Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
808 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Na necie czytałam że podobno jest usidlony przez niejaką Taylor Swift.
Ale nic nie pisało że na 100%.
Na amerykańskich str. jedni mówili że tak a inni że nie.
Co wy o tym sądzicie?

użytkownik usunięty
aga9933

Jeśli to prawda, to z pewnością po trasie z nią zerwie.
Tak jak Nick z Miley. ^^
Historia lubi się powtarzać.

A tak na serio. ^^
Wydaje mi się, że to nie prawda.
Oni trochę do siebie nie pasują. [moim skromnym zdaniem]
Jak pomyślę, że ta blondynka mogłaby być z nim. Gr.
Ciarki mnie przechodzą.
Joe, podobno lubi blondynki.
Ciekawe czy to prawda. xD

a widziałaś jakiekolwiek zdjęcia Joe`go i Taylor które by świadczyły o tym lub przynajmniej sugerowały że mogliby być razem bo ja nie.
jedynie widziałam jakieś na youtube ale to z fotoshopa bo dało się poznać.

użytkownik usunięty
aga9933

Ja też żadnego nie widziałam.
Tylko tam jakieś plotki, czytałam i
niby wypowiedzi znajomych.

Ale jak pierwszy raz przeczytałam o tym, że oni niby są razem to mną wstrząsnęło.
Nigdy nie słyszałam o jakiejś tam Taylor, a tu nagle 'wielka gwiazda' chodzi z Joe.

Bez obrazy jeśli ktoś ją lubi.
Ona do mnie nie przemawia.

tez tylko plotki widziałąm

użytkownik usunięty
Violettelle

Na kanale "E!", było dziś o braciach Jonas.
Ale nie to co trzeba.
Gadali o Nicku i Miley Cyrus.

Możliwe...
Ale w końcu okazało się, że wszyscy są 'wolni' :)

HellsBells

on nie jest raczej z tą Taylor!
i wogóle to chyba nie ma dziewczyny;/
Fajnie by było jakby był z Demi Lovato;)

aga9933

wydaje mi sie ze Joe nie ma zadnej dziewczyny nigdy nie widzilam zadnych fotkek kture by o tym swiadczyly i zgadzam sie z kolezanka ze fajnie by bylo gdyby byl z Demi Lovato ale wydaje mi sie ze bardziej do niej cignie Nick niz Joe

milaj5

dobra wiadomość i pewna w 100% JOE JEST SAM ! ;p

Violettelle

Znów czytałam że Joe i Taylor ukrywają swój związek.
Oczywiście potwierdzenia nie ma nigdzie.
Mogliby w jakimś programie czy gdzies się przyznać do tego i byłby spokój albo zaprzeczyć i nie pokazywać sie razem

aga9933

a co myślicie o tym? http://justjared.buzznet.com/2008/08/29/jonas-brothers-double-date/

PatiRBD

Nie wszystko zrozumiałam co przeczytałam ale tak Joe spotyka się z Taylor a Nick z Seleną. Tyle razy gadali że sie TYLKO przyjaźnią. Może i razem są jeżeli tak to prędzej czy później się o tym dowiemy bo sami się wygadają.
Miejmy nadzieję że jak wcześniej wspominałam są przyjaciółmi.
Chociaż Selena i Nick mogliby być razem bo pasują do siebie.
No ale Taylor i Joe to nie. Sorry ale wg mnie ona nie jest śliczna jak niektórzy sądzą. Figurę ma fajną ale ładna nie jest. (i proszę mnie tu teraz zza to nie obrażać bo to moje zdanie wy moze myslicie inaczej.)

Jak zobaczę foty takie na których sie całują to uwierze w ich związki.

aga9933

Masz całkowitą racje też za nią nie przepadam. Nie pasują do siebie(i nie pisze tego tylko dlatego, że podoba mi się Joseph)

PatiRBD

Nie znam prawie wcale Taylor, i nie mam pojęcia czy do siebie pasują. Mam nadzieję, że jednak ze sobą nie są, bo za ładna to ona nie jest.

Co do Neleny, to raczej prawda. I mam dowód. Nick dał wywiad do gazety, że pocałował pewną dziewczynę na pierwszej randce, a kiedy ona powiedziała, że z zasady nie całuje się na pierwszej randce, on odparł, że lubi łamać zasady.
Mniej więcej w tym samym czasie Selena opowiedziała innej gazecie dokładnie tą historię.

