Bo ten film to nie jest zwykła nawalanka tylko dobry thriller zresztą jedno z jego najlepszy ról w karierze
Szkoda że nie będzie Mickey Rourke w Expendables 2 ale wiadomo kto będzie pierwszy plakat filmu : http://paradoks.net.pl/read/17553
Starzy znajomi powrócą z jeszcze większą mocą i kopem na bandziorów :)
heheh - kto się tego nie może doczekać ?
moja mama mnie gnębi o ten film.....
Ale ostatnie filmy z Jasonem nie były zbyt fajne oglądałem Mechanika i Elita zabójców i nie zabardzo mi się podobały, za mało akcji i scen walk mam nadzieję ze jeszcze Statham zrobi fajny film podobny do Adrenaliny ( Transportera ) to były zajebiste filmy pełne akcji i rozpierduch :)
No masz racje, Mechanik i Elita zabójców - też je oglądałem, dla mnie za mało akcji głównie od niego spodziewałem się tego co z transportera, czy niezniszczalnych, tego tu zabrakło.
Nazwijmy to mniej fajnymi filmami bo akurat Statham mało się wykazał.
Nie każdy film będzie fajny z aktorem którego lubimy, ale i tak dałem 10/10,
bo go lubię i on jednak tam był :)
Najlepsza akcja jaka dotąd podobała mi się w filmach Statham'a to ta w której w niezniszczalnych skopał tyłki tym co grali w kosza i w transporterze 3 oby więcej takich filmów z nim było i nawalanek,i myślę że Van Damme też nas czymś zaskoczy w Expendables 2 :)
Na pewno nas zaskoczy JCVD jak i Statham, czasem było inaczej, mniej spektakularnie,
ale zawsze się ich ogląda z podziwem i uwagą.
A i tak coś czuję że Expendables 2 i oni będzie wielkim kopem na walki i napierdzielanie bez trzymanki :)
A ciekawe co to za nowy film z Van Damme',U.F.O którego premiera dopiero w 2013.r. wiesz coś o nim ?
Ja się nie mogę już doczekać Universal Soldier: A New Dimension , Van Damme VS Lundgren znowu będą się napierdzielać :)
O ! ja też, to cieszy oczy, a tym bardziej można popatrzeć jak Lundgren się napierdziela z JCVD :)
ja myślę że Van Damme będzie się bił ze Stalonem
a tak wogóle ten set z uniwersalgo 2 zagrał główna role w po prostu walcz 2 poleca fajnie się napier*alają myślałem że to będzie jakiś gniot ale się myliłem
ja czytałem będzie się z nim bił na początku Stallon przegra a póżniej wygra ale czy to prawda przekonamy się o wszystkim jak wyjdzie jak wyjdzie
universal solider to bedzie cos van damme+lundgren+adkins. a co do expendables to czytalem dwie rozne informacje pierwsza byla ze lundgren ma skopac tylek van dammowi a druga to ze stallone sie bedzie z nim pojedynkowal, zobaczymy co z tego wyjdzie
Ale starość nie znaczy demolki co nie ?
Super że ponownie zobaczymy go na ekranie :)
71, to nie tak dużo, ale i nie mało.
W sumie jaki wiek duży takie wielkie serce do aktorstwa :)
Na pewno jeszcze zagra w wielu filmach, to nie w jego stylu odejść jeszcze na emeryturę :)
tylko że on już na 1-planowego aktora nie pujdzie , nie dał by rady to też wyśiłek a on nie ma 20 lat.