed Wood, Truposz i Don Juan DeMarco:)
Pozdrawiam i mam nadzieje, że tzw. fanki jednego filmu ( w tym przypadku POTC) nie "zostawią" Deppa kiedy przybędzie mu jeszcze kilka lat..:)