Johan Rabaeus

Carl Magnus Johan Olof Rabéus

6,8
183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johan Rabaeus

Za rolę skurwysyna w filmie Ondskan znienawidziłem tą parszywą mordę.

Być może zbyt emocjonalnie odebrałem ten film.

Oceny nie dostajesz, bo byłbym subiektywny.

saalvador

Trochę to takie niezbyt dojrzałe oceniać człowieka na podstawie roli, w jaką się wcielił. Dla mnie właśnie umiejętne zagranie ojczyma zwraca uwagę na jego talent aktorski.
Nie mieszałabym na Twoim miejscu rzeczywistości z fikcją...

Asik7774

To, jak się wcielił w daną rolę nie ma znaczenia. Moim zdaniem, on w 'prawdziwym życiu', że tak powiem, jest taki sam jak 'ojczym', jeżeli chodzi o zachowanie. Mimo wszystko jednak również wstrzymam się z oceną, a zarazem sądzę, iż średnia 8.00 jest zdecydowanie za wysoka.

Mocking_Bird

A masz jakieś podstawy, żeby twierdzić, że taki sam jest w prawdziwym życiu?

Mocking_Bird

Myśląc w ten sposób Jean Reno w ,,prawdziwy życiu" jest płatnym zabójcą a Anthony Hopkins seryjnym mordercą :P

danielpiw23

A Nicholson psychopatą :-) . A Meryl Streep zdemencialą "zelazną" damą

maciekb80

haha :) Tutaj jest duże pole popisu. Wyobraź sobie że zdenerwowałeś Marka Ruffalo :D

danielpiw23

On jest fajny :) . Taki misiowaty.

saalvador

swoja oceną, potwierdzasz tylko fakt, iż zagrał swietnie.No i masz rację

saalvador

Ja również znienawidziłam tę postać, ale oczywiście nie aktora, bo nie widziałam go w żadnej innej roli, a prywatnie go nie znam ;)
Za to bardzo polubiłam Gustafa Skarsgarda, widziałam go w "Ondskan" jako powiedzmy "wcielenie zła" i we wcześniej oglądanym "1,5 rocznym Patryku" jako bardzo sympatycznego, miłego dla wszystkich geja, człowieka łagodnego, zadowolonego z życia i na pewno nie chcącego nikogo skrzywdzić. W obydwu rolach wypadł świetnie i bardzo przekonująco (chociaż "Patryk" to raczej średni film). Ogólnie rodzina Skarsgardów jest raczej utalentowana - Stellan oczywiście jest mistrzem, a Alexander......no cóż, jest głównie przystojny :D

saalvador

Towje emocje, to nic innego jak laurka dla tego aktora
Był świetny w roli sk...syna.