Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 192 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Kochani fani kupiłam świat seriali i wiem że jestescie ciekaw czy jensen ma jakaś dziewczyne i właśnie w gazecie pisze więc wam napisze co tam jest to jest pewne żródło: "W styczniu pojawiła się informacja, że Jensen ożenił się z tajemniczą Stephanie Wave. Aktor nie tylko zdementował te doniesienia, ale także stwierdził, że nie zna żadnej Stephanie Wave. Od rozstania z polską modelką Joanną Krupą jest samotny. Jako hobby wymienia: sport(koszykówka i piłka nożna), muzyka(słucha Niny Simone)i teksańska kuchnia." Mysle że to są bardzo dobre wiadomości

patryk1305

hmm delikatnie mówiąc "Świat seriali" to chłam i kicz ;) więc nie uważam tej wiadomości za jakąkolwiek rewelacje ;) Jak sam J powie że nie ma dziewczyny to wtedy uwierzę ;)

Aleksaa

On był z Krupą? o_x
nie wierzę.

patryk1305

A ja kupuje ŚS i wierzę w to co tam piszą:D Świetna wiadomość:) Dzięki:)

patryk1305

hmm.... a jednak ma dziewczyne potwierdzila to w wywiadze ot o fragment
When you hang out together, do you get a lot of female attention?
Jensen: It's cool. We both have girlfriends

Jensen_Ackles_Blog

Ale czy to ważne czy ma czy nie ?
Chyba nie chcecie się tu bawić w miłości platoniczne.
Chłopak ma 29 lat, niech rusza do boju.

sevanna

hahahahahahaha zajebisty temat! rozjebal mnie... swiat seriali... hahahaha

użytkownik usunięty
patryk1305

Widzę,że ta sprawa porusza niektórych do głębi.Już to pisałam w odpowiedzi na podobny temat,ale się powtórzę xP
I co nieco sprostuję - po Krupie Jensen jest teraz z Danneel Harris,którą poznał na planie Ten Inch Hero.Był z nią także na premierze Krwawych Walentynek.

Swoją drogą nie rozumiem czemu wiadomość o tym jakoby aktor był samotny wywołuje u niektórych ogromne zadowolenie.Jak ktoś już wspomniał swoje lata ma i pora by znalazł sobie jakąś fajną dziewczynę/żonę.Nam go przecież nie ubędzie xP

Znacie moze jakis wiarygodny adres na ktory moge napisac do Jensena pozdr

patryk1305

co za bzdura.
jak napisała koleżanka, Jens jest z Danneel Harris. Już ponad 2,5 roku.

Goha24

i jeszcze coś. co to znaczy, że to są dobre wiadomości, że jest samotny? co z tego wynika? on ma prawo być szczęśliwy, to po pierwsze, a po drugie... ten facet jest nieosiągalny. a po trzecie zajęty ;]

użytkownik usunięty
Goha24

Dokładnie.Też mnie to dziwi.Prawdziwego fana powinna cieszyć wiadomość o udanym związku idola.Tymczasem widocznie niektóre fanki liczą na to,że Jensen w akcie desperacji przyjedzie do Polski szukać dziewczyny :P

patryk1305

Jensen mieszka z Jaredem Padaleckim, przynajmniej tak "wymskło" im się na jednym z conów dotyczących Supernatural :d

Giwi

często się zdarza, że serialowi "partnerzy" mieszkają razem, np. Chace Crawford i Ed Westwick.

a co do związków... to, że co po niektórzy nie wiedzą, czy Jensen ma kogoś, to nie oznacza, że jest sam. zresztą, jak już ktoś wspomniał, jest z Danneel i moim zdaniem pasują do siebie ;)

"Znacie moze jakis wiarygodny adres na ktory moge napisac do Jensena"
napisz do niego, na pewno się w Tobie zakocha i przyjedzie się z Tobą ożenić :p

rozumiem, że Jensen podoba się dziewczyną bo jest naprawdę świetnym facetem, ale chyba niektórzy powinni dorosnąć i przestać kochać się w sławnych, nieosiągalnych ludziach.

dzemamer

jeśli jesteś kobietą, to w dodatku mądrą :) gratuluje, coraz mniej takich!

dzemamer

a nie pomyślałaś,że ona po po prostu chce dostać od niego autograf?

"rozumiem, że Jensen podoba się dziewczyną bo jest naprawdę świetnym facetem, ale chyba niektórzy powinni dorosnąć i przestać kochać się w sławnych, nieosiągalnych ludziach.

wiesz..każdy ma swój własny rozum i każdy robi to co uważa za słuszne. przecież można pomarzyć.

zawieszone

"wiesz..każdy ma swój własny rozum i każdy robi to co uważa za słuszne. przecież można pomarzyć."
można pomarzyć, ale bez przesady. Jensen jest nieosiągalny. uwielbiam go odkąd zobaczyłam go w Dark angel, ale to nie znaczy, że mam na jego punkcie jakąś pokopaną obsesję jak co poniektórzy tutaj. cieszycie się, że jest sam? i co wam to daje. pogódźcie się wreszcie z tym, że Jensen jest z Danneel. tworzą razem świetną parę i mam nadzieję, że długo będą razem. życzę im szczęścia i zamiast marzyć o kimś kogo i tak nigdy w życiu nie spotkam, żyję rzeczywistością ;/ a jak chce autograf to niech napisze do niego maila, bo nie sądzę, żeby wysyłał wszystkim napalonym fanką swoje autografy do domu ;/

dzemamer

jeszcze ja, jeszcze ja. otóż powiem tak: uwielbiam Acklesa. ale jeszcze bardziej uwielbiam Deana Winchestera. tak wiem, to chore, ale cóż, pomarzyć czasem można. w granicach rozsądku oczywiście. nie rozumiem, jak można przeżywać, że Ackles jest w związku? no jest i bardzo dobrze! :)))

Goha24

ja też uwielbiam Deana ;) w gruncie rzeczy to lepiej ludzie znają Deana niż samego Jensena :p i pewnie większość zakochanych w nim dziewczyn podkochuje się w postaci, którą gra niż w samym Jensenie ;p bardzo dobrze, że jest w związku, ma świetną dziewczynę i mam nadzieję, że dłłłługo będą razem :)

dzemamer

też mam taką nadzieję. życzę mu szczęścia i nie jestem tym typem fanki, która zaczyna rozpaczać z takiego powodu.

użytkownik usunięty
zawieszone

Oby im się poszczęściło ;)
......
<za krótki>