NarwanyChochlik

A mogłabyś napisać jaka to gazeta??? Chciałabym to zobaczyć.

aga9933

Joe nie jest zadna Taylor Swift.! on jest z Chelsea Staub.! ;**

na 10000000000%

Asia__

Ja już sama nie wiem co jest grane!
http://justjared.buzznet.com/2008/08/29/jonas-brothers-double-date/

http://justjared.buzznet.com/2008/03/31/joe-jonas-chelsea-staub/

PatiRBD

Ja też nie wiem o co w tym chodzi. Kiedys tam czytałam że z Chelsea chodził ale już nie. Niech się chłopak wypowie w jakiejś gazecie i tyle. Niech wpadnie tak jak Nick i będzie wiadomo,a nie trzyma nas biedne fanki w niepewności. Mogłby być jakimś totalym oblechem z chorym charakterem to wtedy byśmy prolemu nie miały bo żadnej by się nie podobał

aga9933

http://i35.tinypic.com/10onr45.jpg może to fotomontaż

aga9933

to jest fotomontaż... Nie powiem tego na 100 % ale takie samo zdjęcie widziałam już jakiś czas temu na pewnej stronie ... Było napisane, że to nie jest prawdziwe.

aga9933

to JEST fotomontaż
widziałam już to zdjęcie i jak się przyjzycie to zauważycie że to "oryginalne" zdjęcie Joe i...jego lustrzane odbicie
w miejscu gdzie powinno być odbicie Joe wkleili jakąś laskę (swoją droga kto to ? bo wygląda jak Maily...)

a ja doleję oliwy do ognia i...
pamietacie vid Jonasów "scratch and sniff" ??? (http://www.youtube.com/watch?v=MqJNPQkFEs0)
na początku tego vid można zobaczyć jak Nick I Demi wchodzą do pokoju a obok drzwi jest lustro
jak ktoś się przyjrzy to można w nim zobaczyć odbicie jakiejś blondynki...i to chyba jest Taylor

aga9933

Zgadzam się . Gdyby był dużo gorszy to nie miały byśmy problemu :).
Ale tak nie jest. I jak narazie to możemy tylko się domyślać i wyciągać różne wnioski :)

Speechless_

No dokładnie

Możemy przenieść się na Kevina z którym nikogo nie łączą no ale to nie to samo co Joe

aga9933

no... jak byśmy się przenieśli na Kevina to nie było by kłótni z kim jest i kto do niego bardziej pasuje... Ale tak jak mówisz... to nie to samo co Joe. I już tak jest... wiec co do Joe to możemy tylko czekać aż wreszcie sam powie co go z którą łączy lub łączyło .

Speechless_

Macie rację Kevin to nie to samo! Joe jest zabójczo przystojny i lepiej dla nas fanek(niektórych) by byl wolny.

ania94_24

Oczywiscie Joe jest najprzystojniejszy z JONAS BROS. ale Kevin I Nick tez sa niczego sobie...

PatiRBD

1. Nie pamiętam co to za gazeta ale jakaś amerykańska a ja się na nich nie znam.
2. SŁUCHAJTA x] Z Chelsea on BYŁ ale zobaczcie sobie chociaż daty tych postów na Just Jared. Ten z Chelsea jest z marca a z Taylor z sierpnia!
Myślę, że on jednak może być z Taylor.

Miejmy nadzieję, że nie na długo. xd

NarwanyChochlik

a mi się wydaje że on z żadną nie jest
bo i nim piszą i potem cisza po jakims miesiąsu snowu piszą i znowu cisza

prędzej nick jest z seleną

HAPPY BIRTHDAY NICK
napisalam mu zyczenia na myspace!!!
no i zeby przyjechali do polski tez

aga9933

http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,5790885,Joe_Jonas_rzucil_Taylor_Swift_.html

Czyżby tak ukrywali swój związek ze nikt z fanów nie wiedział o tym?
Nikt z nas nie był przekowany o tym do końca.
A może jednak była to plotka.
To że ją rzucił też plotka.
Ktoś otym napisał bo chciał ten temat już zakonczyć bo i tak sie nie kleił.
A może jednak teraz ze sobą chodzą pod prettekstem że zerwali żeby mieli spokój
Jest na tamtek str napisane że Joe zerwał z nią przez telefon.
Wydaje mi sie ze on by tak nie postapil.
W końcu jest jak sam mówił dżentelmenem a dżentelmeni nie zrywają tak sa szybko.
Co o tym sądzicie??

