Nie wiem jak wy, ale wg. mnie to jedna z najpiękniejszych współczesnych aktorek. A co wy o niej uważacie?
nie nie wymiękam daj mi szansę ! ok to było żałosne ale tak na serio to o co ci chodziło z tymi fantazjami bo nie zrozumiałem aluzji ;/
Ok, daję szansę, ale przedostatnią. Dobra? Tylko odpisz, czy się zgadzasz.
Przypomnij mi te fantazje, bo strasznie zabiegany jestem i nie wiem o co chodzi. To wtedy, jak rok temu pisaliśmy?
A może to chodzi o twoją ofiarę właśnie. No ewidentnie mówisz o fantazjach. Post wyżej.
A co sądzisz o nowej roli Love Hewiitt? Ładnie wyglądała?
siema między nami rozejm jest? bo fajnie mi się przez te ostanie miechy z tobą rozmawiało :P jak coś odpisz albo zacznij trollować ;) czekam !
nie no trzymajcie mnie a ty ciągle upierasz się przy tym że jenny jest facetem ty to faktycznie lubisz oczerniać aktorów ;x
Haha, a to ci dobre. Naucz się czytać albo przestań kłamać. Ciebie tylko podnieca Love Hewitt w męskiej wersji.
:XX tak powinno być trollu.
uuu ale desperacka obrona. Naprawdę, zaprawdę, naprawdę. No tak, wszystkich przekonałeś.
Niedobór? Cóż za zdania. Proszę o więcej. ;;;;;xx;;x
Gdyby nie moja litość, to już byś poc...
xdxxxd Nie oszukuj się. Każdy trollek potrzebuje czasem pozytywnych uczuć. xdxd
No twoje riposty są z definicji żałosne. Jak te o lodach albo kur...szonach. Hejter, hejter, hejter, a to przecież ty.
Zero honoru, ciapka.
Gdybym miał zero godności, to bym był tobą. Powtarzasz moje teksty, bo kompletnie nie masz racji. Zostało ci tylko udawanie mnie. A teraz wpadłeś w szał.
No oczywiście że byś był mną bo kim innym widzę że już męczysz się samym sobą no ale niestety nie jesteś mną i chwała bohu za to ;x
Teraz to parskłem śmiechem. Kłębek nerwów. Zdania bez sensu, boh. To ty mi gorzisz śmiercią w innym temacie. Męczysz mnie ty, ale przynajmniej mam radość z twoich psotów.
Bo zaczepiam pewnie? Kłamca jakich mało ;x;x;x;x
Ponadto przedtem mówiłeś, że nie płacesz, tylko się cieszysz..