Ostatnio przeglądałam na NK profile Aśki. Odkryłam, że "Aśka jest w ciąży" tzn. już urodziłu dziecko i to córeczkę. Joasia jest już osobą znaną i w świecie mediuów pisało by coś na ten temat. Po drugie zdjęcia tego dziecka są żywcem ściągnięte z internetu. Nie wiem kto sobie takie jaja robi, ale świetnie mu wychodzi nabieranie ludzi.
Racja, gdyby Asia była w ciąży to na pewno by o tym pisali w gazetach... więc jak na razie to tylko plotki!
Zresztą tak samo plotką jest że Asia i Sebastian mają romans! Bzdura, on ma dzieci i żonę. Asia jest singlem!
Na Naszej Klasie jest ponad 35 profili Joanny Czechowskiej.Joanna
Czechowska ma siostrę bliźniaczkę o imieniu Joanna Czechowska.Czy te osoby
które podszywają się pod J.C i na portalu N.K umieszczają zdjęcie J.C robią
to z godnie z prawem?Czy otrzymały zgodę J.C i innych komisarzy na
umieszczenie ich zdjęć w fikcyjnych profilach?Śmiem w to wątpić,aby jakaś
małolatka starała się o taką zgodę.
http://nasza-klasa.pl/forum/7/8256/ Tu zobaczycie wszystkie klony Joanny
Czechowskiej.
Notatka na temat ciąży Joanny w "Świecie seriali":
Joanna Czechowska i komisarz Rafał Kopacz będą mieli dziecko. 37-letnia policjantka zostanie mamą po raz pierwszy. Jej partner życiowy ma już dwójkę pociech z pierwszego małżeństwa.
Być może jest w ciąży i to z Rafałem Kopaczem :). Nie wiem co w tym hardcorowego. Wiek rozrodczy kobiety jest do +/- 49 r.ż. Należy tylko życzyć dużo zdrowia dla Niej [dla Niego też :) ]
37 to żaden hardcore ;)
poza tym nie wierzę, że z Rafałem... ktoś to dopisał do wikipedii ale to pewnie znowu jakieś dzieci neo wymysliły. Czy Rafał nie ma przypadkiem własnej rodziny? Poważnie to było w Świecie Seriali napisane?
Poważnie tak pisało, wystarczy poszukać w necie. Dziecko się już urodziło we wrześniu. Dziewczynka i chyba Patrycja ma na imię. No to tyle, i też w gazecie było napisane: "Nasze seriale". Do Was można mówić hardcore to hardcore :P nie chodzi mi tutaj o wiek kobiety, bo moja mnie urodziła w wieku 40 :P a mojej kumpeli miała hmm 46 nawet jak nie więcej;p
Witam w klubie, moja mnie też urodziła w wieku 40.
Znalazłam ten artykuł, ale trzeba do tego podejść ze zdrowym rozsądkiem, ta gazeta jest wiarygodna niemal tak samo jak pudelek . pl więc co do Rafała miałabym wątpliwości, oni od zawsze chcieli ich wszystkich łączyć w pary (zawsze się zastanawiałam co im kurrr do tego kto z kim śpi) a że urodziła to fakt.