Mnie się osobiście wydaje że oni nie byli w ogóle razem.
A o zerwaniu się dowiadujemy bo może sami to wymyślili albo poprostu autor plotki chciał ja zakończyc

aga9933

Chociaż moze i to prawda.
Jakby sami o tym powiedzieli to byłoby lepiej.
Ehhh
Bywa
Może to skomentują.
Ale przecież zadnych wspólnych fot nie mieli na ktorych przynajmniej by sie przytulali

aga9933

no nie wiem...a ogladałaś MTV VMA ???
to jak Taylor witała się z Joe ? to nie był taki "zwykły" uścisk ;)
a poza tym ona występowała na ich koncertach (a Joe był na jej koncercie) ... no i w ich filmie występowała...no i jak już wcześniej pisałam w ich video na youtube'e była (chyba...raczej...tak na 99% ;) )

alexmalami

Ja własnie wczoraj natknęłam sie na jakis reportaz własnie z MTV VMA i tam znów Taylor i Joe sie przytulali ale nie chodzi mi o wywiad tylko tak jak to sie mowi Behind the scenes . I widzialam jak Jonas Brothers byli u Ellen i tam ona pokazała zdjęcie Joe i Taylor z koncertu i powiedziala do niego cos w stylu : It's ok Joe we like her" a on słodko sie popatrzył lekki usmieszek (był trochę zmieszany) i za chwile wział kubek do ręki i wypalił "dobra ta woda " zmieniając temat. Wiec to raczej prawda ze byli ze soba i chyba prawda jest to ze on z nia zerwał no i bardzo dobrze bo ona jest beznadziejna. Lepsza była juz ta Aj albo Demi Lovato( chociaz oni sa tylko przyjaciołmi) Pozdrawiam Was drogie fanki Joego <333

Nika_OTH

też oglądałam ten wywiad u Ellen dobre to było xD ale to zdjęcie...przciez było normalne z koncertu na którym razem śpiewali :/
co innego ten wypad na którym byli ( ta cała "potrójna" randka ;) )
Taylor jest mi obojętna to znaczy nie lubię jej wyglądu...jakaś taka dziwna jest te jej małe oczka i taka dziwna postawa no nieważne ;)
Demi jest spoko :D ale AJ :/ tej to już nietrawię :/ (wiem ze głupio to brzmi bo żadnej nie znam ale jak widze ją gdzieś czy czytam o niej to wydaje się być straaaaaszna ;) )
ale co za róznica przecież ja nie będę Joe wybierała laski ;)

alexmalami

heh ;) Nie no Aj jest troche taka sztuczna ;( tez za nia nieprzepadam ale wole ja niz ta Taylor - racja małe oczy - wyglada jak chinczyk ;D
Nie wiem ale strasznie sie zraziłam do Taylor. A Demi najpierw wydawala mi sie nie miła - ale teraz bardzo ja lubie i teraz wydaje sie mi miła ;) A Joe jest słodziak ;)

alexmalami

Ja do Taylor nic nie mam... nie znam jej więc nie mogę powiedzieć jaka tak naprawdę jest... szczerze jej na początku nie lubiłam... i to bardzo... sama nie wiem czemu... jakos tak mnie zrażała do siebie ... ale powoli zaczynam zmieniać zdanie...
A co do Demi i AJ... zgadzam się ... :) Demi jest SPOKO i wogóle :) ale AJ... szkoda o niej gadać... bynajmniej ja za nią nie przepadam i widze, że nie tylko ja... :)
Ale racja... Joe sam sobie wybiera dziewczynę i to jego decyzja nie nasza :)

alexmalami

Ja do Taylor nic nie mam... nie znam jej więc nie mogę powiedzieć jaka tak naprawdę jest... szczerze jej na początku nie lubiłam... i to bardzo... sama nie wiem czemu... jakos tak mnie zrażała do siebie ... ale powoli zaczynam zmieniać zdanie...
A co do Demi i AJ... zgadzam się ... :) Demi jest SPOKO i wogóle :) ale AJ... szkoda o niej gadać... bynajmniej ja za nią nie przepadam i widze, że nie tylko ja... :)
Ale racja... Joe sam sobie wybiera dziewczynę i to jego decyzja nie nasza :)

aga9933

Joe jest woooolny!

