No i co z tego? Ja przy wzroście 175 ważę 48, ale to nie oznacza, że jest to waga niezdrowa. Lekarze zawsze mi powtarzają, że pomimo tego, że jestem dość szczupła niedowagi nie mam. Dlaczego wy się zawsze dopatrujecie jakiś sensacji. Anoreksja, omatko, a może wy jesteście chorobliwie otyli?
Dziwne, że twoje BMI wynosi poniżej tego zdrowego. Ja mając 170 cm wzrostu i ważąc tyle, co ty mówisz, że ważysz byłam przez lekarzy ponaglana bym przytyła. Są więc trzy wyjścia: albo kłamiesz, co do swojej wagi, albo masz niemądrych lekarzy, albo tak naprawdę się z nimi z tym nie konsultowałaś.
Przy wzroście 175 i wadze 48kg twoje BMI wynosi 16, czyli masz, uwaga, uwaga WYCHUDZENIE.
bosh.. tylko byście się czepiali.. powtarzam ludzie mogą być strasznie chudzi od urodzenia, bo mają taką a nie inna przemianę materii - nie widzę w tym nic szkodliwego.. chore to jest tylko wtedy, gdy na siłę się odchudzają, bo wtedy im psychika siada.. ;/
Mam 175 cm wzrostu ,ale ja ważę 60 kilo i to jest normalna waga przy takim wzroście a nie twoje 48 kilo.Radzę jeść obfitsze śniadania pzdr.
Juszes masz 175cm i ważysz 48..heh dobre sobie...po co piszesz takie głupoty jak obie wiemy że to nie prawda!! pewnie masz nadwagę....a tu napisałaś 'jaka to ja jestem chuda" normalna logika ludzi
Boshee co tu się dzieje a ja mam 189 cm i waże 87 :/ I też mam nadwagę? bo widzę że tu może mi ktoś doradzi hehe . Pozdrawiam was drogie panie xD