Bardzo ważny problem społeczny: co ona robi w TOP3 aktorek. To tak jakby robić dramę czy PiS ma w sondażu 32 czy 34 procent, albo czy w rankingu zaufania Duda jest przed Trzaskowskim czy przed.
Ja bym na twoim miejscu się nie wypowiadał, bo masz rambo ocenione na 10 i Stallone który miał jedną minę przez całe życie xD
Za co tak lubisz te Ortegę? Bo potańczyła sobie w "Wednesday"? Jedna rola a już zleciało się milion simpów.
W dupie mam taniec xD Bardziej ją wolę wkrzyku . A jeśłi wspominasz o tancu to juz wiem,ze nie widziales niczego innego
Znam ten film. Ale nie powiesz, ze Sylvester stał się znany i legendarny przez swoja grę aktorską. Po prostu ma dużo kultowych ról.
Pełna zgoda, że karierę zrobił dzięki kultowym rolom, ale w różnyh filmach różne miny robi, tylko w Rambie ciągle ma tę sam grymas:XD
Jest medialna. Wyprzedzę Twoje następne pytanie, które zapewne padnie niedługo: "Co ona robi na najnowszym albumie Coldplay?" :)
Gimbaza tańcząca Wednesday daje 10 jedna za drugą stąd wywindowało ją wyżej niż Elizabeth Taylor, Sharon Stone czy Natalie Portman...
Ona gra akurat całkiem dobrze. Właśnie jestem po seansie "fallout" i to potwierdza jej poziom z wednesday. Z pewnością jeszcze nie raz o niej usłyszymy.
No grać umie to fakt ale po 1 bardzo dobrej roli simpy ją od razu wpychają na sam szczyt a jest pełno aktorek co bardziej zasługują na tak wysokie miejsce
Jest duzo wyżej od Meryl Streep i Cate Blanchett, nawet Olivii Colman. Hahaha, co za kretynizm! Gimbaza nie portal filmowy. :D
W sumie to też próbuję zrozumieć ten fenomen. Chyba widzowie wyczekują następczyń wielkich aktorek/aktorów, w tych młodych i debiutujących. Przecież tak było zawsze, również wśród dzieciaków. Np gdzie jest teraz Haley Joel Osment, albo Jodelle Ferland? (i kilkoro innych, niegdyś obiecujących dzieciaków) Przełóżmy takie dyskusje na przynajmniej 10/20 lat;)
A co na 1 miejscu robi Maggie Smith? A na 117
Catherine Deneuve? Te ranking są tyle warte co obietnice wyborcze.
Niesamowicie rozbudowaną mimika twarzy przekazując najmniejszy detal emocji które niewątpliwie przepełniają tą niezwykłą postać
W sumie wy anty-spermiarze jesteście tak samo śmieszni jak spermiarze, wszędzie musicie udowadniać jacy to jesteście ponad nimi xD Typiara wystąpiła w jednej z, o ile nie - najpopularniejszej produkcji dla nastolatków 2022/2023 roku (+ zagrała dwa razy w Krzyku) więc wyboostować ją tak pomogło pewnie wiele młodych dziewczynek które to oglądały.