To jest jej sprawa i nie powinno mieć to wpływu na żadne nagrody, przecież ich nie wrzuciła do internetu, tylko ktoś to zrobił za nią... ;_;
Nie powinno mieć wpływu ale ma. Na pewno jest teraz wielki ból , że 24-letnia nadzieja Hollywood , z oscarem na koncie robi takie brzydkie rzeczy. Myślisz , że dlaczego Dicaprio nie dostał jeszcze oscara? Bo się kilka razy niepochlebnie wypowiedział na temat akademii filmowej - że jest skorumpowana i upolityczniona - sama prawda.
Widać, że niektóre z tych zdjęć robiła jeszcze jako nastolatka, i to nastolatka z dolnego rejestru. Wygląda jakby je wyciągnęli prosto z komputera pedofila. Czuję ogromny smutek i zażenowanie i naprawdę żal mi tej dziewczyny. Po ludzku mi jej żal. A zamieszczanie tych zdjeć na portalach plotkarskich, biorąc pod uwagę jej wiek, kiedy były robione uważam za wielki skandal.
Ależ wrzuciła do Internetu. Oczywiście, że wrzuciła. Myślisz, że skąd się te zdjęcia wzięły? Ktoś wszedł jej do domu i przeglądał pliki na dyskach/kartach pamięci? :P
Tak to jest gdy się robi zdjęcia i wszystko idzie na dropbox z którego nie można nic skasować.
Steve Jobs i inni, dobranoc słodcy książęta [']
Jej sprawa, co robi ze swoim ciałem i telefonem. Ale mogła być mądrzejsza. Mogła wynegocjować sporą gażę za rozbieraną rolę, a tak nikt jej już nie zapłaci, bo wszyscy wszystko, dosłownie WSZYSTKO, widzieli.
wiem ze jest full frontal, ale ja tam niczego konkretnego nie widze. Serio, tam sie nie idzie niczego dopatrzec :/
Widać waginę, w całej okazałości. Zwłaszcza teraz kiedy wyszła reszta zdjęć. Pozdrawiam ;)
Mi tam jest szkoda Jenniferki, nie mam pretensji to tego co robi na zdjęciach , tylko mogła być mądrzejsza i nie nagrywać takich numerów....ja się pytam gdzie był Josh Hutcherson ^^...jej oparcie w życiu XD
Jestem pewny, że gdyby rozebrała się w filmie lub wzięła udział w jakiejś nagiej sesji to nie było by takiego problemu.
Ludzie proszę was... trochę dystansu.
niezły żart -współczuje doświadczeń z dziewczynami skoro to dla ciebie mniam,haha gimbaza tu siedzi ,naga babeczkę po raz pierwszy zobaczyłeś wiec sie nie podniecaj
Szkoda, że jej zdjęcia wypłynęły, choć będąc szczerym naprawdę jest na czym oko zawiesić. Ciało ma niczego sobie. Ale wracając do sedna sprawy. Robienie takich zdjęć przez partnera to przecież nie jest nic obrzydliwego, ani nagannego. Życie erotyczne każdego człowieka to jego prywatna sprawa - o ile nie łamie pewnych reguł. Wiele par ma swoje ulubione rzeczy, które lubi robić w łóżku. Nawet jeżeli robiła je sobie sama to też nie wydaje mi się to naganne.
Szkoda tylko, że uwierzyła w internet i to, że te zdjęcia są w nim bezpieczne.
Huh, no cóż jednak chyba plotki nie były plotkami. Czemu? Na stronie TVN jest taka informacja:
"Oprócz listy gwiazd, których nagie zdjęcia haker ma do sprzedania, poinformował, że dysponuje także 2-minutowym intymnym filmikiem Jennifer Lawrence"
Kto normalny nagrywa sobie taki filmik i wrzuca na chmurę?
To że nagie fotki to jeszcze pół biedy, gorzej, że wyciekły również zdjęcia Jennifer z wytryskiem na twarzy, a to już przekroczenie granicy.
Jest. Od groma ich się pojawiło. Jej prywatnych zdjęć jest bodajże z 10 (waginy prawie wcale nie widać, eksponuje tylko biust, nie ma żadnych facetów, penisów itp.), a cala reszta to przeróbki.
Przeróbki mogły się pojawić, ale co z tego? Akurat te zdjęcia pochodziły z pierwotnego źródła - czyli od osoby z 4chana, wcześniej nigdy ich nie było, więc facet sam musiałby je fabrykować, ale po co.
Gdyby były prawdziwe to znalazłyby się w paczce. Nie wierz wszystkiemu co zobaczysz w necie, trochę więcej rozumku.
Akurat siedzę w tym od lat, więc mam trochę doświadczenia :-) Jeśli ktoś kupi te filmy od gościa z 4chana posypiesz sobie głowę popiołem, jeśli nie, to wierz w co chcesz :)
Heh, widzę że całe dochodzenie jest xP więc zacytuję sam siebie:
4chan twierdzi, że to fake, więc to fake, koniec dyskusji.
It was proven fake though. Those images were posted in another thread a while ago by someone saying their girl was out studying abroad, and he told her to send him pics with jizz on her face from some random dude.
I'm specifically talking about the cum shot photos you moron. Some other anon just linked you the original post above. From august 4th. Why would the dude leak 2 random jizz pics a month ago, and claim them to be his girlfriend, then release a shit load more a month later? The others, yeah they're real. The facial ones aren't.
PS "Jack your dick to whoevers jizz covered face you want faggot"
Wiesz co widziałem filmiki (nie z nią tylko z innymi gwiazdami)w, których pokazywały się całe. W niektórych były, że np nie mogą się doczekać gdy ich mężowie przyjadą do nich itp i myślisz, że to wszystko fake ?
Ale że co? Ja żem tylko pisał, że zdjęcia Lawrence z jizz on her face to fake, reszta jest prawdziwa.
nie wiem co was ludzie w tym wszystkim bawi. to jest przestępstwo - upublicznianie tych zdjęć. a tu proszę, nawet pudelek wrzuca... i cenzuruje dopiero dzień później.
najgorsze w tym wszystkim jest to, że takie naruszanie prywatności dotyczy prawie tylko i wyłącznie kobiet.
a gadanie, że się 'zeszmaciła' i tym podobne jeszcze bardziej pokazuje jakimi hipokrytami i seksistami (seksistkami niestety też) niektórzy z was są. sami te zdjęcia oglądacie. to dorosła kobieta, ma prawo robić sobie takie fotki jeśli ma na nie ochotę, ale wykradanie ich jej i upublicznianie jest przestępstwem. zdjęcia były prywatne, a nie przeznaczone do dosłownego 'użytku' publicznego.
fakt faktem, jako osoba znana powinna być bardziej ostrożna.