Kochani fani kupiłam świat seriali i wiem że jestescie ciekaw czy jensen ma jakaś dziewczyne i właśnie w gazecie pisze więc wam napisze co tam jest to jest pewne żródło: "W styczniu pojawiła się informacja, że Jensen ożenił się z tajemniczą Stephanie Wave. Aktor nie tylko zdementował te doniesienia, ale także stwierdził, że nie zna żadnej Stephanie Wave. Od rozstania z polską modelką Joanną Krupą jest samotny. Jako hobby wymienia: sport(koszykówka i piłka nożna), muzyka(słucha Niny Simone)i teksańska kuchnia." Mysle że to są bardzo dobre wiadomości
hmm delikatnie mówiąc "Świat seriali" to chłam i kicz ;) więc nie uważam tej wiadomości za jakąkolwiek rewelacje ;) Jak sam J powie że nie ma dziewczyny to wtedy uwierzę ;)
hmm.... a jednak ma dziewczyne potwierdzila to w wywiadze ot o fragment
When you hang out together, do you get a lot of female attention?
Jensen: It's cool. We both have girlfriends
Ale czy to ważne czy ma czy nie ?
Chyba nie chcecie się tu bawić w miłości platoniczne.
Chłopak ma 29 lat, niech rusza do boju.
Widzę,że ta sprawa porusza niektórych do głębi.Już to pisałam w odpowiedzi na podobny temat,ale się powtórzę xP
I co nieco sprostuję - po Krupie Jensen jest teraz z Danneel Harris,którą poznał na planie Ten Inch Hero.Był z nią także na premierze Krwawych Walentynek.
Swoją drogą nie rozumiem czemu wiadomość o tym jakoby aktor był samotny wywołuje u niektórych ogromne zadowolenie.Jak ktoś już wspomniał swoje lata ma i pora by znalazł sobie jakąś fajną dziewczynę/żonę.Nam go przecież nie ubędzie xP
i jeszcze coś. co to znaczy, że to są dobre wiadomości, że jest samotny? co z tego wynika? on ma prawo być szczęśliwy, to po pierwsze, a po drugie... ten facet jest nieosiągalny. a po trzecie zajęty ;]
Dokładnie.Też mnie to dziwi.Prawdziwego fana powinna cieszyć wiadomość o udanym związku idola.Tymczasem widocznie niektóre fanki liczą na to,że Jensen w akcie desperacji przyjedzie do Polski szukać dziewczyny :P
Jensen mieszka z Jaredem Padaleckim, przynajmniej tak "wymskło" im się na jednym z conów dotyczących Supernatural :d
często się zdarza, że serialowi "partnerzy" mieszkają razem, np. Chace Crawford i Ed Westwick.
a co do związków... to, że co po niektórzy nie wiedzą, czy Jensen ma kogoś, to nie oznacza, że jest sam. zresztą, jak już ktoś wspomniał, jest z Danneel i moim zdaniem pasują do siebie ;)
"Znacie moze jakis wiarygodny adres na ktory moge napisac do Jensena"
napisz do niego, na pewno się w Tobie zakocha i przyjedzie się z Tobą ożenić :p
rozumiem, że Jensen podoba się dziewczyną bo jest naprawdę świetnym facetem, ale chyba niektórzy powinni dorosnąć i przestać kochać się w sławnych, nieosiągalnych ludziach.
a nie pomyślałaś,że ona po po prostu chce dostać od niego autograf?
"rozumiem, że Jensen podoba się dziewczyną bo jest naprawdę świetnym facetem, ale chyba niektórzy powinni dorosnąć i przestać kochać się w sławnych, nieosiągalnych ludziach.
wiesz..każdy ma swój własny rozum i każdy robi to co uważa za słuszne. przecież można pomarzyć.
"wiesz..każdy ma swój własny rozum i każdy robi to co uważa za słuszne. przecież można pomarzyć."
można pomarzyć, ale bez przesady. Jensen jest nieosiągalny. uwielbiam go odkąd zobaczyłam go w Dark angel, ale to nie znaczy, że mam na jego punkcie jakąś pokopaną obsesję jak co poniektórzy tutaj. cieszycie się, że jest sam? i co wam to daje. pogódźcie się wreszcie z tym, że Jensen jest z Danneel. tworzą razem świetną parę i mam nadzieję, że długo będą razem. życzę im szczęścia i zamiast marzyć o kimś kogo i tak nigdy w życiu nie spotkam, żyję rzeczywistością ;/ a jak chce autograf to niech napisze do niego maila, bo nie sądzę, żeby wysyłał wszystkim napalonym fanką swoje autografy do domu ;/
jeszcze ja, jeszcze ja. otóż powiem tak: uwielbiam Acklesa. ale jeszcze bardziej uwielbiam Deana Winchestera. tak wiem, to chore, ale cóż, pomarzyć czasem można. w granicach rozsądku oczywiście. nie rozumiem, jak można przeżywać, że Ackles jest w związku? no jest i bardzo dobrze! :)))
ja też uwielbiam Deana ;) w gruncie rzeczy to lepiej ludzie znają Deana niż samego Jensena :p i pewnie większość zakochanych w nim dziewczyn podkochuje się w postaci, którą gra niż w samym Jensenie ;p bardzo dobrze, że jest w związku, ma świetną dziewczynę i mam nadzieję, że dłłłługo będą razem :)
też mam taką nadzieję. życzę mu szczęścia i nie jestem tym typem fanki, która zaczyna rozpaczać z takiego powodu.