No sorry, ale jakbym była bogatą, ładną les gwiazdą Hollywood, to bym tych pań nie wybrała na partnerki:
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/12_02/FosterAEDT1112_468x517.jpg
http://thehostess.files.wordpress.com/2008/05/cindyjodie14-tm.jpg
nie wierzę, że w całym Los Angeles nie znajdzie się fajnych lasek, les czy bi
Pytam hauserów, martinów, ludzi, którzy z niejednego chleba piec jedli.
Dla mnie to jakiś rodzaj fajnego, szalenie pomysłowego i pozytywnego wariactwa. Być może taki "atak" stałby się czymś w rodzaju "zagazowania", ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Myślę że zwracają uwagę na wygląd ale nie wszystkie.Ludzie również dobierają się względem charakteru,po prostu liczy się uczucie.
Choć ja osobiście żadnej z tych Pań(link) nie wybrałabym na partnerkę,ponieważ liczy się dla mnie wygląd.
Kwestia gustu, ale kobiety są zaliczane do tych delikatnych i czasami dla nich wystarczy tylko charakter, chociaż bez przesady żeby wybrać sobie na partnerkę 200 kilogramowego słonia :P
Może zaczynały swoje znajomości od strony typowo przyjacielskiej a potem było coś więcej, różnie to bywa.
Raczej ludzie nie trwają w związkach przez kilka lat, tylko dlatego że druga połówka ma ładną buzię i ciało, trzeba mieć też coś w sobie takiego przyciągającego od strony nie fizycznej.
Niektórym podobają się szczupłe Panie a innym pulchne i tutaj też jest to kwestia gustu...
''trzeba mieć też coś w sobie takiego przyciągającego od strony nie fizycznej''.
No właśnie a ja uważam że tym czymś jest charakter i czasami to przyciąga dwoje ludzi do siebie.Ale to moje osobiście zdanie,każdy ma prawo mieć inne:)
Niektórzy ludzie się dziwią' mówiąc''kurcze dlaczego ona jest z taką brzydka dziewczyną'' a tutaj może jej chodzi bardziej o to jaka jest,zabawna z poczuciem humoru,dlatego uważam że również nie wszyscy patrzą na wygląd.
Nie można od razu krytykować i wyśmiewać się z grubszych ludzi bo one tak jak my wszyscy chcą akceptacji i szacunku.
Racja, przesadziłam może z tym 200 kilogramowym słoniem, ale chodzi mi ogólnie o to samo co tobie, że każdy ma różny gust i każdemu podoba się coś innego :)
Oczywiście nie miałam na myśli urażenie kogoś czy coś w tym rodzaju.
"Czy lesbijki zwracają uwagę na wygląd kobiet?"
Czemu akurat lesbijki? Mało to kobiet hetero z brzydkimi facetami, lub facetów hetero z niezbyt ładnymi kobietami? Robicie z lesbijek wyjątek, a z nimi jest dokładnie tak samo, jak z osobami pozostałych orientacji...
I dla ludzi nie liczy się tylko aparycja, btw.