Jodie Foster

Alicia Christian Foster

8,4
35 586 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jodie Foster

No sorry, ale jakbym była bogatą, ładną les gwiazdą Hollywood, to bym tych pań nie wybrała na partnerki:
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/12_02/FosterAEDT1112_468x517.jpg
http://thehostess.files.wordpress.com/2008/05/cindyjodie14-tm.jpg

nie wierzę, że w całym Los Angeles nie znajdzie się fajnych lasek, les czy bi

Pytam hauserów, martinów, ludzi, którzy z niejednego chleba piec jedli.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Dla mnie to jakiś rodzaj fajnego, szalenie pomysłowego i pozytywnego wariactwa. Być może taki "atak" stałby się czymś w rodzaju "zagazowania", ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Myślę że zwracają uwagę na wygląd ale nie wszystkie.Ludzie również dobierają się względem charakteru,po prostu liczy się uczucie.
Choć ja osobiście żadnej z tych Pań(link) nie wybrałabym na partnerkę,ponieważ liczy się dla mnie wygląd.

Ayo23

Kwestia gustu, ale kobiety są zaliczane do tych delikatnych i czasami dla nich wystarczy tylko charakter, chociaż bez przesady żeby wybrać sobie na partnerkę 200 kilogramowego słonia :P
Może zaczynały swoje znajomości od strony typowo przyjacielskiej a potem było coś więcej, różnie to bywa.
Raczej ludzie nie trwają w związkach przez kilka lat, tylko dlatego że druga połówka ma ładną buzię i ciało, trzeba mieć też coś w sobie takiego przyciągającego od strony nie fizycznej.

marza4366

Niektórym podobają się szczupłe Panie a innym pulchne i tutaj też jest to kwestia gustu...

''trzeba mieć też coś w sobie takiego przyciągającego od strony nie fizycznej''.
No właśnie a ja uważam że tym czymś jest charakter i czasami to przyciąga dwoje ludzi do siebie.Ale to moje osobiście zdanie,każdy ma prawo mieć inne:)
Niektórzy ludzie się dziwią' mówiąc''kurcze dlaczego ona jest z taką brzydka dziewczyną'' a tutaj może jej chodzi bardziej o to jaka jest,zabawna z poczuciem humoru,dlatego uważam że również nie wszyscy patrzą na wygląd.
Nie można od razu krytykować i wyśmiewać się z grubszych ludzi bo one tak jak my wszyscy chcą akceptacji i szacunku.

Ayo23

Racja, przesadziłam może z tym 200 kilogramowym słoniem, ale chodzi mi ogólnie o to samo co tobie, że każdy ma różny gust i każdemu podoba się coś innego :)
Oczywiście nie miałam na myśli urażenie kogoś czy coś w tym rodzaju.

marza4366

Cieszę się że się rozumiemy:)Od razu inaczej się pisze:) Pozdrawiam

"Czy lesbijki zwracają uwagę na wygląd kobiet?"
Czemu akurat lesbijki? Mało to kobiet hetero z brzydkimi facetami, lub facetów hetero z niezbyt ładnymi kobietami? Robicie z lesbijek wyjątek, a z nimi jest dokładnie tak samo, jak z osobami pozostałych orientacji...
I dla ludzi nie liczy się tylko aparycja, btw.

Surine

Wszystko.