Jessie_3

jA NIESTety wyczytałam dziś coś znacznie innego

ania94_24

ho ho ho :D zaczyna się robić ciekawie :D
a co wyczytałaś jesli mozna wiedzieć ? ? ?

alexmalami

tak tak co wyczytałas?? ;)
On jeest wolny na 99% ;)

aga9933

napewno był z Taylor Swift ;] ja osobiście ją lubie :)
ale własnie ostatnio napotkałam sie z tym, ze on podobno z nia zerwał. tutaj wszystko jest napisane : http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,5790885,Joe_Jonas_rzucil_Taylor_Swift_.html

ale nawet nie chce mi sie w to wierzyc :)

bunia9313

tez to samo czytalam z jednej strony no ok fajnie ale z drugiej skad wiadomo czy to nie jest blef jakis?

Jessie_3

własnie dzisiaj kolezanka kupiła gazete Bravo chyba i tam był wywiad z Jonasami i pyt:
A prawda jest taka że na randki nie macie czasu?
Joe: Niestety
Nick: Gdybyśmy nawet umawiali się z dziewczynami, to wolelibyśmy zachować to w tajemnicy. Tak byłoby lepiej."
Te słowa chyba o czyms swiadcza. Nick jest z Selena. I jednak Joe z Taylor. To zerwanie moze nie byc prawda sami puscili taka plotke zeby wszyscy dali im spokój . . . I zeby nie stracili fanek. Ale nic nie jest pewne to tylko moje przypuszczenia ;)

Nika_OTH

Nie wiem czy można wierzyć we wszystko co pisze takie 'Bravo'.
Po pierwsze, oni [redakcja] często przekręcają sens zdań z oryginałów, których zwykle dużo czytam.
Po drugie, czasami dają jakieś stare wywiady, np. z przed kilku miesięcy. Przecież w tym czasie Nick mówiłby o Miley a nie Selenie.

NarwanyChochlik

ja tez nie wiem czy mozna wierzyc ;P poprostu napisałam jakby ktoś nie wiedział a chciał wiedziec ;)

aga9933

Czytalam ze s Taylor sie juz rozszedl, i mysle, ze to jest prawda. Ale dzisiaj patrzylam na taka jedna strone internetowa a tam byl wywiad z gazety Bravo:

BRAVO: Gdybyściemogli wybrać dowolną znaną osobę, to z kim poszlibyście na randkę?

NICK: To byłaby Anne Hathaway. Jest po prostu piękna.

JOE: Ja wybrałbym Cheryl Cole z Girls Aloud. Jest idealna. W ogóle nie miałbym nic przeciwko temu, gdybyśmy mieli okazję poznać dziwczyny z tego zespołu, a może razem z nimi zagraćw filmie. Na razie pozostaje nam oglądanie ich teledysków. Oczywiście Demi Lovato też jest piękna. Szkoda tylko, że woli Frankiego. (śmiech)

KEVIN: Bracia świetnie wytypowali! Nie ma innych propozycji.

Caly wywiad jest tutaj: http://jonasbrothersjoe.blox.pl/html

No,nawet ladnie by wygladal z Demi :D

Justi_6

sorka ze nie w temacie ale na forum camp rock przeczytałam ze w teledysku Jonasów Burnin' Up Joe'mu partneruje Taylor Swift to chyba nie ona ??? ;/ Jak ktos cos wie to pisac ;)

Nika_OTH

omg zdecydowanie nie :? to nie ona na 100%
Taylor będzie mozna zobaczyć w filmie 3D Jonasów ;)

alexmalami

Z tego co mi wiadomo,to Joe już nie chodzi z Taylor...Nie wiem,czy nawet to nie była tylko jednorazowa randka...W necie krążą różne ploty...O ile mi wiadomo to narazie jest wolny..."Narazie" bo niezły z niego flirciarz;)W jednym z wywiadów wyznał,że jego serce należy do 22-letniej Camilli Belle,z którą chciałby być,ale nie jest:P

Anua

Teraz sa plotki, ze chodzi z Brenda Song... Mysle, ze to nie jest prawda, teraz jest duzo plotek o Joe i Demi. A pozatym mysle, ze Joe by tak szybko po rozejsciu sie z Taylor nie zaczal z inna dziewczyna...